Boek meteen je verhuizing!

Verhuizen in Nederland

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. Wij gaan graag voor je aan de slag!

of bel ons nu

Internationaal verhuizen

of bel ons nu

Zakelijk verhuizen

of bel ons nu

Verhuislift aanvragen

Plaats van bestemming

Shop

Verhuisdozen

Bezoek onze webshop om verhuisartikelen te bestellen, en jouw verhuizing nog eenvoudiger te maken. Kwalititatieve verhuisdozen, foliën, tapes en meer. Want natuurlijk leveren wij ook in materialen het sterkste en meest kwalitatieve materiaal!

Bezoek shop

10 redenen om voor het erkende verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen

 • 1-3

  1. Uitzonderlijke klantbeleving
   Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben we een langetermijnvisie in klanttevredenheid. Wij streven ernaar jou niet alleen vandaag, maar voor altijd als klant te hebben. Daarom werken we hard en zijn we open en rechtvaardig in ons handelen. Zo weet je altijd wat je aan ons hebt.

  2. Gerenommeerd familiebedrijf
   Als hecht familiebedrijf dragen we al generaties lang zorg voor jouw kostbare spullen. Onze liefde voor verhuizen is besmettelijk en wordt van ouder op kind doorgegeven.

  3. Bekroonde dienstverlening
   Onze prijzenkast puilt uit van de onderscheidingen, maar we blijven altijd met beide benen op de grond (en jouw spullen ook). We zijn trots op onze bekroonde dienstverlening.

 • 4-6

  1. Klantgerichte focus
   Jouw wensen staan bij ons centraal. Of je nu een groot kasteel of een knus appartement verhuist, we zorgen ervoor dat jouw verhuisdag vlekkeloos verloopt, met oog voor detail.

  2. Uitmuntende klantensupport
   Onze klanten­service is zo behulpzaam, je zou bijna voor de gezelligheid willen bellen! We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je met raad en daad bij te staan.

  3. Milieuvriende­lijke benadering
   Wij verhuizen niet alleen jouw spullen, maar ook onze planeet naar een groenere toekomst. Door duurzame materialen en werkwijzen te gebruiken, beperken we onze ecologische voetafdruk.

 • 7-10

  1. Veelzijdigheid in dienstverlening
   Van grote bedrijfs­verhuizingen tot kleine verhuisopdrachten, bij Draagkracht draaien we onze hand er niet voor om. We zijn net zo flexibel als een professionele verhuisdoos!

  2. Erkend Verhuisbedrijf
   Als erkend verhuisbedrijf zijn wij jouw betrouwbare partner, zowel voor lokale als internationale verhuizingen. Zeg maar dag tegen verhuisstress en hallo tegen een zorgeloze verhuizing!

  3. Originele verhuisoplossingen
   Wij denken graag out-of-the-box, of in dit geval: out-of-the-verhuisdoos! Met creatieve en innovatieve verhuisoplossingen zorgen we ervoor dat geen enkele uitdaging onopgelost blijft.

  4. Humor en gezelligheid
   Bij Draagkracht zorgen we niet alleen voor een vlekkeloze verhuizing, maar ook voor een gezellige sfeer. Onze verhuizers hebben gevoel voor humor en maken jouw verhuisdag een stuk lichter!