Bedrijfs­verhuizing

Efficiënte en kosteneffectieve nationale en internationale bedrijfs­verhuizingen met plezier en glimlach. Vlot en soepel naar uw nieuwe werkplek.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw onderneming verhuizen?

Staat uw bedrijf op het punt om een enorme groeispurt te maken, waardoor het tijd is om een ruimer bedrijfspand te betrekken? Of is uw onderneming gewoon toe aan een fris nieuw kantoor met betere koffie? Wat de aanleiding ook mag zijn, een zakelijke verhuizing omvat vaak meer dan u op het eerste gezicht zou denken - en nee, we hebben het niet over het ontdekken van vergeten voorraden paperclips.

De dagelijkse werkzaamheden gaan immers gewoon door en de kans om even op de pauzeknop te drukken is vaak net zo zeldzaam als een functionerende printer. Daarom is het cruciaal om uw zakelijke verhuizing grondig voor te bereiden. Als u nog nooit eerder een bedrijfs­verhuizing heeft meegemaakt, kan het behoorlijk uitdagend zijn om alle aspecten die daarbij komen kijken te overzien. Gelukkig komt Verhuisbedrijf Draagkracht hier om de hoek kijken! Wij bieden u een vast projectleider aan van begin tot eind, die alles regelt wat nodig is - inclusief het achterhalen van de beste koffieautomaat voor uw nieuwe kantoor.

Bedrijfs­verhuizingen door Verhuisbedrijf Draagkracht met een vleugje humor

Het verhuizen van bedrijven kan een ingrijpende en uitdagende onderneming zijn, die veel kostbare tijd en specifieke materialen vereist. Die materialen zijn soms net zo zeldzaam als een naald in een hooiberg.

Daarnaast moeten vaak kostbare en breekbare spullen worden verhuisd, wat een delicate aangelegenheid is. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben we talloze bedrijven geholpen met nationale en internationale verhuizingen van hun kantoor, winkel- of bedrijfspand. Dankzij onze ervaring werken wij uiterst efficiënt en kosteneffectief. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfs­verhuizing vlot en soepel verloopt, zodat u in een mum van tijd kunt genieten van uw nieuwe werkplek. Bovendien hebben we bij Verhuisbedrijf Draagkracht plezier in het verhuizen van uw zakelijke verhuizing, waardoor u verzekerd bent van verhuismedewerkers met een glimlach.

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Gerenommeerd familiebedrijf
  • Kantoorspecifieke verhuismaterialen
  • Aangesloten bij ‘’Erkende Verhuizers’’
  • Best beoordeeld in 2021,2022, en hopelijk 2023!
  • Milleubewuste benadering

Checklist zakelijke verhuizing

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor een bedrijfs­verhuizing. Omdat er nogal wat komt kijken bij het verhuizen van uw bedrijf, hebben wij een handige checklist voor u opgesteld. Hierin vindt u de belangrijkste punten voor een goed voorbereide bedrijfs­verhuizing.

Checklist vóór de zakelijke verhuizing

Checklist tijdens de zakelijke verhuizing

Checklist na de zakelijke verhuizing

KvK adreswijziging doorgeven

Als uw bedrijf gaat verhuizen is het belangrijk om dit ook aan de Kamer van Koophandel door te geven. Het is namelijk belangrijk dat de KvK hiervan op de hoogte is. Dit heeft onder andere te maken met de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Om een bedrijf wettelijk aansprakelijk te kunnen stellen, is het essentieel om te weten waar dit bedrijf zich precies bevindt. Een adreswijziging van uw bedrijf moet u zo snel mogelijk aangeven bij de KvK, meestal binnen een week al. Als er al meer dan een week verstreken is, is het raadzaam om dit alsnog zo snel mogelijk te doen om problemen met aansprakelijkheid te voorkomen.

Veel ervaring met zakelijke verhuizingen

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke verhuizingen. Elk type bedrijf vereist uiteraard een eigen aanpak, waarover we vooraf samen met u uitgebreid overleggen. Zo hebben wij onder andere veel ervaring in:

Een opdracht op maat met uw eigen projectmanager

Het ene bedrijf is het andere bedrijf niet. Dat geldt natuurlijk ook voor uw zakelijke verhuizing. U kunt daarom altijd terugvallen op uw eigen projectmanager bij zakelijke verhuizer Verhuisbedrijf Draagkracht. Deze leidt de complete verhuizing in goede banen en staat altijd voor u klaar als u vragen heeft. Geen vraag is voor ons teveel.

Besparen op uw zakelijke verhuizing?

Een zakelijke verhuizing kan, naast het verhuizen zelf, al snel veranderen in een financiële draaikolk. Elk uur dat uw medewerkers niet productief kunnen zijn, kost geld en is even welkom als een lekkende pen in uw binnenzak. Door de verhuizing strak te plannen en een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen, kunt u onnodige vertragingen voorkomen, waardoor uw personeel in een oogwenk weer aan het werk kan. Wie weet, misschien zetten ze zelfs nieuwe records in snelheid en efficiëntie!

Overweeg ook om zelf een handje toe te steken tijdens de verhuizing: pak alvast benodigdheden in, demonteer meubels of neem de leiding over het organiseren van de lunchpauze. Het bespaart u niet alleen kostbare tijd tijdens de verhuizing, maar laat u ook toe om uw innerlijke verhuiskampioen te ontdekken. En wie weet, misschien ontdekt u verborgen talenten binnen uw team die verder gaan dan het verslaan van de koffieautomaat!

Offerte voor een zakelijke verhuizing aanvragen

Bel ons vandaag nog of vul het aanvraagformulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij staan garant voor een snelle respons, zodat u snel een overzicht heeft van de kosten. Kies Verhuisbedrijf Draagkracht - de slimme en betaalbare keuze voor uw bedrijfs­verhuizing.

Vrijblijvende offerte aanvragen