Woning en zakelijke ontruimingen

Bedrijfs- en woningontruiming door heel NL. ✓Ontruiming woning ✓Ontruimen na overlijden ✓Bedrijfsontruimingen ✓Zorgvuldig en respectvol

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Als een woning of een bedrijfspand ontruimd moet worden, dan komt daar veel bij kijken. Bij een huisontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien kan dit voor betrokkenen ook een emotionele kwestie zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na overlijden of faillissement.

Niet alleen voert Verhuisbedrijf Draagkracht verhuizingen uit, ook kunnen wij de werkzaamheden van een bedrijfsontruiming uit handen nemen of kun je een woning laten ontruimen. Daarbij zorgen wij ervoor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens jouw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

Waarom een woningontruiming?

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf of woning ontruimt moet worden. Dit kan een algemene huisontruiming zijn, het huis leegruimen na overlijden van een dierbare komt regelmatig voor, maar we zien ook dat er bedrijfsontruimingen na faillissement nodig zijn. Hierbij horen wij vaak dat er zorgen zijn over de korte tijd die men krijgt voor de ontruiming. Na een uitzetting, het overlijden van een dierbare of een bedrijfsfaillissement moet het pand meestal snel leeggehaald worden. De situatie is op zichzelf vaak al stressvol genoeg en het snel leeg moeten halen van het pand is een extra zorg die je er dan waarschijnlijk niet bij wilt hebben. Op dit soort momenten staan wij graag voor je klaar om je te ontzorgen met het leeghalen van jouw woning of bedrijfspand. Wat de reden van het huis leegruimen ook mag zijn, geen enkele woningontruiming is te groot voor Verhuisbedrijf Draagkracht.

Hoe gaat Verhuisbedrijf Draagkracht te werk?

Wij gaan bij een woning- of bedrijfsontruiming zeer zorgvuldig te werk. Zo zorgen wij voor de afvoer en hergebruik van spullen en daarnaast ook de tijdelijke opslag en meubeltransport. Ook kunnen wij de spullen naar een kringloop vervoeren of doneren aan een goed doel. Tot slot, gaan wij niet alleen zorgvuldig te werk maar zorgen wij ervoor dat alles professioneel en respectvol verloopt.

Afvoer en hergebruik van spullen

Zoals gezegd gaat Verhuisbedrijf Draagkracht zorgvuldig te werk met de spullen tijdens een woningontruiming. Afval wordt uiteraard naar de stortplaats gebracht en daar keurig gescheiden. Maar er zijn misschien ook spullen die een ander nog goed kan gebruiken, deze bieden wij aan bij verschillende kringloopwinkels waar wij nauw mee samenwerken. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever. Tot slot, zorgen we ervoor dat het betreffende pand bezemschoon wordt opgeleverd.

Tijdelijke opslag en meubeltransport

Is het nodig om een pand te ontruimen maar zijn er spullen die je graag bewaart? Dan helpen wij jou door deze spullen te verhuizen naar een tijdelijke opslag. Ook als slechts een gedeelte van de inboedel verhuist moet worden bij de ontruiming, is dat geen enkel probleem. Verhuisbedrijf Draagkracht kan het ontruimen van een woning gemakkelijker maken door waar nodig een verhuislift in te zetten. Kostbare spullen kunnen hierdoor met zorg naar beneden vervoert worden.

Respectvolle woningontruiming

Het is begrijpelijk dat men soms twijfelt om een bedrijf in te schakelen voor een huisontruiming. Bij het huis ontruimen na overlijden moeten er bijvoorbeeld spullen met emotionele waarde getransporteerd worden. Deze twijfel is begrijpelijk, maar niet nodig. Verhuisbedrijf Draagkracht gaat zorgvuldig en respectvol met de spullen in kwestie om en biedt dan ook zogenoemde White Glove verhuizingen aan. Je kunt aangeven welke spullen (emotionele) waarde hebben, zoals foto’s of erfstukken. Wij zullen je altijd op de hoogte stellen, wanneer deze worden gevonden. Op deze manier kun je de woningontruiming zorgeloos aan de specialisten van Verhuisbedrijf Draagkracht overlaten.

Verschillende diensten bij leeghalen woning

Omdat er verschillende redenenen zijn dat een woning ontruimd moet worden, zijn er ook meerdere diensten die Verhuisbedrijf draagkracht aanbiedt:

Het komt geregeld voor dat bij een woning- of bedrijfsontruiming de gehele inboedel opgeruimd moet worden. Hierbij spreekt men ook wel van een totaal ontruiming. Je kunt zelf bepalen wat er met de spullen gebeurt; wordt dit naar een opslag gebracht? Wordt dit naar de kringloop gebracht of wordt een deel gedoneerd? Ook kan er een deel worden verkocht of weggegooid. Bij een totaal ontruiming is de woning vaak binnen een dag al helemaal leeg gemaakt
Bedrijf ontruimen? De diensten van Verhuisbedrijf Draagkracht worden vaak ingehuurd door bedrijven. De redenen hiervoor kunnen zijn: een bedrijfs­verhuizing, een verbouwing of bijvoorbeeld een faillissement. Onze specialisten zorgen ook bij het kantoor ontruimen voor een vlekkeloos process, waarbij de bedrijfsvoering zo veel mogelijk door kan gaan. Ook zorgen wij er bij een verbouwing voor dat alle ruimtes zo snel mogelijk leeg zijn.
Het huis ontruimen nadat een dierbare is overleden kan een zware en emotionele klus zijn. Bij een overlijden heb je waarschijnlijk genoeg andere dingen die geregeld moeten worden. Daarom ontzorgen wij jou bij het ontruimen van de woning op een respectvolle, efficiënte en professionele manier.
Een wietplantage levert veel overlast en rommel op. Daarom is het gebruikelijk om een bedrijf zoals Verhuisbedrijf Draagkracht in te huren voor een wietplantage ontruiming. Na de ontruiming is het gebruikelijk dat een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf de woning of het pand reinigt, om deze weer gebruik- of woonklaar te maken.
Het ontruimen van een bergruimte zoals een garage, schuur, berging of zolder kan een hele klus zijn. Daarom bieden wij ook voor dit soort ruimtes de ontruimingsdienst aan. Of het nu gaat om een privé garage of -zolder, een bedrijfsberging of- schuur, Verhuisbedrijf Draagkracht heeft de ontruiming snel geregeld.
De huisontruiming service van Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt ervoor dat de zorgkamer binnen een zorginstelling zo snel mogelijk wordt ontruimd, zodat deze klaar is voor de grote schoonmaak en vervolgens snel weer in gebruik genomen kan worden. Ons team zorgt daarbij voor een efficiënt en respectvol process.

Wat kost een woning- of bedrijfsontruiming?

Het bedrag van een ontruiming kan verschillen omdat het afhankelijk is van het type gebouw dat wij moeten ontruimen. Bij een gemiddelde woning van 1 tot 2 kamers kunnen we uitgaan van ongeveer €950,- tot €1950,- om te laten leeghalen. Een gehele eengezinswoning zal ongeveer tussen de €1950,- en €2950,- kosten. Het ontruimen van een groot huis, geheel bedrijfsgebouw of bijvoorbeeld een school zal meer tijd kosten en zal dus ook duurder zijn. Echter zal een enkele kamer in een zorginstelling of bijvoorbeeld een studio een stuk sneller gedaan zijn en zal daardoor goedkoper uitkomen. De kosten van een ontruiming zullen wij uiteraard altijd van tevoren met jou bespreken. Je zal hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen met daarin de totaalprijs van de dienst.

Vraag gratis offerte aan voor woning- of bedrijfsontruiming

Hoe lang duurt een huisontruiming?

Alle ontruimingen die wij verrichten verschillen van tijd. Echter zien wij een ontruiming meestal als een noodsituatie en kan de huis- of bedrijfsontruiming vaak al binnen één dag geregeld zijn. Voor meer informatie over de duur van een ontruiming verwijzen wij je graag door naar onze contactpagina

Woning- en bedrijfsontruiming door Verhuisbedrijf Draagkracht

Al sinds 1998 neemt Verhuisbedrijf Draagkracht alle zorgen op het gebied van verhuizen en ontruimen uit handen. In Nederland hebben wij verschillende werkgebieden waar wij een bedrijfs- of huisontruimingen voor kunnen uitvoeren. Ook is het mogelijk om op internationaal gebied een ontruiming te laten verrichten.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.