Zakelijke verhuizingen

Is het tijd voor een nieuw bedrijfspand? Kies dan voor een zakelijke verhuizing door Verhuisbedrijf Draagkracht: optimale efficiëntie en minimaal ongemak!

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing is voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Logisch, want u verplaatst hierbij eigenlijk het hart van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat een bedrijfsverhuizing snel, soepel en zorgvuldig verloopt. Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u hierbij, zodat uw bedrijf snel weer op volle sterkte kan draaien.

Voor al uw zakelijke verhuizingen

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke verhuizingen. Elk type bedrijf vereist uiteraard een eigen aanpak, waarover we vooraf samen met u uitgebreid overleggen. Zo verhuizen wij onder meer:

 • Kantoren en deelkantoren
 • Ziekenhuizen, scholen etc.
 • Werkplaatsen
 • Opslagruimtes

 

Valt uw bedrijf niet onder één van deze categorieën? Geen probleem, met onze maatwerkoplossingen verzorgen we ook de verhuizing voor uw bedrijf. Neem daarom gerust eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Hoe verloopt uw zakelijke verhuizing

Efficiëntie is belangrijk binnen uw bedrijf. Dat geldt daarom ook voor uw zakelijke verhuizing. U kunt daarom altijd terugvallen op uw eigen projectmanager bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Deze leidt de complete verhuizing in goede banen en staat altijd voor u klaar als vragen heeft.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Uw aanvraag

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

 • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

  U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen, dus zorgen wij ervoor dat u binnen 6 uur uw offerte ontvangt.

 • 3. De verhuizing

  Bij voorkeur al op de dag voor de verhuizing, maar in overleg is alles mogelijk.

 • 4. Genieten in uw nieuwe werkplek

  We helpen bij het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen. Afrekenen doen we pas wanneer u 100% tevreden bent.