Verhuislift huren

Een verhuislift huren inclusief professionele assistentie? Dat kan! Wij staan 7 dagen en avonden per week voor u klaar. Huur een verhuislift! Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Verhuisbedrijf Draagkracht.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Plaats van bestemming

Wat is het geheim achter een verhuislift?

Een verhuislift, dat wonderbaarlijke hulpmiddel, kan een ware redder in nood zijn tijdens je verhuizing. Deze handige lift maakt het transporteren van grote, zware objecten naar hogere of lagere verdiepingen een fluitje van een cent, zonder dat je zelf als een ware Hercules hoeft te sjouwen. Natuurlijk werkt deze magische verhuislift ook uitstekend voor het vervoeren van spullen van boven naar beneden. Niet alleen bespaar je zo bakken energie, maar het is ook een stuk veiliger dan zelf al die zware spullen te moeten tillen. Dus waarom zou je het jezelf moeilijk maken als je ook een verhuislift kunt inschakelen?

Waarom een verhuislift huren?

Staat u op het punt om uw verhuizing zelf te regelen, maar bent u bezorgd over het tillen van zware dozen en omvangrijke meubels? Zoek dan niet verder, want Verhuisbedrijf Draagkracht is dé plek om een verhuislift te huren. Een verhuislift kan uw verhuizingservaring aanzienlijk verlichten, aangezien het al die zware items moeiteloos naar boven en/of beneden vervoert. Uiteraard wordt dit gedaan met alle benodigde begeleiding en beschermingsmaterialen, zodat u zorgeloos en veilig kunt verhuizen.

Bekijk hier of een verhuislift wel geschikt is?

Heeft u voldoende ruimte recht onder het raam?

Bent u op zoek naar liftoperator die weet wat die doet?

Het proces is efficiënter en bespaart daardoor kosten én tijd
 • De verhuislift wordt bestuurd door een doorgewinterde verhuizer die dit dagelijks doet
 • Voorkom rugklachten en blessures door het vermijden van zwaar tillen - uw rug zal u dankbaar zijn!
 • Minimaliseer de kans op beschadigde meubels en deuken in uw woning
 • Met het huren van een verhuislift bent u verzekerd tegen eventuele schade aan uw huis, inboedel of de omgeving
 • Bereik van 12 meter, zodat zelfs die lastige zolderramen geen probleem zijn
 • Hefvermogen tot 400 kg - ja, zelfs die enorme eikenhouten kast kan naar boven!
 • Een verhuislift huren met professionele begeleiding kan elke dag van de week ingeschakeld worden
 • Het spreekt voor zich dat het verhuizen van meubels van en naar hoger gelegen verdiepingen wat ervaring met zich mee moet brengen. Niet alleen de omgeving dient veilig gesteld te worden, ook de veiligheid van de personenen die boven en beneden staan is belangrijk. De meubels dienen namelijk ook op de verhuislift getild te worden en er ook weer vanaf gehaald te worden. Dit is een handeling die u waarschijnlijk niet dagelijks doet, waardoor het verstandiger is om dit door ervaren verhuizers te laten uitvoeren.. Zonder enige ervaring kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Tevens hebben wij ervaring met de verhuislift en weten wij hoe we hiermee om moeten gaan, zodat er geen onnodige risico’s worden gecreëerd zoals een schouder- of rugblessure.
  Verhuislift huren bij ons? Dan laten we u natuurlijk niet aan uw lot over zodra deze bij u voor de deur staat. Zoals eerder vermeld heeft een verhuislift professionele bediening nodig. De verhuislift wordt daarom bediend door onze professionele chauffeurs en operators. Zij hebben jarenlange ervaring met de liften en met het verplaatsen van grote objecten, zoals piano’s, vleugels en kluizen. Hierdoor weet u zeker dat u de verhuislift met een gerust hart kunt gebruiken en de verhuizing vlot en veilig verloopt. Ook wordt er standaard beschermmateriaal geleverd, zodat uw spullen veilig met de verhuislift vervoerd worden.
  Een verhuislift huren kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, daarom passen we de huur van de verhuislift op uw wensen aan. Hoeft er alleen een piano naar beneden? Dan hoeft u vanzelfsprekend niet voor de hele dag te betalen, u kunt dan een verhuislift huren per uur. Wij zorgen er dan voor dat de lift op het gewenste tijdstip voor u klaarstaat. Wilt u de verhuislift huren voor de gehele dag? Dan is dat ook geen probleem. Een verhuislift huren kan bij ons in meerdere steden, zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
  Een verhuislift mag niet zomaar overal op straat geplaatst worden. Hiervoor heeft u in veel gevallen een vergunning voor nodig. Dit dient u op tijd aan te vragen bij de gemeente. De website van uw gemeente kan u precies vertellen welke regels er binnen de gemeente gelden. Vaak is het ook mogelijk om online bij de gemeente een vergunning aan te vragen.Heeft u vragen over onze verhuisliften of het aanvragen van een vergunning ervoor? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de website of via ons telefoonnummer 085 060 0333 of via info op verhuisbedrijfdraagkracht punt nl Ons team van experts kunnen direct advies geven op al uw vragen.
  Wanneer u een verhuislift huurt wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Of het nu gaat om een kleine verhuizing of een grote verhuizing, wij regelen alles. Dit scheelt voor u een hoop gesjouw en daarnaast natuurlijk ook een hoop tijd. Wij zijn actief in alle grote steden en ver daarbuiten. Kortom, met onze verhuisliften klaren wij iedere klus in heel Nederland.
  Al onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met de benodigde veiligheidsmaatregelen. Daarnaast zal er altijd een ervaren verhuizer de lift bedienen zodat alles zorgvuldig en veilig verloopt. Dus wanneer u een verhuislift nodig heeft en wilt dat professionele verhuizers alles voor u regelen, zijn wij de geschikte partner. Indien gewenst kunnen wij een extra verhuizer meesturen bij een grote verhuizing. Nadat alles is ingeladen in de verhuiswagen kunnen wij de inboedel direct voor u vervoeren.
  Wanneer u kiest voor een van onze verhuisliften, zijn wij altijd duidelijk over de tarieven. Bij ons bent u zeker van eerlijkheid en transparantie. Dus vooraf duidelijkheid over de tarieven, zonder verborgen kosten! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan als u meer wilt weten over de exacte kosten voor uw verhuislift. Wij zullen scherpe tarieven hanteren wij bij opstellen van de offerte. Of u nu een nieuwe klant bent of al eerder een verhuislift gehuurd heeft, wij staan voor u klaar!
  Wat kost een verhuislift huren precies? De kosten van een verhuislift huren hangt af van de keuze die u maakt. Heeft u een groot huis met veel spullen? Dan spreekt het voor zich dat dit meer kost dan wanneer u een kleiner huis en wat minder te vervoeren spullen heeft. Met meer spullen kost het ons simpelweg meer tijd om alle spullen te verhuizen.
 • Lift inclusief ervaren chauffeur €135- voor het eerste uur
 • Extra opeenvolgende uren per uur €85
 • Inclusief voorrijkosten
 • Inclusief verhuismateriaal
 • Inclusief hulp met objecten op de lift zetten
 • Vraag een gratis offerte aan

  Bij een verhuizing komt er vaak meer bij kijken dan men in eerste instantie denkt, en kosten kunnen zich onverwacht opstapelen. Wij begrijpen dat u een specifiek budget voor ogen heeft en graag vooraf inzicht heeft in de uitgaven die u zult maken. Maar wees gerust, bij ons bent u in goede handen. Wij bieden oplossingen op maat voor elke situatie en elk budget.

  Nieuwsgierig naar de kosten voor uw specifieke wensen en behoeften? Vraag een gratis verhuislift offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Ons scala aan diensten is zo breed, dat we vrijwel elke verhuisklus aankunnen. Of het nu gaat om een eenvoudige verhuizing of een complex verhuislift klus in uitdagende omstandigheden, wij draaien onze hand er niet voor om!

  Zo beschikken we over zowel een aanhangerlift als een GEDA lift, waardoor we ons aan elke situatie kunnen aanpassen. Geen klus is ons te groot of te klein, en we tillen - letterlijk en figuurlijk - uw verhuizing naar een hoger niveau. En natuurlijk doen we dat met een gezonde dosis humor en overtuiging, zodat u weet dat u de juiste keuze maakt door voor ons te kiezen. Dus, waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan aan en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

  Stressloos verhuizen in 4 stappen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren

  Onze services

  • Particuliere verhuizingen

   Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

  • Internationale verhuizingen

   Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

  • Zakelijke verhuizingen

   Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

  • Senioren­verhuizing

   Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

  • Verhuislift­service

   Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

  • Opslag­verhuizingen

   Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

  • Een ladderlift huren mét professionele hulp

   Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

  • Ontruimingen

   Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

   Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

  • White glove verhuizingen

   Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.