Internationaal verhuisbedrijf Draagkracht

Bij een overstap naar het buitenland biedt Verhuisbedrijf Draagkracht niet alleen een schat aan ervaring in internationale verhuizingen, maar ook een persoonlijke touch die uw transitie zo soepel mogelijk maakt. Maak kennis met ons unieke team van persoonlijke move managers: Henry, Marjolein, en Eelco. Dit trio staat klaar om elke uitdaging van uw internationale verhuizing aan te pakken. Van de eerste dozen inpakken tot het moment dat uw laatste meubelstuk veilig in uw nieuwe thuis staat, zij nemen de volledige organisatie op zich. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering zorgen Henry, Marjolein, en Eelco ervoor dat uw verhuizing meer is dan een logistieke operatie; het wordt een zorgeloos avontuur naar uw nieuwe leven.

Verhuizen internationaal

Persoonlijk contact?

Specialisatie in verhuizingen over heel de wereld.

De laatste jaren verhuizen mensen steeds vaker naar andere landen binnen de EU. Bedrijven worden internationaler en nemen makkelijker mensen uit andere EU-landen aan. Nederlanders maken daarnaast steeds makkelijker de stap om naar een ander land binnen de EU te verhuizen. Wat de reden van uw verhuizing ook is, wij helpen u graag met een uitgebreide service op het gebied van internationale verhuizingen. Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we uw verhuizing zo efficiënt en goedkoop mogelijk kunnen realiseren. Vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorg voor uw eigendommen.

Aan alles wordt gedacht

Om uw verhuizing soepel en zonder stress te laten verlopen denken we op alle vlakken met u mee. Zo regelen wij ook:

 • Extra stevige verpakking voor lange verhuisritten
 • Zeewaardige verpakking bij overzees verhuizen
 • Benodigde documentatie voor grenscontroles

Wilt u weten wat er nog meer komt kijken bij een internationale verhuizing? Of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen u er graag alles over.

 • Verhuizen naar België | Goedkoop!

  Verhuist u naar België? Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ervaring met internationale verhuizingen en staan u graag bij in de voorbereiding en de verhuizing.

 • Verhuizen naar Engeland

  Essentiële informatie voor een verhuizing naar Engeland: kosten, Brexit en een checklist verhuizen. Wij hebben het allemaal voor u verzameld en helpen u graag met deze internationale verhuizing!

 • Verhuizen naar Duitsland

  Zelfs verhuizen naar een buurland als Duitsland vergt goede voorbereiding. Wat zijn de kosten, kan het voordeliger? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in verhuizingen naar Duitsland

 • Verhuizen naar Spanje

  Gaat u emigreren naar Spanje? Wat leuk! Wij helpen u om de verhuizing naar Spanje efficiënt en goedkoop te houden, bekijk hier onze opties en uitgebreide service.

 • Verhuizen naar Italië

  Gaat u emigreren naar Italië? Wat leuk! Wij helpen u om de verhuizing naar Italië efficiënt en goedkoop te houden, bekijk hier onze opties en uitgebreide service.

 • Verhuizen naar Canada

  Stap over naar een nieuw leven in Canada zonder de stress van verhuizen. Ontdek hoe Verhuisbedrijf Draagkracht's persoonlijke aanpak, uitgebreide diensten en toewijding aan uitmuntendheid u een zorgeloze start bieden.

 • Verhuizen naar HongKong

  Plant u een verhuizing naar het dynamische en bruisende Hongkong? Met Verhuisbedrijf Draagkracht aan uw zijde wordt uw overgang naar deze fascinerende metropool zorgeloos en gestroomlijnd.

 • Verhuizen naar Australië

  Droomt u van een leven aan de zonnige kusten van Australië of de bruisende steden zoals Sydney en Melbourne? Verhuisbedrijf Draagkracht maakt uw droom werkelijkheid met onze betrouwbare en soepele internationale verhuisdiensten.

 • Verhuizen naar Turkije Zonder Zorgen!

  Staat u op het punt een spannende nieuwe fase in uw leven te beginnen door te verhuizen naar Turkije? Vol culturele rijkdom en historische pracht. Met zijn warme klimaat, gastvrije gemeenschappen en betaalbare levensstijl biedt Turkije een unieke mix van moderniteit en traditie.

 • Verhuizen naar Dubai

  Klaar voor een sprong naar Dubai, de stad van toekomst en luxe? Met zonovergoten stranden, indrukwekkende wolkenkrabbers en een wereld aan mogelijkheden, biedt Dubai een unieke levensstijl.

 • Verhuizen naar Thailand

  Ontdek Thailand, het land van eeuwige zonneschijn, adembenemende landschappen, en een overvloed aan activiteiten.

 • Verhuizen naar Zuid-Afrika

  Droomt u van een nieuw leven onder de Zuid-Afrikaanse zon? Of het nu gaat om de bruisende straten van Johannesburg of de adembenemende kustlijn van Kaapstad, Verhuisbedrijf Draagkracht staat klaar om uw droom werkelijkheid te maken.

 • Verhuizen naar Nieuw Zeeland

  Verhuizen naar Nieuw-Zeeland betekent een leven starten in een land van adembenemende natuurlijke schoonheid, van de majestueuze Alpen tot de rustgevende stranden.

 • Verhuizen naar de Nederlandse Antillen

  Ontdek de betoverende schoonheid van de Nederlandse Antillen, waar eindeloze zon, kristalhelder water en een rijke, levendige cultuur het decor vormen voor uw nieuwe leven.

 • Verhuizen naar Kroatië

  Overweegt u Kroatië als uw nieuwe thuis? Dit land staat bekend om zijn heldere Adriatische Zee, rijke geschiedenis, en prachtige natuur. Met een warm klimaat, vriende­lijke locals, en betaalbaar levensonderhoud, biedt Kroatië een ideale mix van modern leven en traditie voor een avontuurlijk en cultureel rijk leven.

 • Verhuizen naar New York

  Ontdek New York: een stad vol cultuur, mode en zaken. Met iconische plekken en diverse wijken trekt het avonturiers aan. Maak het uw thuis.

 • Verhuizen naar Portugal

  Verhuisbedrijf Draagkracht is uw ideale partner voor een naadloze en zorgeloze verhuizing naar Portugal.

 • Vive la France: Start Jouw Nieuwe Leven

  Frankrijk, het land van liefde, uitstekende wijnen, en ongeëvenaarde kunst en cultuur, biedt een unieke levensstijl die velen aantrekt.

 • Zweeds Geluk: Jouw Gids voor een Nieuw Begin!

  Zweden, met zijn indrukwekkende natuur, sterke sociale zekerheid en focus op gelijkheid, biedt een kwaliteit van leven die wereldwijd wordt benijd.

 • Jouw Ultieme Droom in de VS: Alles voor een Succesvolle Start!

  De Verenigde Staten, een land van diversiteit en mogelijkheden, verwelkomt iedereen, van bruisende steden tot serene voorsteden. Of je nu avontuur, een nieuwe carrière, of een thuis zoekt, de VS biedt een plek voor jouw droom.

 • Jouw Noorse Levensgids: Voor een Vlekkeloze Overgang!

  Noorwegen, bekend om zijn spectaculaire fjorden, robuuste landschappen, en sterke economie, biedt een veilige haven voor wie op zoek is naar een harmonieuze levensstijl, dicht bij de natuur.

 • Denemarken: Jouw Sleutel tot een Gelukkiger Leven!

  Denemarken, het land van hygge, biedt niet alleen een uitstekende balans tussen werk en privé, maar ook een vooruitstrevende, inclusieve samenleving.

 • Zwitserland: Begin van Jouw Nieuwe Elite Leven

  Zwitserland combineert adembenemende natuur, culturele diversiteit en hoge levenskwaliteit, ideaal voor een veilig en opwindend leven vol mogelijkheden.

 • Oostenrijk Awaits: Embrace Your New Cultural Journey!

  Oostenrijk, het hart van Europa, biedt een rijke mix van culturele geschiedenis, adembenemende alpiene landschappen, en een hoge levenskwaliteit.

 • Finland: Jouw Gids voor Een Gezond, Gelukkig Leven!

  Finland, wereldwijd geprezen om zijn onderwijssysteem, veiligheid, en natuurlijke schoonheid, biedt een rustige, gestructureerde omgeving ideaal voor persoonlijke en professionele groei.

 • Singapore: Jouw Sprong naar een Dynamisch Leven!

  Singapore, een bruisend knooppunt van cultuur, technologie, en handel in het hart van Azië, biedt ongekende kansen voor carrière en ontwikkeling.

 • Zuid-Korea: Een Toekomst vol Mogelijkheden!

  Zuid-Korea, een land van snelle ontwikkeling, rijke cultuur, en technologische vooruitgang, biedt unieke kansen voor Nederlanders die geïnteresseerd zijn in het leven in Azië. Of je nu valt voor de charme van Seoul of de rustige kuststeden, Zuid-Korea biedt een boeiende mix van oud en nieuw.

 • IJsland: Begin Een Nieuw Avontuur in het Land van Vuur & IJs!

  IJsland, land van vuur en ijs, trekt avonturiers aan met zijn adembenemende natuurlijke wonderen, van geisers tot gletsjerlagunes. Deze unieke bestemming biedt een veilige, stabiele en hechte gemeenschap waar duurzaamheid en respect voor de natuur centraal staan.

 • Japan: Een Nieuwe Horizon Vol Traditie & Innovatie!

  Japan biedt een fascinerende combinatie van eeuwenoude tradities en hypermoderne technologie. Dit land trekt mensen aan die geïnteresseerd zijn in zijn rijke cultuur, innovatieve werkomgeving en unieke levensstijl, van de hectische straten van Tokyo tot de serene schoonheid van Kyoto.

 • Malta: Jouw Zonnige Toevluchtsoord in de Middellandse Zee!

  Malta, een zonovergoten eiland in de Middellandse Zee, biedt een rijke geschiedenis, levendige cultuur, en een relaxte levensstijl. Met zijn prachtige kustlijnen, historische sites en gastvrije gemeenschap, is Malta een aantrekkelijke keuze voor Nederlanders die houden van zon en zee.

 • Argentinië: Embrace the Passionate Spirit of South America!

  Argentinië, met zijn diverse landschappen, van bruisende steden tot adembenemende natuurlijke schoonheden zoals Patagonië, biedt een levendige mix van culturen en een hartelijke ontvangst voor Nederlanders die op zoek zijn naar avontuur in Zuid-Amerika.

 • Tsjechië: Jouw Charmante Nieuwe Thuis in het Hart van Europa!

  Tsjechië, met zijn rijke historie, prachtige architectuur en gezellige steden zoals Praag, biedt een aantrekkelijke mix van cultuur, geschiedenis en moderne levensstijl. Het is een land waar traditie en hedendaags leven samenkomen, ideaal voor Nederlanders die op zoek zijn naar een leven in het hart van Europa.

 • Griekenland: Begin Een Nieuw Hoofdstuk Onder de Zon!

  Ontdek Griekenland, een land van adembenemende landschappen, rijke geschiedenis, en warme gastvrijheid. Voor wie droomt van een leven aan de Middellandse Zee, van het historische Athene tot idyllische eilanden, biedt Griekenland de perfecte mix van cultuur, geschiedenis, en hedendaags leven.

 • Uw droomleven in Koeweit begint hier: Vlekkeloze Verhuis­service!

  Ontdek de naadloze overgang naar Koeweit met onze deskundige verhuis­service. Of u nu voor werk, gezin of avontuur verhuist, ons team biedt alles wat u nodig heeft voor een soepele verhuizing.

 • Start Nieuw Leven in Qatar: Zorgeloze Verhuizing met Experts!

  Maak uw verhuizing naar Qatar moeiteloos met onze professionele verhuisdiensten. Of het nu gaat om werk, onderwijs of een nieuw leven opbouwen, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap.

 • Droom­verhuizing naar Aruba: Zon, Zee en Zorgeloosheid!

  "Verwezenlijk uw droom van een leven op Aruba met onze professionele verhuis­service. Of u nu verhuist voor de adembenemende stranden, de vriende­lijke gemeenschap, of de ontspannen levensstijl, wij bieden een naadloze verhuiservaring.

 • Zorgeloze Verhuizen naar Curaçao: Ervaar het Eiland Leven!

  Verhuis naar Curaçao met vertrouwen dankzij onze ervaren verhuis­service. Ideaal voor wie droomt van een leven omgeven door kristalhelder water, levendige cultuur, en een gastvrije gemeenschap.

 • Naar Bonaire Verhuizen? Smooth Start met Onze Expertise!

  Ontdek Bonaire's rust met onze verhuisdiensten. Geniet van natuur en gastvrijheid terwijl wij uw verhuizing vereenvoudigen. Ons team biedt inpakbegeleiding, logistiek en douanehulp voor een zorgeloze transitie. Welkom in uw zonnige toekomst op Bonaire.

 • Verhuis naar India: Naadloze Overgang met Cultuur en Comfort!

  Verhuis zorgeloos naar India met onze deskundige service. Of u nu verhuist voor werk, spirituele groei, of de rijke cultuur, wij maken uw overstap soepel. Ons team zorgt voor alles: van planning en veilige verpakking tot formaliteiten.

 • Start uw nieuwe hoofdstuk in Bahrein: Draagkracht helpt!

  Verhuizen naar Bahrein? Onze service zorgt voor een soepele overgang. Voor werk, ontspanning, of een nieuw begin, wij regelen alles: van professioneel inpakken tot het wennen aan lokale tradities.

 • Verhuis Naar Abu Dhabi: Luxe & Cultuur

  Stap in een wereld van mogelijkheden met uw verhuizing naar Abu Dhabi, de schitterende hoofdstad van de VAE. Of het nu gaat om carrièremogelijkheden in de bloeiende economie of het ervaren van een rijke mix van culturen en moderne luxe, ons team staat klaar om uw overgang soepel en stressvrij te maken.

 • Verhuizen Naar China: Ontdek Cultuur, Groei & Expertise

  Ontdek China's unieke mix van traditie en moderniteit met onze hulp. Of het nu gaat om zakelijke mogelijkheden, onderwijs, of cultuur, wij zorgen voor een soepele verhuizing, van inpakken tot lokale formaliteiten, voor een zorgeloze start van uw nieuwe hoofdstuk.

 • Verhuis naar Maleisië: Ontdek Diversiteit & Professionele!

  Begin aan een unieke reis met uw verhuizing naar Maleisië, een land bekend om zijn culturele diversiteit, adembenemende natuur en dynamische steden. Of u nu verhuist voor werk, avontuur, of een verandering van levensstijl, ons team biedt de expertise om uw overgang soepel en zonder zorgen te laten verlopen.

 • Verhuis Naar Brazilië: Een Warm Welkom & Ondersteuning!

  Ontdek Brazilië's rijke cultuur en natuur met onze verhuis­service. Of het nu voor carrière, avontuur, of gemeenschap is, we maken uw overgang zorgeloos met uitgebreide diensten om snel thuis te voelen.

 • Naar Kenia Verhuizen: Avontuur met Top Begeleiding!

  Verhuis naar Kenia met onze professionele service en ontdek de prachtige landschappen, diverse culturen, en bruisende economie. Geschikt voor professionals in ontwikkelingssamenwerking, avonturiers, of toerisme-enthousiastelingen, wij bieden volledige ondersteuning voor een vlotte overgang.

 • Naar Marokko Verhuizen: Beleef Cultuur met Expert Hulp!

  Ontdek de rijke geschiedenis en warme gemeenschap van Marokko terwijl wij zorgen voor een soepele verhuizing. Of u nu verhuist voor werk, familie of het prachtige klimaat, onze deskundige service biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze start.

 • Naar Suriname Verhuizen: Ontdek Warmte & Gastvrijheid!

  Beleef de rijke cultuur, adembenemende natuur, en warme gemeenschap van Suriname met onze deskundige verhuis­service. Of u nu verhuist voor familie, werk, of de ontspannen levensstijl, wij bieden de ondersteuning die nodig is voor een zorgeloze overgang.

 • Verhuizen naar de Filipijnen

  Start uw avontuur in de Filipijnen met onze zorgeloze verhuis­service. Bekend om zijn gastvrije cultuur en prachtige eilanden, biedt de Filipijnen een unieke mix van levensstijl, kansen en natuurlijke schoonheid.

 • Naar Egypte Verhuizen: Cultuur en Geschiedenis!

  Verhuis moeiteloos naar Egypte, een land vol geschiedenis en gastvrijheid, met onze hulp. Aangetrokken door werk, cultuur of het klimaat alles van inpakken tot lokale procedures.

 • Verhuizen naar Iran: Cultuur & Naadloze Service!

  Ontdek Iran's cultuur, geschiedenis, en gastvrijheid met onze verhuis­service. Of het nu gaat om persoonlijke, professionele, of academische motieven, wij zorgen voor een soepele verhuizing.

 • Verhuizen naar Bulgarije

  Ontdek hoe Verhuisbedrijf Draagkracht u naadloos kan begeleiden bij uw verhuizing naar Bulgarije, van persoonlijk advies en planning tot voortdurende ondersteuning in uw nieuwe thuisland.