Verhuislift huren

Een verhuislift huren inclusief professionele assistentie? Dat kan! Wij staan 7 dagen en avonden per week voor u klaar. Huur een verhuislift! Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Verhuisbedrijf Draagkracht.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een handig hulpmiddel dat u kunt gebruiken als u gaat verhuizen. Een verhuislift maakt het gemakkelijker om grote zware objecten naar boven of beneden te vervoeren zonder dat u dit zelf hoeft te tillen. Uiteraard is het ook mogelijk om een verhuislift in te schakelen als u spullen van boven naar beneden moet vervoeren. Naast dat het veel energie bespaart, is het ook een stuk veiliger dan zelf alle spullen te moeten tillen.

Hoe werkt een verhuislift?

Gaat u zelf uw verhuizing uitvoeren, maar kunt u daarbij wel de hulp van een professionele verhuislift gebruiken? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres om een verhuislift te huren. Vanzelfsprekend met alle benodigde begeleiding en beschermingsmaterialen, zodat u verzekerd bent van verantwoordelijk gebruik.

Waarom een verhuislift huren?

Gaat u zelf uw verhuizing uitvoeren, maar heeft u veel zware dozen en grote meubels waar u hulp bij kunt gebruiken? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres om een verhuislift te huren. Een verhuislift kan het verhuisproces flink verlichten, want een verhuislift kan alle zware spullen voor u naar boven en/of beneden brengen. Vanzelfsprekend met alle benodigde begeleiding en beschermingsmaterialen, zodat u verzekerd bent van een verantwoordelijk gebruik.

 • Krachtige Böcker verhuislift (tot 400 kg)
 • Beschikbaar door heel Nederland
 • 7 dagen per week incl. avonduren
 • Indien gewenst ook spoed­service

Het proces is efficiënter en bespaart daardoor kosten én tijd
 • De verhuislift wordt bediend door een professionele verhuizer die dit dagelijks doet
 • U voorkomt blessures, doordat u geen zware meubels en dozen hoeft te tillen
 • Een lager risico op beschadigde meubels en beschadiging van uw woning
 • Met het huren van een verhuislift bent u verzekerd tegen eventuele schade aan uw huis, inboedel of de omgeving
 • Bereik van 12 meter
 • Hefvermogen tot 400 kg
 • Een verhuislift huren met professionele begeleiding kan elke dag van de week ingeschakeld worden
 • Het spreekt voor zich dat het verhuizen van meubels van en naar hoger gelegen verdiepingen wat ervaring met zich mee moet brengen. Niet alleen de omgeving dient veilig gesteld te worden, ook de veiligheid van de personenen die boven en beneden staan is belangrijk. De meubels dienen namelijk ook op de verhuislift getild te worden en er ook weer vanaf gehaald te worden. Dit is een handeling die u waarschijnlijk niet dagelijks doet, waardoor het verstandiger is om dit door ervaren verhuizers te laten uitvoeren.. Zonder enige ervaring kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Tevens hebben wij ervaring met de verhuislift en weten wij hoe we hiermee om moeten gaan, zodat er geen onnodige risico’s worden gecreëerd zoals een schouder- of rugblessure.
  Verhuislift huren bij ons? Dan laten we u natuurlijk niet aan uw lot over zodra deze bij u voor de deur staat. Zoals eerder vermeld heeft een verhuislift professionele bediening nodig. De verhuislift wordt daarom bediend door onze professionele chauffeurs en operators. Zij hebben jarenlange ervaring met de liften en met het verplaatsen van grote objecten, zoals piano’s, vleugels en kluizen. Hierdoor weet u zeker dat u de verhuislift met een gerust hart kunt gebruiken en de verhuizing vlot en veilig verloopt. Ook wordt er standaard beschermmateriaal geleverd, zodat uw spullen veilig met de verhuislift vervoerd worden.
  Een verhuislift huren kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, daarom passen we de huur van de verhuislift op uw wensen aan. Hoeft er alleen een piano naar beneden? Dan hoeft u vanzelfsprekend niet voor de hele dag te betalen, u kunt dan een verhuislift huren per uur. Wij zorgen er dan voor dat de lift op het gewenste tijdstip voor u klaarstaat. Wilt u de verhuislift huren voor de gehele dag? Dan is dat ook geen probleem. Een verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden, zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
  Een verhuislift mag niet zomaar overal op straat geplaatst worden. Hiervoor heeft u in veel gevallen een vergunning voor nodig. Dit dient u op tijd aan te vragen bij de gemeente. De website van uw gemeente kan u precies vertellen welke regels er binnen de gemeente gelden. Vaak is het ook mogelijk om online bij de gemeente een vergunning aan te vragen.Heeft u vragen over onze verhuisliften of het aanvragen van een vergunning ervoor? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de website of via ons telefoonnummer 085 060 0333 of via info op verhuisbedrijfdraagkracht punt nl. Onze experts kunnen direct advies geven op al uw vragen.
  Wat kost een verhuislift huren precies? De kosten van een verhuislift huren hangt af van de keuze die u maakt. Heeft u een groot huis met veel spullen? Dan spreekt het voor zich dat dit meer kost dan wanneer u een kleiner huis en wat minder te vervoeren spullen heeft. Met meer spullen kost het ons simpelweg meer tijd om alle spullen te verhuizen.
 • Lift inclusief ervaren chauffeur €100,- voor het eerste uur
 • Extra opeenvolgende uren per uur €60
 • Inclusief voorrijkosten
 • Inclusief verhuismateriaal
 • Inclusief hulp met objecten op de lift zetten
 • Vraag een gratis offerte aan

  Bij een verhuizing komen veel kosten kijken. We kunnen ons voorstellen dat u een bepaald budget in gedacht heeft voor de verhuizing en graag van tevoren op de hoogte bent van de kosten die u gaat maken. Benieuwd wat de kosten voor uw specifieke wensen en behoeften zijn? Vraag een gratis offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

  Stressloos verhuizen in 4 stappen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren

  Onze services

  • Particuliere verhuizingen

   Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

  • Internationale verhuizingen

   Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

  • Zakelijke verhuizingen

   Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

  • Senioren­verhuizing

   Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

  • Verhuislift­service

   Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

  • Opslag­verhuizingen

   Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

  • Een ladderlift huren mét professionele hulp

   Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

  • Ontruimingen

   Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

   Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

  • White glove verhuizingen

   Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.