Woning en zakelijke ontruimingen

Een woning, winkel of kantoorpand laten ontruimen? Bekijk onze uitgebreide service en informeer direct naar de mogelijkheden – ook spoedontruimingen!

Ontruimingen

Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

Afvoer en hergebruik

Wij gaan bij uw ontruiming zeer zorgvuldig te werk. Afval wordt uiteraard afgevoerd naar de stortplaats en keurig gescheiden aangeboden. Maar er zijn misschien ook spullen die een ander nog goed kan gebruiken.

Deze bieden wij aan bij verschillende kringloopwinkels waar wij nauw mee samenwerken. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever. Tot slot zorgen we ervoor dat het betreffende pand bezemschoon wordt opgeleverd.

Tijdelijke opslag en meubeltransport

Is het wel nodig om een pand te ontruimen maar zijn er spullen die u graag bewaart? Dan helpen we u door deze spullen te verhuizen naar een tijdelijke opslag. Ook als slechts een gedeelte van de inboedel verhuist hoeft te worden bij de ontruiming is dat geen enkel probleem.

Aanvullende werkzaamheden

Bij een ontruiming komen er naast het afvoeren vaak nog extra werkzaamheden kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • 1. Uw aanvraag

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

 • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

  U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen, dus zorgen wij ervoor dat u binnen 6 uur uw offerte ontvangt.

 • 3. De verhuizing

  Bij voorkeur al op de dag voor de verhuizing, maar in overleg is alles mogelijk.

 • 4. Genieten in uw nieuwe woning

  We helpen bij het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen. Afrekenen doen we pas wanneer u 100% tevreden bent.