Verhuizen met verhuisbedrijf Draagkracht

Soorten verhuizingen

De ene verhuizing is de ander niet. Daarom zijn er bij Verhuisbedrijf Draagkracht verschillende soorten verhuizingen. Deze hebben allemaal hun eigen specifieke aanpak en zorgen ervoor dat er wordt voldaan aan jouw wensen. De verschillende soorten verhuizingen zijn:

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

Tips voor een soepele verhuizing

 • Begin op tijd met inpakken, door elke dag wat in te pakken wordt de klus minder groot en overzichtelijker;
 • Het is aan te raden om professionele, stevige verhuisdozen te gebruiken. Pak elke kamer afzonderlijk in: gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen zodat je een duidelijk overzicht houdt en de spullen makkelijk kan terugvinden. Zo kan je elke doos een kleur geven refererend aan de kamer waar de doos bij hoort. Dit draagt bij tot een efficiënter uitpakken;
 • Gebruik vulmateriaal: vul dozen die niet helemaal vol zijn met vulmateriaal zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven tijdens het verhuizen;
 • Maak dozen niet te zwaar: stop zwaardere spullen onderaan in de doos en lichtere spullen bovenin. Hoe zwaarder de voorwerpen, hoe kleiner de doos;
 • Bescherm breekbare spullen: wikkel servies, glaswerk en bestek in kleding of handdoeken. Verwijder gloeilampen en lampenkappen van de lampen. Verpak elektronische apparaten in hun originele verpakking indien mogelijk, zo niet gebruik verhuisdozen en doe hier vulmateriaal in. Geef aan op de doos als er breekbare spullen in zitten.
 • Meet grote meubels op: meet van te voren grote meubels op zodat je weet of het door de deur, gang en trappengat kan in zowel de nieuwe als oude woning;
 • Wijzig je adres: vergeet niet op tijd je adres te wijzigen, zo wordt er geen post meer gestuurd naar het oude adres. Geef je adreswijziging ook door bij de gemeente waar je naartoe gaat verhuizen of bij dezelfde gemeente als je binnen de gemeente blijft;
 • Gebruik een checklist: Maak een duidelijke planning en checklist, zo maak je de verhuizing nog gestructureerder;
 • Laatste tips: verhuis de wasmachine alleen met een vastgezette trommel, wikkel kasten in met folie, steek de stekker van de verhuisde koelkast pas 12 uur na de verhuizing in het stopcontact, houd belangrijke papieren, sleutels en medicijnen bij de hand in de handbagage, vul een speciale verhuisdoos met spullen voor de eerste dag/nacht.

Hulpmiddelen voor een verhuizing

Een verhuizing is vaak al zwaar genoeg. Om deze reden heeft Verhuisbedrijf Draagkracht een aantal hulpmiddelen die je hierbij kunnen ondersteunen en voor een groot deel kunnen ontzorgen:

Verhuislift service

Een verhuislift zorgt ervoor dat je gemakkelijk grote en zware spullen naar boven kunt verhuizen. Ook wanneer je zelf verhuist kan je gebruik maken van een verhuislift. Deze kan je huren voor een gehele dag of dagdeel. Uiteraard bieden wij ook professionele verhuizers aan die klaar staan voor assistentie wanneer dit nodig is.

Opslag verhuizingen

Als je gaat verhuizen kan een opslag een uitstekende mogelijkheid bieden. Wanneer de nieuwe woning nog niet volledig af is of nog niet alle spullen erin kunnen, kunnen je spullen naar een opslag verhuisd worden. Verhuisbedrijf Draagkracht verhuist hierbij jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer ze naar een woning worden verhuisd.

Ladderlift huren

Ga je verhuizen en kunnen niet alle spullen via de trap omhoog of omlaag worden gebracht? Dan is het huren van een ladderlift de oplossing! Met professionele assistentie staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor je klaar om alle spullen met gemak te verplaatsen. Op deze manier verloopt uw verhuizing uiterst efficiënt.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 1 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je direct een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.