Over Verhuisbedrijf Draagkracht

Verhuisbedrijf Draagkracht is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1998 alle zorgen op het gebied van verhuizen uit handen neemt. Verhuizen is voor ons namelijk meer dan alleen het verplaatsen van spullen van plek A naar plek B. We vinden het ook belangrijk dat u de verhuizing als prettig en overzichtelijk ervaart, in plaats van hectisch en stressvol.

Verhuizen zoals ú dat wilt

Elke verhuizing stemmen we daarom zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.

Vriendelijke professionals

Alle onze verhuizers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de benodigde certificaten. Maar we selecteren ons personeel niet alleen op spierballen, ruimtelijk inzicht en handigheid. Klantvriendelijkheid vinden we namelijk ook erg belangrijk, zodat een verhuizing ook gewoon prettig en gezellig kan zijn.

Verschillende specialisaties

De ene verhuizing is de andere niet, dus zorgen wij ervoor dat bij elke soort verhuizing de verhuizers met de juiste ervaring voor uw deur staan. Zo weet u zeker dat bijvoorbeeld ook een zakelijke verhuizing, verhuizing met verhuislift of pianotransport altijd perfect verloopt. Uiteraard altijd in combinatie met professioneel verhuismateriaal, om beschadigingen te voorkomen.