Verhuizen naar Canada

Stap over naar een nieuw leven in Canada zonder de stress van verhuizen. Ontdek hoe Verhuisbedrijf Draagkracht's persoonlijke aanpak, uitgebreide diensten en toewijding aan uitmuntendheid u een zorgeloze start bieden.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Partner voor Verhuizen naar Canada

Droomt u van een leven te midden van de uitgestrekte landschappen, levendige steden en multiculturele samenleving van Canada? Laat Verhuisbedrijf Draagkracht uw droom om naar dit diverse land te verhuizen werkelijkheid worden. Met onze brede ervaring in internationale verhuizingen, bieden we u op maat gemaakte oplossingen die de complexiteit van uw verhuisproces aanzienlijk verminderen. Onze Move Managers, Eelco Hoekstra, Marjolein van Helmond, en Henry Stolk, zijn er om u te begeleiden bij elke stap naar uw nieuwe leven in Canada. Hun expertise en persoonlijke aanpak garanderen dat uw verhuizing niet alleen efficiënt, maar ook plezierig verloopt.

Verhuizen naar Canada

"Meer dan 55% van de mensen die naar Canada verhuizen, doen dit voor de hoge levenskwaliteit en uitgestrekte natuurlijke schoonheid, volgens studies."

Uw Persoonlijke Verhuisplan naar Canada

Geen twee verhuizingen zijn hetzelfde, daarom biedt Verhuisbedrijf Draagkracht verhuis­services die precies zijn afgestemd op uw unieke behoeften:

 • Dedicated Container Services: Voor een directe en snelle verhuizing van uw inboedel. Een exclusieve container zorgt voor een efficiënte en veilige overtocht van uw eigendommen naar uw nieuwe thuis in Canada.

 • Groupage Services: Een kostenefficiënte oplossing door uw lading te combineren met die van anderen, perfect voor flexibele planning.

 • Luchtvracht: Voor spoedeisende items bieden we een snelle luchtvracht service zodat uw essentiële bezittingen snel beschikbaar zijn in Canada.

 • Veilige Opslagoplossingen: Als u meer tijd nodig heeft om de ideale woning te vinden, bieden we flexibele opslag­opties om uw spullen veilig te houden.


Onze Werkwijze: Uw Zorgeloze Verhuizing naar Canada

Verhuizen naar een nieuw land zoals Canada is zowel een opwindende als uitdagende ervaring. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dit en bieden we een persoonlijke en doordachte benadering om uw verhuisproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Ons deskundige team zorgt voor een uitgebreide voorbereiding en planning van uw verhuizing, met speciale aandacht voor de fijnste details.

Vraag een offerte aan

We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw verhuisplannen diepgaand te bespreken, uw wensen en zorgen te identificeren en de omvang en specifieke eisen van uw verhuizing te beoordelen. Dit maakt het mogelijk om een verhuisplan op maat te creëren dat naadloos aansluit bij uw situatie.
Ons team besteedt zorgvuldige aandacht aan de voorbereiding van uw verhuizing, inclusief het selecteren van geschikte verpakkingsmaterialen, het plannen van de logistiek en het voorbereiden van alle vereiste documentatie voor douane en invoer, volgens de Canadese regelgeving.
Met behulp van topkwaliteit verpakkingsmaterialen en de laatste inpaktechnieken zorgen we voor de veiligheid van uw bezittingen tijdens het transport. Ons deskundige team behandelt elk item met uiterste zorg, of het nu gaat om kwetsbare goederen of grote meubelstukken.
Afhankelijk van uw voorkeur voor onze dedicated container services, groupage services of luchtvracht, bieden we een soepele en efficiënte transportoplossing naar Canada. We houden u volledig op de hoogte met tracking en updates gedurende het transportproces.
Bij aankomst in Canada zorgt ons lokale team voor de levering en, indien gewenst, het uitpakken van uw inboedel. We bieden ook hulp bij het inrichten van uw nieuwe woning, zodat u zich onmiddellijk thuis voelt.
Zelfs na de verhuizing blijven we voor u beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten. Van het vinden van lokale voorzieningen tot advies over het leven in Canada, ons team staat klaar om te helpen.
Bent u klaar voor uw verhuizing naar Canada? Verhuisbedrijf Draagkracht is uw betrouwbare partner op deze reis. Wij zetten ons in voor een naadloze en zorgeloze verhuiservaring, zodat u vol vertrouwen kunt starten met uw nieuwe leven in Canada.

Wat moet u regelen?

 • Visum en Verblijfsvergunning: Onze specialisten adviseren u over de verschillende soorten visa voor Canada en begeleiden u bij het aanvragen van uw verblijfsvergunning.

 • Douaneregulaties: We voorzien u van alle informatie over de Canadese douanewetten en assisteren bij het probleemloos doorlopen van de douaneprocedures.

 • Huisvesting in Canada: Ons team biedt advies om de ideale woning in Canada te vinden die aansluit bij uw levensstijl en budget.

 • Gezondheidszorg en Verzekeringen: Wij informeren u over het Canadese gezondheidssysteem en helpen bij het kiezen van de noodzakelijke verzekeringen.

Ontvang nu een offerte

Ontdek de Pracht van Canada

Canada, bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, diverse cultuur en hoge levensstandaard, wacht op u. Met Verhuisbedrijf Draagkracht als uw gids, begint uw Canadese avontuur vanaf het moment dat u besluit te verhuizen. Ervaar de levendige steden zoals Toronto, Vancouver en Montreal, en laat de ongerepte natuur van de Canadese Rockies en de Niagara Falls u betoveren. Canada biedt een harmonieuze mix van natuur, cultuur en moderne voorzieningen die uw leven verrijken.

Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dat verhuizen naar Canada een grote stap is. Daarom streven we ernaar om uw overgang zo soepel mogelijk te maken. We bieden niet alleen een gestroomlijnde verhuis­service, maar delen ook onze kennis over Canada's rijke cultuur, geschiedenis en alles wat uw nieuwe thuis te bieden heeft. Met ons aan uw zijde, is uw droomleven in Canada binnen handbereik.

Begin uw nieuwe leven in Toronto, de grootste stad van Canada, die bekend staat om zijn diversiteit, cultuur en economische kansen. Toronto's bruisende straten, groene parken en wereldklasse voorzieningen maken het een topbestemming voor expats.
De majestueuze Canadese Rockies bieden een speeltuin voor natuurliefhebbers en avonturiers. Van wandelen en skiën tot het bewonderen van de serene schoonheid van de meren en bergen, de Rockies zijn het perfecte decor voor uw avontuurlijke geest.
Ervaar de kracht en pracht van de Niagara Falls, een van de meest iconische natuurwonderen van Canada. Een bezoek aan de watervallen is een must voor iedereen die naar Canada verhuist, en biedt een onvergetelijke ervaring.
Ontdek de smaken van Canada, van de zoete verleiding van maple syrup tot hartige poutine. Elke regio in Canada biedt zijn eigen culinaire specialiteiten, klaar om door u ontdekt te worden.
 • Visum en Verblijfsvergunning: Onze deskundigen voorzien u van advies over de verschillende soorten visa voor Canada en de procedure voor het aanvragen van een verblijfsvergunning.

 • Douaneregulaties: We informeren u over de Canadese douanewetgeving en staan u bij tijdens het navigeren door de douaneprocedures.

 • Huisvesting in Canada: Wij helpen u bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan uw eisen en binnen uw budget past.

 • Gezondheidszorg en Verzekeringen: U ontvangt informatie over het gezondheidssysteem in Canada en advies over de benodigde verzekeringen.

 • Ontvang direct een prijsopgave
  Canada, met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en open, vriende­lijke samenleving, biedt een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Begin uw avontuur in Canada met Verhuisbedrijf Draagkracht als uw gids. Van de levendige steden zoals Toronto, Vancouver en Montreal tot de majestueuze natuur van de Rocky Mountains en de serene schoonheid van de vele meren en bossen, Canada verwelkomt u met open armen. Maak deel uit van een land dat bekend staat om zijn diversiteit, inclusiviteit en innovatie.Verhuisbedrijf Draagkracht staat klaar om uw overgang naar Canada zo soepel mogelijk te maken. Wij bieden niet alleen uitgebreide verhuisdiensten aan, maar delen ook graag onze kennis over het leven in Canada, van culturele gebruiken tot praktische tips voor het dagelijks leven. Uw droom om in Canada te wonen begint hier, met onze expertise en toewijding aan uw zijde.

  Essentiële Checklist voor Uw Verhuizing naar Canada

  Een zorgvuldige voorbereiding is cruciaal voor een succesvolle verhuizing naar Canada. Deze uitgebreide checklist omvat alle belangrijke aspecten waar u rekening mee moet houden, van visa en verblijfsvergunningen tot huisvesting en gezondheidszorg. Door deze stappen te volgen, verzekert u zich van een vlotte overgang naar uw nieuwe leven in Canada.

  Begin met uw verhuisplanning

  Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor