Boek meteen je verhuizing!

Verhuizen in Nederland

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. Wij gaan graag voor je aan de slag!

of bel ons nu

Internationaal verhuizen

of bel ons nu

Verhuislift aanvragen

Plaats van bestemming

Shop

Bezoek onze webshop om verhuisartikelen te bestellen, en jouw verhuizing nog eenvoudiger te maken. Kwalititatieve verhuisdozen, foliën, tapes en meer. Want natuurlijk leveren wij ook in materialen het sterkste en meest kwalitatieve materiaal!

Bezoek shop

10 redenen om voor het erkende verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen

 • 1-3

  1. Toewijding
   Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben we een langetermijnvisie in klanttevredenheid. Wij streven ernaar jou niet alleen vandaag, maar voor altijd als klant te hebben. Daarom werken we hard en zijn we open en rechtvaardig in ons handelen. Zo weet je altijd wat je aan ons hebt.

  2. Team
   Op onze mensen kun je bouwen. Ons team bestaat uit vastberaden professionals, die weten wat aanpakken is en hoe ze jouw verhuizing het soepelst kunnen laten verlopen. Maak kennis met hen op www.verhuisbedrijfdraagkracht.nl/ons-team.

  3. Certificaten
   Wij weten waar we mee bezig zijn en hebben de papieren die daarbij passen. Verhuisbedrijf Draagkracht is onderdeel van de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers, die de kwaliteit van de aangesloten verhuisbedrijven bewaakt met onafhankelijke toetsing. Ook zijn we aangesloten bij IAMX Movers, een wereldwijde organisatie die de belangen van onze internationale klanten behartigt.

 • 4-6

  1. Erkend verhuisbedrijf
   Wij staan voor u klaar met een hecht team van vriendelijke, professionele en erkende verhuizers. Allemaal vakkundig opgeleid en in het bezit van de benodigde certificaten. Maar ook met jarenlange ervaring en expertises op elk denkbaar gebied. Zo weet u zeker dat altijd de juiste verhuizers klaarstaan om uw verhuizing snel, soepel en stressloos te verzorgen..

  2. Hoogwaardige inpakmaterialen
   Om jouw spullen veilig te kunnen vervoeren, nemen we geen enkel risico. We maken gebruik van de meest professionele, ecovriendelijke inpakmaterialen die er op de markt zijn. Alle dozen zijn tegen borg gratis verkrijgbaar, met snelle levering en ophaling gegarandeerd. Je kunt een bestelling plaatsen via onze webshop.

  3. Handyman­service
   We nemen graag jouw montagewerkzaamheden uit handen. Hierbij kun je denken aan het aan- en afkoppelen van bijvoorbeeld wasmachines en lampen, maar ook het op maat maken van kasten of het verrichten van reparaties. Vraag naar de mogelijkheden.

 • 7-10

  1. 24/7 customer service
   100% klanttevredenheid is ons doel en hier nemen wij de tijd voor. Onze medewerkers staan voor, tijdens en na de verhuizing tot jouw dienst. Toch een klacht of schade? Ook die handelen we zorgvuldig af, zodat je 100% tevreden bent. En je betaalt pas als alles is afgerond.

  2. Planning
   Een verhuisdag kan al stressvol genoeg zijn zonder dat je ook nog op je horloge moet kijken. De verhuizers van Verhuisbedrijf Draagkracht zijn altijd op tijd! Ook last-minute veranderingen of annuleringen zijn bij ons niet aan de orde. Op ons kun je rekenen.

  3. Opslag
   Ben je voor de korte of lange termijn op een opslag aangewezen? Bij ons kun je jouw goederen bewaakt, verzekerd en geconditioneerd opslaan. Natuurlijk staat deze opslag te allen tijde tot jouw beschikking, één belletje is genoeg.

  4. Reviews
   Onze visie staat niet op zichzelf: in 2018, 2019 en 2020 stonden wij als best aangeschreven bedrijf op diverse onafhankelijke platforms.