Zakelijke verhuizingen

Is het tijd voor een nieuw bedrijfspand? Kies dan voor een zakelijke verhuizing door Verhuisbedrijf Draagkracht: optimale efficiëntie en minimaal ongemak.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Maakt uw bedrijf een flinke groei door en is het nodig om een groter bedrijfspand te bemachtigen of is uw bedrijf simpelweg toe aan een nieuw kantoor? Wat de reden ook is, een zakelijke verhuizing brengt vaak meer met zich mee dan men op voorhand verwacht.

De dagelijkse werkzaamheden lopen namelijk gewoon door en de mogelijkheid om de werkzaamheden even op pauze te zetten is er vaak niet. Het is dan ook erg belangrijk om uw zakelijke verhuizing goed voor te bereiden. Wanneer u voor het eerst een zakelijke verhuizing meemaakt, kan het nogal lastig zijn om aan alle punten te denken die een zakelijke verhuizing met zich meebrengt. Een verhuisbedrijf met veel ervaring in het verhuizen van bedrijven kan dan een mooie oplossing zijn.

Bedrijfs­verhuizingen door Verhuisbedrijf Draagkracht

Het verhuizen van bedrijven is een intensieve onderneming.. Het kost veel kostbare tijd en de benodigde materialen die een zakelijke verhuizing met zich meebrengt zijn ook niet altijd aanwezig binnen de organisatie.

Vaak dienen er ook kostbare en breekbare spullen verhuisd te worden, die niet gemakkelijk zijn te transporteren. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben wij al vele bedrijven mogen helpen met zowel nationale als internationale verhuizingen van hun kantoor, winkelpand of bedrijfspand. Door deze ervaring werken wij erg efficiënt en kosteneffectief. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfs­verhuizing snel en soepel verloopt en dat u zo snel als mogelijk kunt genieten van uw nieuwe werkplek. Bovendien halen wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht erg veel plezier uit het verhuizen van uw bedrijf, waardoor u verzekerd bent van verhuismedewerkers met een glimlach.

Enkele voordelen op een rijtje:

 • Verzekerd tot €100.000
 • Gratis verpakkingsmateriaal
 • Aangesloten bij ‘’Erkende Verhuizers’’
 • Best beoordeeld in 2019, 2020 en 2021
 • CO2 neutraal verhuizen

Checklist zakelijke verhuizing

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor een bedrijfs­verhuizing. Zoals eerder al benoemd komt er best wel wat bij kijken bij het verhuizen van uw bedrijf. Om die reden hebben wij een handige checklist voor u opgesteld, met daarin de belangrijkste punten voor een goed voorbereide bedrijfs­verhuizing.

Checklist vóór de zakelijke verhuizing

Checklist tijdens de zakelijke verhuizing

Checklist na de zakelijke verhuizing

Als uw bedrijf gaat verhuizen is het belangrijk om dit ook aan de Kamer van Koophandel door te geven. Het is namelijk belangrijk dat de KvK hiervan op de hoogte is. Dit heeft onder andere te maken met de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Om een bedrijf wettelijk aansprakelijk te kunnen stellen, is het essentieel om te weten waar dit bedrijf zich precies bevindt. Een adreswijziging van uw bedrijf moet u zo snel mogelijk aangeven bij de KvK, meestal binnen een week al. Als er al meer dan een week verstreken is, is het raadzaam om dit alsnog zo snel mogelijk te doen om problemen met aansprakelijkheid te voorkomen.
Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke verhuizingen. Elk type bedrijf vereist uiteraard een eigen aanpak, waarover we vooraf samen met u uitgebreid overleggen. Zo hebben wij onder andere veel ervaring in:
 • Verhuizen van kantoren en deelkantoren
 • Verhuizen van ziekenhuizen, scholen etc.
 • Verhuizen van werkplaatsen
 • Verhuizen van opslag­ruimtes
 • Het ene bedrijf is het andere bedrijf niet. Dat geldt natuurlijk ook voor uw zakelijke verhuizing. U kunt daarom altijd terugvallen op uw eigen projectmanager bij zakelijke verhuizer Verhuisbedrijf Draagkracht. Deze leidt de complete verhuizing in goede banen en staat altijd voor u klaar als u vragen heeft. Geen vraag is voor ons teveel.
  Een zakelijke verhuizing brengt buiten het daadwerkelijk verhuizen om vaak al een hoop kosten met zich mee. Ieder uur dat uw medewerkers niet aan de slag kunnen kost geld en is er dus een te veel. Door de verhuizing strak te plannen en een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen voorkomt u onnodig oponthoud waardoor uw personeel binnen de kortste keren weer aan de slag kan. Ook kunt u ervoor kiezen om mee te helpen tijdens de verhuizing, alle benodigdheden op voorhand alvast even in te pakken en/of de montage van meubels zelf op u te nemen. Dat bespaart een hoop kostbare tijd op het moment van verhuizen.

  Offerte voor een zakelijke verhuizing aanvragen

  Uw bedrijf verhuizen is vaak een kostbare bezigheid. Het is dan ook belangrijk van te voren goed in kaart te brengen wat het allemaal gaat kosten. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht bieden wij vakmanschap aan voor een betaalbare prijs. Wij leveren een u een offerte binnen 6 uur, zodat u snel en overzichtelijk in kaart heeft wat het u gaat kosten.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Stressloos verhuizen in 4 stappen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren

  Onze services

  • Particuliere verhuizingen

   Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

  • Internationale verhuizingen

   Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

  • Zakelijke verhuizingen

   Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

  • Senioren­verhuizing

   Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

  • Verhuislift­service

   Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

  • Opslag­verhuizingen

   Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

  • Een ladderlift huren mét professionele hulp

   Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

  • Ontruimingen

   Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

   Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

  • White glove verhuizingen

   Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.