Internationaal verhuisbedrijf Draagkracht

Bij een verhuizing binnen Nederland komt er al veel kijken, maar een internationale verhuizing zorgt vaak voor nog meer uitdagingen. Een goede voorbereiding is cruciaal, u kunt immers niet even snel terugrijden naar de oude woning. Gelukkig heeft internationaal Verhuisbedrijf Draagkracht jarenlange ervaring in internationale verhuizingen en helpen we graag om deze tot in de puntjes voor u te regelen.

Specialisatie in verhuizingen binnen de EU

De laatste jaren verhuizen mensen steeds vaker naar andere landen binnen de EU. Bedrijven worden internationaler en nemen makkelijker mensen uit andere EU-landen aan. Nederlanders maken daarnaast steeds makkelijker de stap om naar een ander land binnen de EU te verhuizen. Wat de reden van uw verhuizing ook is, wij helpen u graag met een uitgebreide service op het gebied van internationale verhuizingen. Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we uw verhuizing zo efficiënt en goedkoop mogelijk kunnen realiseren. Vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorg voor uw eigendommen.

Aan alles wordt gedacht

Om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen denken we op alle vlakken met u mee. Zo regelen wij ook:

 • Extra stevige verpakking voor lange verhuisritten
 • Zeewaardige verpakking bij overzees verhuizen
 • Benodigde documentatie voor grenscontroles

Wilt u weten wat er nog meer komt kijken bij een internationale verhuizing? Of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u er graag alles over.

 • Verhuizen naar België | Goedkoop!

  Verhuist u naar België? Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ervaring met internationale verhuizingen en staan u graag bij in de voorbereiding en de verhuizing.

 • Verhuizen naar Engeland

  Essentiële informatie voor een verhuizing naar Engeland: kosten, Brexit en een checklist verhuizen. Wij hebben het allemaal voor u verzameld en helpen u graag met deze internationale verhuizing!

 • Verhuizen naar Duitsland

  Zelfs verhuizen naar een buurland als Duitsland vergt goede voorbereiding. Wat zijn de kosten, kan het voordeliger? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in verhuizingen naar Duitsland

 • Verhuizen naar Spanje

  Gaat u emigreren naar Spanje? Wat leuk! Wij helpen u om de verhuizing naar Spanje efficiënt en goedkoop te houden, bekijk hier onze opties en uitgebreide service.

 • Verhuizen naar Italië

  Gaat u emigreren naar Italië? Wat leuk! Wij helpen u om de verhuizing naar Italië efficiënt en goedkoop te houden, bekijk hier onze opties en uitgebreide service.