Zakelijke Verhuizingen in 2024

Efficiënte en kosteneffectieve nationale en internationale bedrijfs­verhuizingen met plezier en glimlach. Vlot en soepel naar uw nieuwe werkplek.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Zakelijke verhuizing

 • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begint elk succesvol nieuw hoofdstuk met een team dat niet alleen expertise en precisie biedt, maar ook jarenlange ervaring.
 • Deze combinatie verzekert dat elke zakelijke verhuizing vlekkeloos verloopt. Onze klantbeoordelingen spreken boekdelen; ze weerspiegelen de tevredenheid en het vertrouwen dat vele bedrijven in ons hebben gesteld.
 • Deze beoordelingen zijn getuigenissen van onze betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Zakelijke verhuizing

Op Maat Gemaakte Verhuisoplossingen

 • Wij begrijpen dat geen twee zakelijke verhuizingen hetzelfde zijn. Elke onderneming heeft zijn unieke uitdagingen, vereisten en verwachtingen.
 • Daarom benaderen wij elke verhuizing met een frisse blik, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verhuizen van een klein kantoor of de complexe logistiek van een groot bedrijfscomplex, wij bieden maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij uw situatie.
 • Bij zakelijke verhuizingen staan er hoge eisen aan efficiëntie, professionaliteit en minimale onderbreking van de bedrijfsvoering.
 • Het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf is daarom de enige verstandige keuze voor ondernemingen die een vlotte en veilige overgang naar een nieuwe locatie willen garanderen. Kies voor zekerheid en kwaliteit bij uw zakelijke verhuizing door te vertrouwen op erkende professionals.

Onze werkwijze Onze recensies

Bedrijfsverhuizing
 • Een van de grootste zorgen bij een zakelijke verhuizing is de impact op de bedrijfscontinuïteit. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staat het waarborgen van uw bedrijfsvoering centraal in onze aanpak.
 • Dankzij onze proactieve planning en uitvoering zorgen we ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk onderbreking ondervinden.
 • Van de eerste dozen inpakken tot het uitpakken op de nieuwe locatie, ons team neemt de zware last op zich, zodat u en uw medewerkers zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is - uw bedrijf.
 • Met Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u voor een zorgeloze verhuiservaring, waarbij elk detail van uw verhuizing met zorg en aandacht wordt behandeld.

 • Persoonlijk contact?

  Uw Zakelijke Verhuizing Plannen: Een Stappenplan

  Een succesvolle zakelijke verhuizing vereist zorgvuldige planning en voorbereiding. Om u door dit proces te leiden, hebben we een stappenplan samengesteld dat u helpt om uw verhuizing efficiënt en binnen budget te realiseren.

  Voorbereiding en Budgettering

  De sleutel tot een soepele zakelijke verhuizing ligt in de voorbereiding. Het begint allemaal met een duidelijk begrip van uw behoeften en het stellen van realistische doelen. Hier zijn enkele essentiële stappen en adviezen om u te helpen bij het plannen van uw verhuizing, met speciale aandacht voor budgetoverwegingen.

  • Begin Vroeg: Zodra de beslissing is genomen om te verhuizen, start dan met de planning. Dit geeft u voldoende tijd om alles te organiseren en mogelijke uitdagingen te anticiperen.

  • Stel een Projectteam Samen: Wijs een intern verhuisteam toe of benoem een projectleider die verantwoordelijk is voor het beheren van de verhuizing. Dit team zal verantwoordelijk zijn voor het maken van beslissingen, het communiceren met de verhuisfirma, en het coördineren van interne taken.

  • Inventariseer uw Behoeften: Maak een gedetailleerde inventarisatie van wat er verhuisd moet worden. Dit omvat kantoormeubilair, IT-apparatuur, documenten, en persoonlijke spullen van werknemers. Overweeg ook of er items zijn die niet meer nodig zijn en gedoneerd of gerecycled kunnen worden.

  • Budgettering: Bepaal een realistisch budget voor de verhuizing. Neem hierbij niet alleen de kosten van het verhuisbedrijf mee, maar ook eventuele kosten voor het updaten van nieuwe ruimtes, IT-installaties, verzekeringen, en mogelijke downtime. Vraag offertes aan bij meerdere verhuisbedrijven om een geïnformeerde keuze te kunnen maken.

  • Communicatieplan: Ontwikkel een communicatieplan om werknemers, klanten, en leveranciers te informeren over de verhuizing. Duidelijke communicatie kan veel onrust en verwarring voorkomen.

  • Plan de Verhuisdatum: Kies een verhuisdatum die het minste impact heeft op uw bedrijfsvoering. Voor veel bedrijven is dit in het weekend of tijdens een rustige periode.

  • Bereid uw Nieuwe Locatie Voor: Zorg ervoor dat uw nieuwe locatie klaar is voor de verhuizing. Dit omvat niet alleen de inrichting en setup, zoals eerder besproken, maar ook basisvoorzieningen zoals internet en telefonie.

  • Logistieke Voorbereiding: Werk nauw samen met uw verhuisbedrijf om de logistieke aspecten van de verhuizing te plannen. Dit omvat toegang tot gebouwen, parkeerregelingen, en de volgorde van het verhuizen van items.

  • Noodplannen: Zorg voor een noodplan voor onvoorziene omstandigheden. Flexibiliteit en een plan B kunnen cruciaal zijn bij eventuele tegenslagen.

  • Laatste Check: Voer een laatste check uit voordat de verhuizing plaatsvindt. Zorg ervoor dat alles is ingepakt, gelabeld, en klaar voor transport.

  Door deze stappen te volgen en voldoende tijd te besteden aan elk aspect van de voorbereiding en budgettering, kunt u ervoor zorgen dat uw zakelijke verhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

  Checklist zakelijke verhuizing

  Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor een bedrijfs­verhuizing. Omdat er nogal wat komt kijken bij het verhuizen van uw bedrijf, hebben wij een handige checklist voor u opgesteld. Hierin vindt u de belangrijkste punten voor een goed voorbereide bedrijfs­verhuizing.

  Checklist vóór de zakelijke verhuizing

  Checklist tijdens de zakelijke verhuizing

  Checklist na de zakelijke verhuizing

  Onze werkwijze Onze recensies

  Vraag Een Gratis Offerte Aan

  De start van uw zakelijke verhuizing is slechts een telefoontje of klik verwijderd. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat de verhuizing van uw bedrijf een aanzienlijke onderneming is, met unieke uitdagingen en behoeften. Daarom bieden we u een persoonlijk afgestemde service, ontworpen om aan alle eisen van uw specifieke situatie te voldoen.

  Waarom een Offerte Aanvragen bij Verhuisbedrijf Draagkracht?

  • Op Maat Gemaakte Oplossingen: Elk bedrijf is uniek, en dat geldt ook voor elke verhuizing. Of u nu een klein kantoor of een groot bedrijfscomplex moet verhuizen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in zowel nationale als internationale bedrijfs­verhuizingen, heeft ons team de kennis en expertise om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Onze positieve klantbeoordelingen spreken voor zich en weerspiegelen onze toewijding aan uitmuntende service.

  • Stressvrije Verhuizing: We begrijpen dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering van het grootste belang is. Daarom streven we ernaar om de verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden tot een minimum te beperken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

  • Concurrerende Prijzen: Bij Verhuisbedrijf Draagkracht geloven we in het bieden van hoogwaardige verhuisdiensten tegen concurrerende prijzen. Onze offertes zijn transparant, met duidelijke prijsopgaven zonder verborgen kosten.

  Ontdek antwoorden op de meest gestelde vragen over het plannen en uitvoeren van uw zakelijke verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht.
  Het wordt aanbevolen om minimaal 3 tot 6 maanden voor de beoogde verhuisdatum te beginnen met de planning om een soepele overgang te verzekeren.
  Jazeker, naast verhuisdiensten bieden wij ook ondersteuning bij de inrichting en opzet van uw nieuwe kantoor, inclusief het optimaliseren van werkplekken en kabelbeheer.
  Bepaalde beperkingen gelden voor gevaarlijke materialen of extreem zware machines. Neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke items.
  We gebruiken gespecialiseerde verpakkingen en veiligheidsprotocollen om de integriteit van uw gevoelige items te waarborgen, inclusief versleutelde transportmethoden voor zeer vertrouwelijke documenten.
  Flexibiliteit is een sleutelaspect van onze service. Hoewel we ernaar streven om aan uw oorspronkelijke planning te voldoen, kunnen we in overleg de verhuisdatum aanpassen om aan uw behoeften te voldoen.
  Ja, we bieden verschillende verzekeringsmogelijkheden om uw bezittingen tijdens de verhuizing te beschermen. Ons team kan u adviseren over de beste dekking op basis van uw specifieke situatie.
  De kosten worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de omvang van de verhuizing, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, en eventuele aanvullende diensten zoals inrichting of speciale zorg voor bepaalde items. Een gedetailleerde offerte wordt opgesteld na een initiële beoordeling van uw behoeften.Voor meer specifieke vragen of om een offerte aan te vragen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw zakelijke verhuizing.

  Hoe Vraagt u een Offerte Aan?

  Het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte is eenvoudig:

  • Contacteer Ons: Neem contact met ons op via ons online formulier, email, of telefoon. Ons vriende­lijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en meer te weten te komen over uw verhuisbehoeften.

  • Deel Uw Details: Geef ons een duidelijk beeld van uw verhuisproject, inclusief de omvang van uw bedrijf, de locatie van de verhuizing, en eventuele specifieke vereisten of voorkeuren die u heeft.

  • Ontvang Uw Offerte: Op basis van de verstrekte informatie zullen wij een gedetailleerde offerte opstellen die is afgestemd op uw zakelijke verhuizing. Deze offerte omvat alle aspecten van de verhuis­service, van de initiële verpakking tot de uiteindelijke installatie.

  Begin vandaag nog met het plannen van uw zakelijke verhuizing door contact op te nemen met Verhuisbedrijf Draagkracht. Laat ons de zorgen uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op de toekomst en groei van uw bedrijf. Met Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u voor een partner die begrijpt hoe belangrijk een vlotte en efficiënte verhuizing is voor uw onderneming.

  Zakelijk verhuizen

  Vandaag nog een prijs?

  Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor

  Stressloos verhuizen in 4 stappen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 1 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je direct een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.