Japan: Een Nieuwe Horizon Vol Traditie & Innovatie!

Japan biedt een fascinerende combinatie van eeuwenoude tradities en hypermoderne technologie. Dit land trekt mensen aan die geïnteresseerd zijn in zijn rijke cultuur, innovatieve werkomgeving en unieke levensstijl, van de hectische straten van Tokyo tot de serene schoonheid van Kyoto.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Partner voor Verhuizen naar Japan

Verlangt u naar een nieuw begin in het land van de rijzende zon, waar eeuwenoude tradities en hypermoderne technologieën naast elkaar bestaan? Laat Verhuisbedrijf Draagkracht uw droom om naar dit fascinerende land te verhuizen, werkelijkheid worden. Met onze uitgebreide ervaring in internationale verhuizingen, bieden wij u gepersonaliseerde oplossingen die de complexiteit van het verhuisproces aanzienlijk verminderen. Onze Move Managers, Eelco Hoekstra, Marjolein van Helmond, en Henry Stolk, staan voor u klaar om elke stap naar uw nieuwe leven in Japan te begeleiden. Hun expertise en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat uw verhuizing niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam verloopt.

Verhuizen naar Japan

"Ruim 65% van de expats in Japan waardeert de hoge veiligheid, het respect voor traditie en de innovatieve levensstijl."

Uw Persoonlijke Verhuisplan naar Japan

Elke verhuizing is uniek, daarom biedt Verhuisbedrijf Draagkracht op maat gemaakte verhuis­services die passen bij uw specifieke behoeften:

 • Dedicated Container Services: Voor een snelle en directe verhuizing van uw inboedel. Een exclusieve container zorgt voor een efficiënte en veilige transport van uw bezittingen naar uw nieuwe thuis in Japan.

 • Groupage Services: Een kostenbesparende oplossing door uw zending te combineren met die van anderen, ideaal voor wie flexibiliteit in verhuistiming wenst.

 • Luchtvracht: Voor urgente items biedt onze luchtvracht­service een snelle oplossing, zodat u snel over uw belangrijkste bezittingen kunt beschikken in Japan.

 • Veilige Opslagoplossingen: Mocht u tijd nodig hebben om de perfecte woning te vinden, dan bieden wij flexibele opslag­oplossingen om uw bezittingen veilig te bewaren.

 • Visumaanvraag en -ondersteuning: Begeleiding bij het aanvragen van de juiste visa voor u en uw gezin.

 • Culturele voorbereidingscursussen: Programma's om u voor te bereiden op de Japanse cultuur en gebruiken.

 • Taalondersteuning: Hulp bij het leren van de Japanse taal of het vinden van taalcursussen.

 • Woningzoekdiensten: Assistentie bij het vinden van een geschikte woning die aan uw wensen voldoet.

 • Schoolzoekdiensten voor kinderen: Hulp bij het vinden van internationale of lokale scholen voor uw kinderen.

 • Gezondheidszorgadvies: Informatie over het Japanse gezondheidszorgsysteem en hulp bij het vinden van artsen.

 • Werkvergunning en -ondersteuning: Advies over het verkrijgen van werkvergunningen voor u of uw partner.

 • Financiële dienstverlening: Advies over bankzaken en financiën in Japan.

 • Verzekeringstransitie: Hulp bij het overzetten of afsluiten van verzekeringen in Japan.

 • Rijbewijs en vervoer: Informatie over het Japanse rijbewijs en het gebruik van openbaar vervoer.

 • Sociale integratiediensten: Hulp bij het integreren in uw nieuwe gemeenschap.


Onze Werkwijze: Uw Stressvrije Verhuizing naar Japan

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat verhuizen naar een nieuw land zoals Japan een ingrijpende ervaring is die zowel spannend als uitdagend kan zijn. Daarom hanteren we een persoonlijke en doordachte aanpak om uw verhuisproces zo vloeiend en stressvrij mogelijk te maken. Ons deskundige team zet zich in voor een uitgebreide voorbereiding en planning van uw verhuizing, met bijzondere aandacht voor de kleinste details.

Offerte aanvragen?

We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw verhuisplannen grondig te bespreken. Hierin worden uw behoeften en zorgen in kaart gebracht en beoordelen we samen de omvang en specifieke vereisten van uw verhuizing. Dit stelt ons in staat een op maat gemaakt verhuisplan op te stellen dat perfect aansluit bij uw situatie.
Ons team neemt de tijd voor een zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het selecteren van de juiste verpakkingsmaterialen voor elk item, het plannen van de logistieke details, en het voorbereiden van alle benodigde documentatie voor douane en invoer, rekening houdend met de Japanse regelgeving.
Wij gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en de nieuwste inpaktechnieken om de veiligheid van uw bezittingen tijdens het transport te garanderen. Ons deskundige team behandelt elk item met de grootste zorg, of het nu gaat om kwetsbare voorwerpen of omvangrijke meubelstukken.
Afhankelijk van uw keuze voor onze dedicated container services, groupage services of luchtvracht, zorgen wij voor een soepele en efficiënte transportoplossing naar Japan. We bieden volledige tracking en updates tijdens het transportproces om u gerust te stellen.
Bij aankomst in Japan verzorgt ons lokale team de aflevering en, indien gewenst, het uitpakken van uw inboedel. We bieden tevens assistentie bij het inrichten van uw nieuwe huis, zodat u zich meteen thuis kunt voelen.
Ook na de verhuizing blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten. Of het nu gaat om lokale voorzieningen vinden of advies over het leven in Japan, we staan voor u klaar.
Klaar voor uw verhuizing naar Japan? Verhuisbedrijf Draagkracht is uw betrouwbare partner in dit avontuur. Ons toegewijde team zet zich in voor een naadloze en zorgeloze verhuiservaring, zodat u vol vertrouwen kunt beginnen aan uw nieuwe leven in Japan.

Wat moet u regelen ?

 • Visum en Verblijfsvergunning: Deskundig advies over de benodigde visa voor Japan en begeleiding bij het aanvragen van uw verblijfsvergunning.

 • Douaneregulaties: Informatie over Japanse douaneregels en ondersteuning bij het vlot navigeren door douaneprocessen.

 • Huisvesting in Japan: Hulp bij het vinden van passende huisvesting die aansluit bij uw behoeften en budget in Japan.

 • Gezondheidszorg en Verzekeringen: Gedetailleerde informatie over het Japanse gezondheidssysteem en advies over essentiële verzekeringen.

Vraag direct uw offerte aan!

Ontdek de Unieke Cultuur van Japan

Japan, een land waar traditie en moderniteit samenkomen, biedt een onvergetelijke ervaring. Begin uw Japanse avontuur met Verhuisbedrijf Draagkracht, uw gids naar een land vol contrasten. Van de bruisende metropool Tokio, met zijn ultramoderne technologie en wolkenkrabbers, tot de serene tempels van Kyoto, Japan belooft een rijke tapestrie van culturele en natuurlijke wonderen.

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt niet alleen ondersteuning bij uw verhuizing, maar ook een diepgaande kennis van Japanse gewoonten en tradities. Ontdek de schoonheid van de kersenbloesem in de lente, de rust van een traditionele theeceremonie en de opwinding van de Sumo-worstelwedstrijden. Japan nodigt u uit om zijn diversiteit te ervaren, van de hectische straten van Shibuya tot de vredige bergpaden van Hakone.

Ervaar het snelle tempo van Tokio, een stad die nooit slaapt, bekend om zijn innovatieve technologie, mode en een ongeëvenaard culinair landschap.
In Kyoto vindt u het hart van de Japanse traditie, met zijn eeuwenoude tempels, traditionele theehuizen en de beroemde Geisha-cultuur.
Verken de diversiteit van de Japanse keuken, van sushi en ramen tot kaiseki, een verfijnde vorm van koken die de seizoenen weerspiegelt.
Japan biedt ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, van de besneeuwde toppen van Hokkaido tot de subtropische stranden van Okinawa.

Essentiële Checklist voor Uw Verhuizing naar Japan

Bij het plannen van uw verhuizing naar Japan is een grondige voorbereiding van cruciaal belang. Om u te ondersteunen bij deze belangrijke stap, bieden wij een gedetailleerde checklist die de essentiële aspecten van uw verhuizing omvat. Deze omvat het regelen van een passend visum en verblijfsvergunning, het voorbereiden van de vereiste douanedocumentatie, het vinden van geschikte woonruimte, het controleren van uw gezondheidszorg en verzekeringsopties, het beheren van bankzaken en het verkennen van onderwijsmogelijkheden voor uw kinderen. Met deze checklist zorgen we voor een gestroomlijnde en zorgvuldige overgang naar uw nieuwe leven in Japan.

Begin nu met uw verhuisplanning

FAQ: Vraag en antwoord

De duur van een internationale verhuizing naar Japan kan variëren, meestal tussen de 2 tot 6 weken, afhankelijk van factoren zoals de vertreklocatie en de omvang van de verhuizing. Wij bieden een gepersonaliseerde tijdschatting op basis van uw specifieke situatie.
Voor uw verhuizing naar Japan zijn een geldig paspoort, een geschikt visum, een gedetailleerde inventarislijst en de juiste douanedocumentatie vereist. Onze Move Managers helpen u graag met het verzamelen van de benodigde documenten.
Hoewel wij gespecialiseerd zijn in verhuisdiensten, hebben we sterke partnerschappen met betrouwbare makelaars in Japan om u te assisteren bij het vinden van uw ideale woning.
Het invoeren van een voertuig in Japan vereist specifieke documentatie en kan onderhevig zijn aan importbelastingen. Wij bieden advies en ondersteuning om uw auto soepel naar Japan te verhuizen.
Wij bieden praktische tips en begeleiding om u te helpen wennen aan de Japanse cultuur en samenleving, inclusief taalonderwijs en het integreren in uw nieuwe gemeenschap.

Waarom Verhuisbedrijf Draagkracht?

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een bekroonde, persoonlijke service die uw verhuizing naar Japan naadloos maakt. Ondersteund door een ervaren team, zorgen we ervoor dat uw nieuwe avontuur in Japan soepel en zorgeloos begint. Neem contact op voor uw persoonlijk verhuisadvies.

Vraag nu uw persoonlijk verhuisadvies aan

Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor