Malta: Jouw Zonnige Toevluchtsoord in de Middellandse Zee!

Malta, een zonovergoten eiland in de Middellandse Zee, biedt een rijke geschiedenis, levendige cultuur, en een relaxte levensstijl. Met zijn prachtige kustlijnen, historische sites en gastvrije gemeenschap, is Malta een aantrekkelijke keuze voor Nederlanders die houden van zon en zee.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Partner voor Verhuizen naar Malta

Verlangt u naar een nieuw begin op het zonovergoten Malta, omgeven door kristalhelder water, rijke geschiedenis en een relaxte levensstijl? Laat Verhuisbedrijf Draagkracht uw droom om naar dit charmante eiland te verhuizen, werkelijkheid worden. Met onze ruime ervaring in internationale verhuizingen, bieden we u op maat gemaakte oplossingen die het verhuisproces aanzienlijk vereenvoudigen. Onze Move Managers, Eelco Hoekstra, Marjolein van Helmond, en Henry Stolk, staan voor u klaar om elke stap naar uw nieuwe leven in Malta te begeleiden. Hun expertise en persoonlijke benadering garanderen dat uw verhuizing niet alleen efficiënt, maar ook plezierig verloopt.

Verhuizen naar Malta

"Ongeveer 55% van de nieuwkomers in Malta wordt aangetrokken door het milde klimaat, de rijke geschiedenis en de gastvrije lokale bevolking."

Uw Persoonlijke Verhuisplan naar Malta

Elke verhuizing is uniek, daarom biedt Verhuisbedrijf Draagkracht op maat gemaakte verhuis­services die aansluiten bij uw specifieke wensen:

 • Dedicated Container Services: Voor een snelle en directe verhuizing van uw inboedel. Een exclusieve container zorgt voor een efficiënte en veilige transport van uw bezittingen direct naar uw nieuwe thuis in Malta.

 • Groupage Services: Een kostenefficiënte oplossing door uw zending te combineren met die van anderen, ideaal voor wie flexibiliteit in verhuistiming wenst.

 • Luchtvracht: Voor dringende items biedt onze luchtvracht­service een snelle oplossing, zodat u snel kunt beschikken over uw belangrijkste bezittingen in Malta.

 • Veilige Opslagoplossingen: Als u meer tijd nodig heeft om de perfecte woning te vinden, bieden we flexibele opslag­oplossingen om uw bezittingen veilig te houden.

 • Volledige Douane­services: Wij zorgen voor alle douaneformaliteiten en documentatie voor een soepele overgang naar Malta.

 • Verzekeringsopties op Maat: Uitgebreide verzekeringsopties om uw bezittingen tijdens de verhuizing te beschermen.

 • Uitpak- en Installatie­service: Ons team helpt niet alleen met uitpakken, maar zorgt ook dat alles in uw nieuwe huis geïnstalleerd wordt.

 • Assistentie bij het Zoeken naar Woningen: Hulp bij het vinden van uw ideale woning op Malta, afgestemd op uw wensen en budget.

 • Ondersteuning bij het Verkrijgen van Visa en Vergunningen: Deskundig advies en ondersteuning bij het navigeren door het visum- en vergunningsproces in Malta.

 • Scholen en Onderwijsadvies: Assistentie bij het vinden van de beste scholen en onderwijsmogelijkheden voor uw kinderen.

 • Taal- en Cultuurtraining: Programma's om u en uw gezin voor te bereiden op de nieuwe taal en cultuur.

 • Netwerk- en Sociale Introducties: Hulp bij het integreren in de lokale gemeenschap en het opbouwen van een nieuw sociaal netwerk.

 • Gezondheidszorgadvies: Begeleiding bij het vinden van gezondheidszorgfaciliteiten en het aanmelden bij een nieuwe huisarts.

 • Arbeidsmarkt en Carrièrebegeleiding: Advies voor werkzoekenden en carrièrebegeleiding op Malta.

 • Financiële en Bankdiensten: Hulp bij het openen van bankrekeningen en advies over lokale financiële diensten.


Onze Werkwijze: Uw Stressvrije Verhuizing naar Malta

Verhuizen naar een nieuw land zoals Malta is een avontuur dat zowel spannend als uitdagend kan zijn. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hanteren we een doordachte aanpak om uw verhuisproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Ons deskundige team zet zich in voor een grondige voorbereiding en planning van uw verhuizing, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.

Offerte aanvragen?

We starten met een persoonlijk gesprek om uw verhuisplannen in detail te bespreken, waarbij we uw behoeften en zorgen grondig evalueren. Dit stelt ons in staat een op maat gemaakt verhuisplan te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij uw situatie.
Ons team besteedt uitgebreid aandacht aan de voorbereiding van uw verhuizing, inclusief de selectie van de juiste verpakkingsmaterialen, het plannen van de logistiek, en het voorbereiden van alle benodigde documentatie voor een soepele overgang naar Malta.
Met hoogwaardige verpakkingsmaterialen en de nieuwste inpaktechnieken zorgen we voor de veiligheid van uw bezittingen. Ons deskundige team behandelt elk item met zorg, van kwetsbare voorwerpen tot grote meubelstukken.
Of u nu kiest voor onze dedicated container services, groupage services of luchtvracht, wij bieden een efficiënte transportoplossing naar Malta met volledige tracking en updates tijdens het transport.
Bij aankomst in Malta verzorgt ons lokale team de aflevering en indien gewenst het uitpakken van uw inboedel, met assistentie bij het inrichten van uw nieuwe huis.
Zelfs na de verhuizing blijven we beschikbaar voor vragen of aanvullende diensten. Of u nu advies nodig heeft over het leven in Malta of hulp zoekt bij lokale voorzieningen, we staan voor u klaar.
Klaar voor uw verhuizing naar Malta? Verhuisbedrijf Draagkracht is uw betrouwbare partner. Ons toegewijde team zorgt voor een naadloze en zorgeloze verhuizing, zodat u vol vertrouwen kunt beginnen aan uw nieuwe leven op Malta.

Wat moet u regelen ?

 • Visum en Verblijfsvergunning: Bieden van advies over visa voor Malta en assistentie bij het aanvragen van een verblijfsvergunning.

 • Douaneregulaties: Voorlichting over Maltese douanevoorschriften en hulp bij het navigeren door de douaneprocessen.

 • Huisvesting in Malta: Ondersteuning bij het vinden van passende woonruimte die voldoet aan uw wensen en budget in Malta.

 • Gezondheidszorg en Verzekeringen: Informatie verstrekken over het gezondheidssysteem in Malta en adviseren over de benodigde verzekeringen.

Ontvang direct een offerte!

Verken de Pracht van Malta

Malta verwelkomt u met zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur, en prachtige Middellandse landschappen. Begin uw Maltese avontuur met Verhuisbedrijf Draagkracht, uw gids naar dit charmante eiland. Van de historische straten van Valletta tot de adembenemende stranden van Gozo, Malta is een land van diversiteit, met een unieke mix van culturele invloeden.

Verhuisbedrijf Draagkracht is niet alleen uw partner in verhuizing, maar ook uw bron van kennis over het leven in Malta. Ontdek met ons de eeuwenoude tempels, pittoreske baaien, en geniet van de lokale keuken die bekend staat om zijn smaken en versheid. Malta biedt een serene levensstijl in het hart van de Middellandse Zee, en wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw verhuizing.

Ontdek Valletta, de hoofdstad van Malta, met zijn rijke historie, prachtige architectuur, en levendige culturele scene.
Gozo, het zustereiland van Malta, biedt een ontsnapping aan de hectiek met zijn rustige dorpjes, groene landschappen en kristalheldere wateren.
Proef de heerlijke Maltese keuken, een smeltkroes van mediterrane smaken, met gerechten die generaties lang zijn doorgegeven.
Ervaar het relaxte tempo en de warme gemeenschap op Malta, waar de zon schijnt, de zee uitnodigt en de geschiedenis leeft.

Essentiële Checklist voor Uw Verhuizing naar Malta

De voorbereiding op uw verhuizing naar Malta is cruciaal voor een succesvolle transitie. Deze uitgebreide checklist dekt alle essentiële stappen van het verhuisproces, van administratieve taken tot persoonlijke voorbereidingen. Het omvat het regelen van uw visum en verblijfsvergunning, voorbereiden van de vereiste douanedocumentatie, het vinden van een nieuw thuis, het organiseren van gezondheidszorg en verzekeringen, het afhandelen van uw bankzaken, en het verkennen van onderwijsopties voor eventuele kinderen. Door deze checklist te volgen, zorgt u voor een gestroomlijnde overgang naar uw nieuwe leven op Malta.

Begin uw verhuisproces naar Malta

FAQ: Vraag en antwoord

De tijdsduur voor een internationale verhuizing naar Malta kan variëren, maar ligt gemiddeld tussen de 2 tot 4 weken, afhankelijk van uw huidige locatie en de omvang van uw verhuizing.
Voor uw verhuizing naar Malta heeft u een geldig paspoort, een geschikt visum, een gedetailleerde inventarislijst van uw inboedel, en de juiste douanedocumentatie nodig. Onze Move Managers ondersteunen u graag bij het samenstellen van alle vereiste documenten.
Onze primaire expertise ligt in het verlenen van verhuisdiensten. Echter, wij kunnen u in contact brengen met betrouwbare vastgoedmakelaars op Malta om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning.
Verhuisbedrijf Draagkracht biedt praktische adviezen en tips om u te helpen wennen aan uw nieuwe omgeving op Malta. Voor verdere ondersteuning verwijzen wij u naar lokale gemeenschapsorganisaties en expatgroepen die kunnen bijdragen aan een soepele integratie in de Maltese samenleving en cultuur.

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Draagkracht?

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht streven we naar een diepe, persoonlijke connectie met elke klant, ondersteund door onze bekroonde dienstverlening. Ons team van Move Managers biedt zorgvuldige begeleiding door elke fase van uw verhuizing naar Malta, waarbij hun expertise in logistieke efficiëntie en klantgerichte service zorgt voor een naadloze overgang. Ontdek het verschil met Verhuisbedrijf Draagkracht en maak uw droom van wonen op Malta werkelijkheid.

Vraag persoonlijk verhuisadvies aan

Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor