Verhuizen naar Engeland

Essentiële informatie voor een verhuizing naar Engeland: kosten, Brexit en een checklist verhuizen. Wij hebben het allemaal voor u verzameld en helpen u graag met deze internationale verhuizing!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Partner voor Verhuizen naar Engeland

Droomt u van een frisse start te midden van de rijke geschiedenis, bruisende cultuur, en prachtige landschappen van Engeland? Laat Verhuisbedrijf Draagkracht uw dromen om naar dit schitterende land te verhuizen realiseren. Met onze ruime ervaring in internationale verhuizingen, bieden we u op maat gemaakte oplossingen die het complexe verhuisproces aanzienlijk vereenvoudigen. Onze Move Managers, Eelco Hoekstra, Marjolein van Helmond, en Henry Stolk, staan klaar om u te begeleiden bij elke stap naar uw nieuwe leven in Engeland. Hun deskundigheid en persoonlijke aanpak garanderen dat uw verhuizing niet alleen efficiënt verloopt, maar ook plezierig is.

Verhuizen naar Engeland

"Ruim 70% van de expats kiest Londen als hun nieuwe thuis bij verhuizingen naar Engeland, onderstreept de aantrekkingskracht van de hoofdstad."

Uw Persoonlijke Verhuisplan naar Engeland

Elke verhuizing is uniek, en daarom biedt Verhuisbedrijf Draagkracht verhuis­services die zijn afgestemd op uw specifieke wensen:

 • Dedicated Container Services: Voor een directe en snelle verhuizing van uw inboedel. Een exclusieve container zorgt voor een efficiënte en veilige transport van uw bezittingen naar uw nieuwe thuis in Engeland.

 • Groupage Services: Een kosteneffectieve oplossing door uw zending te combineren met die van anderen, perfect voor wie flexibiliteit in verhuistiming belangrijk vindt.

 • Luchtvracht: Voor spoedeisende items bieden we een snelle luchtvracht­service, zodat u snel over uw belangrijkste bezittingen kunt beschikken in Engeland.

 • Veilige Opslagoplossingen: Indien u extra tijd nodig heeft om de ideale woning te vinden, bieden we flexibele opslag­oplossingen om uw bezittingen veilig te houden.


Onze Werkwijze: Uw Stressvrije Verhuizing naar Engeland

Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dat verhuizen naar een nieuw land zoals Engeland een grote stap is die zowel opwindend als uitdagend kan zijn. Daarom hanteren we een zorgvuldige en persoonlijke benadering om uw verhuisproces soepel en stressvrij te laten verlopen. Ons deskundige team zet zich in voor een grondige voorbereiding en planning van uw verhuizing, met bijzondere aandacht voor alle details.

Offerte aanvragen?

We beginnen met een persoonlijke afspraak om uw verhuisplannen uitvoerig te bespreken. Hierbij worden uw wensen en zorgen geïnventariseerd en beoordelen we samen de omvang en specifieke eisen van uw verhuizing. Dit maakt het mogelijk een verhuisplan op maat te maken dat naadloos aansluit bij uw behoeften.
Ons team besteedt veel zorg aan de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het selecteren van de juiste verpakkingsmaterialen voor elk item, het plannen van de logistieke aspecten, en het voorbereiden van alle noodzakelijke documenten voor douane en invoer, rekening houdend met de Britse regelgeving.
Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmaterialen en moderne inpaktechnieken om de veiligheid van uw bezittingen tijdens het transport te waarborgen. Ons deskundige team behandelt elk item met uiterste zorg, van breekbare objecten tot grote meubelstukken.
Afhankelijk van uw keuze voor dedicated container services, groupage services of luchtvracht, zorgen we voor een soepele en efficiënte transportoplossing naar Engeland. We bieden volledige tracking en updates tijdens het transportproces om u gerust te stellen.
Bij aankomst in Engeland zorgt ons lokale team voor de levering en, indien gewenst, het uitpakken van uw inboedel. We bieden ook hulp bij het inrichten van uw nieuwe huis, zodat u zich direct thuis kunt voelen.
Ook na de verhuizing blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten. Of u nu hulp nodig heeft bij het vinden van lokale voorzieningen of advies zoekt over het leven in Engeland, ons team staat voor u klaar.
Klaar voor uw verhuizing naar Engeland? Verhuisbedrijf Draagkracht staat als uw betrouwbare partner klaar om u te ondersteunen bij deze spannende nieuwe stap. Ons toegewijde team zet zich volledig in voor een naadloze en zorgeloze verhuiservaring, zodat u vol vertrouwen kunt beginnen aan uw nieuwe leven in Engeland.

Wat moet u regelen?

 • Visum en Verblijfsvergunning: Wij adviseren u over de verschillende soorten visa voor het VK en hoe u een verblijfsvergunning kunt aanvragen.

 • Douaneregulaties: Onze experts informeren u over de Britse douaneregels en helpen bij het soepel doorlopen van de douaneprocedures.

 • Huisvesting in het VK: Advies over hoe u de beste woonruimte kunt vinden die past bij uw behoeften en budget in het VK.

 • Gezondheidszorg en Verzekeringen: Informatie over het Britse gezondheidssysteem en advies over noodzakelijke verzekeringen.

 • Bankzaken en Financiën: Hulp bij het openen van een bankrekening in het VK en advies over financieel beheer tijdens de overgang.

 • Scholen en Onderwijs: Informatie over het onderwijssysteem in het VK en assistentie bij het vinden van scholen voor uw kinderen.

 • Werk en Werkvergunningen: Begeleiding bij het zoeken naar werk in het VK en informatie over het verkrijgen van werkvergunningen.

 • Sociale Zekerheid: Advies over het socialezekerheidssysteem in het VK en hoe u kunt inschrijven voor relevante voorzieningen.

 • Belastingen: Uitleg over het Britse belastingstelsel en hulp bij het indienen van belastingaangifte.

 • Rijbewijs en Vervoer: Informatie over het omwisselen van uw rijbewijs en advies over vervoersopties in het VK.

 • Telecommunicatie: Hulp bij het kiezen van mobiele providers en internetdiensten in het VK.

 • Verhuizing van huisdieren: Richtlijnen voor het verhuizen van uw huisdieren naar het VK, inclusief quarantaineregels en vaccinatievereisten.

 • Culturele Aanpassing: Advies over culturele verschillen en tips voor het aanpassen aan het leven in het VK.

 • Netwerken en Sociale Activiteiten: Informatie over lokale gemeenschappen en netwerkmogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten.

 • Noodgevallen: Informatie over wat te doen in noodgevallen en hoe de nood­services in het VK te bereiken.

Vandaag nog een prijs?

Ontdek de Wonderen van het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk, met zijn rijke historie en levendige cultuur, biedt een schat aan ervaringen. Begin uw Britse avontuur met Verhuisbedrijf Draagkracht, uw gids naar de diepgaande culturele samensmelting die het land te bieden heeft. Londen, de stad die bekend staat om zijn iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, het British Museum en Buckingham Palace. Verlies uzelf in de gevarieerde buurten, van het bruisende Camden tot het statige Westminster, en ontdek de ongeëvenaarde theater- en kunstscènes.

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat elk deel van het Verenigd Koninkrijk zijn eigen verhaal vertelt, van de Schotse Hooglanden tot de zandstranden van Cornwall. Onze expertise strekt zich uit tot elke stad, elk monument en elke verborgen schat die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft. We zorgen niet alleen voor een soepele en zorgeloze verhuizing, maar delen ook onze diepgaande kennis over de rijke cultuur en geschiedenis van uw nieuwe thuis. Het Verenigd Koninkrijk nodigt u uit om zijn veelzijdigheid te ervaren en met Verhuisbedrijf Draagkracht aan uw zijde, bent u verzekerd van een verrijkende start in dit fascinerende land.

Essentiële Checklist voor Uw Verhuizing naar Engeland

Bij het plannen van uw verhuizing naar Engeland is een gedegen voorbereiding cruciaal. Om u te assisteren bij deze transitie, bieden wij een uitgebreide checklist die alle belangrijke aspecten van uw verhuisproces dekt. Deze lijst bevat essentiële stappen zoals het regelen van uw visum en verblijfsvergunning, het voorbereiden van de benodigde douanedocumentatie, en het vinden van passende huisvesting. Zorg ook dat u uw gezondheidszorg en verzekeringen regelt, uw bankzaken voorbereidt, en onderwijsmogelijkheden voor eventuele kinderen verkent. Met deze checklist zorgt u voor een vlotte en gestructureerde overgang naar uw nieuwe leven in Engeland.

Stel nu jouw verhuisplan op

FAQ: Vraag en antwoord

Een internationale verhuizing naar Engeland over de weg duurt gemiddeld tussen de 1 tot 3 weken, afhankelijk van de vertreklocatie, de omvang van de verhuizing en de douaneprocedures.
Voor uw verhuizing naar Engeland heeft u een geldig paspoort nodig, eventueel een visum, een gedetailleerde inventarislijst van uw inboedel, en de juiste douanedocumentatie. Onze Move Managers helpen u graag met het verzamelen van alle benodigde documenten.
Onze primaire service is verhuizen, maar we kunnen u in contact brengen met betrouwbare makelaars in Engeland om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning.
Voor het invoeren van uw auto naar Engeland zijn specifieke documenten en procedures nodig, zoals het eigendomsbewijs, een Brits rijbewijs, en een geldige autoverzekering. Ons team kan u adviseren en ondersteunen bij het invoeren van uw voertuig.
Verhuisbedrijf Draagkracht biedt praktische tips voor het acclimatiseren in Engeland. Voor uitgebreidere ondersteuning verwijzen we naar lokale organisaties en expatgroepen die kunnen assisteren bij uw integratie.

Waarom Verhuisbedrijf Draagkracht?

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht streven we naar meer dan alleen een excellente service; we streven naar een persoonlijke connectie met elke klant. Onze Move Managers zijn toegewijd aan een zorgvuldige begeleiding door elke fase van uw verhuizing naar Engeland. Hun gecombineerde expertise in logistiek en klanten­service staat garant voor een succesvolle verhuizing.

Onze dienstverlening is bekroond en geliefd bij klanten, mede door de persoonlijke aandacht die we bieden. Bekijk onze reviews op onafhankelijke websites om een indruk te krijgen van onze toewijding en passie.

Verhuisbedrijf Draagkracht is uw partner in dit avontuur. Wij helpen uw droom om in Engeland te wonen te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen uw verhuizing tot een succes kunnen maken.

Vraag persoonlijk verhuisadvies aan

Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor