Jouw Ultieme Droom in de VS: Alles voor een Succesvolle Start!

De Verenigde Staten, een land van diversiteit en mogelijkheden, verwelkomt iedereen, van bruisende steden tot serene voorsteden. Of je nu avontuur, een nieuwe carrière, of een thuis zoekt, de VS biedt een plek voor jouw droom.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Partner voor Verhuizen naar de Verenigde Staten

Verlangt u naar een nieuw begin in het land van onbegrensde mogelijkheden, waar dromen werkelijkheid worden te midden van de diversiteit en dynamiek van de Verenigde Staten? Laat Verhuisbedrijf Draagkracht uw droom om naar dit veelzijdige land te verhuizen, realiseren. Met onze uitgebreide ervaring in internationale verhuizingen, bieden wij u gepersonaliseerde oplossingen die de complexiteit van het verhuisproces aanzienlijk verminderen. Onze Move Managers, Eelco Hoekstra, Marjolein van Helmond, en Henry Stolk, staan voor u klaar om elke stap naar uw nieuwe leven in de Verenigde Staten te begeleiden. Hun expertise en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat uw verhuizing niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam verloopt.

Verhuizen naar de Verenigde Staten

"Ongeveer 60% van de internationale verhuizingen naar de VS zoekt naar betere carrièremogelijkheden en een diverse culturele ervaring."

Uw Persoonlijke Verhuisplan naar de Verenigde Staten

Elke verhuizing is uniek, daarom biedt Verhuisbedrijf Draagkracht op maat gemaakte verhuis­services die passen bij uw specifieke behoeften:

 • Dedicated Container Services: Voor een snelle en directe verhuizing van uw inboedel. Een exclusieve container zorgt voor een efficiënte en veilige transport van uw bezittingen naar uw nieuwe thuis in de Verenigde Staten.

 • Groupage Services: Een kostenbesparende oplossing door uw zending te combineren met die van anderen, ideaal voor wie flexibiliteit in verhuistiming wenst.

 • Luchtvracht: Voor urgente items biedt onze luchtvracht­service een snelle oplossing, zodat u snel over uw belangrijkste bezittingen kunt beschikken in de Verenigde Staten.

 • Veilige Opslagoplossingen: Mocht u tijd nodig hebben om de perfecte woning te vinden, dan bieden wij flexibele opslag­oplossingen om uw bezittingen veilig te bewaren.

 • Uitgebreide verhuischecklist: Voor een grondige voorbereiding op uw verhuizing naar de VS, inclusief documenten en persoonlijke items.

 • Douane-assistentie: Hulp bij het navigeren door de douaneprocedures in de VS om uw overgang soepel te laten verlopen.

 • Tijdelijke huisvestingshulp: Ondersteuning bij het vinden van tijdelijke woonruimte bij aankomst in de VS.

 • Huisdier­verhuis­services: Zorg voor het veilig transporteren van uw huisdieren naar uw nieuwe thuis.

 • Voertuigtransport: Oplossingen voor het transporteren van uw voertuigen naar de VS.

 • Taal- en cultuuroriëntatie: Programma's om u en uw gezin te helpen zich aan te passen aan de Amerikaanse levensstijl.

 • Werkbemiddeling voor partners: Hulp voor uw partner bij het vinden van werk in de VS.

 • Zoeken naar scholen en inschrijvingshulp: Assistentie bij het vinden van de juiste scholing voor uw kinderen.

 • Begeleiding bij het gezondheidszorgsysteem: Advies over het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem.

 • Bank- en financiële dienstverlening: Hulp bij het opzetten van bankrekeningen en financiële services in de VS.

 • Verzekeringsassistentie: Ondersteuning bij het overzetten of afsluiten van verzekeringen in de VS.


Onze Werkwijze: Uw Stressvrije Verhuizing naar de Verenigde Staten

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat verhuizen naar een nieuw land zoals de Verenigde Staten een ingrijpende ervaring is die zowel spannend als uitdagend kan zijn. Daarom hanteren we een persoonlijke en doordachte aanpak om uw verhuisproces zo vloeiend en stressvrij mogelijk te maken. Ons deskundige team zet zich in voor een uitgebreide voorbereiding en planning van uw verhuizing, met bijzondere aandacht voor de kleinste details.

Offerte aanvragen?

We beginnen met een persoonlijk gesprek om uw verhuisplannen grondig te bespreken. Hierin worden uw behoeften en zorgen in kaart gebracht en beoordelen we samen de omvang en specifieke vereisten van uw verhuizing. Dit stelt ons in staat een op maat gemaakt verhuisplan op te stellen dat perfect aansluit bij uw situatie.
Ons team neemt de tijd voor een zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het selecteren van de juiste verpakkingsmaterialen voor elk item, het plannen van de logistieke details, en het voorbereiden van alle benodigde documentatie voor douane en invoer, rekening houdend met de Amerikaanse regelgeving.
Wij gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en de nieuwste inpaktechnieken om de veiligheid van uw bezittingen tijdens het transport te garanderen. Ons deskundige team behandelt elk item met de grootste zorg, of het nu gaat om kwetsbare voorwerpen of omvangrijke meubelstukken.
Afhankelijk van uw keuze voor onze dedicated container services, groupage services of luchtvracht, zorgen wij voor een soepele en efficiënte transportoplossing naar de Verenigde Staten. We bieden volledige tracking en updates tijdens het transportproces om u gerust te stellen.
Bij aankomst in de Verenigde Staten verzorgt ons lokale team de aflevering en, indien gewenst, het uitpakken van uw inboedel. We bieden tevens assistentie bij het inrichten van uw nieuwe huis, zodat u zich meteen thuis kunt voelen.
Ook na de verhuizing blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten. Of het nu gaat om lokale voorzieningen vinden of advies over het leven in de Verenigde Staten, we staan voor u klaar.
Klaar voor uw verhuizing naar de Verenigde Staten? Verhuisbedrijf Draagkracht is uw betrouwbare partner in dit avontuur. Ons toegewijde team zet zich in voor een naadloze en zorgeloze verhuiservaring, zodat u vol vertrouwen kunt beginnen aan uw nieuwe leven in de Verenigde Staten.

Wat moet u regelen ?

 • Visum en Verblijfsvergunning: Advies over de verschillende soorten visa voor de VS en assistentie bij het aanvragen van een verblijfsvergunning.

 • Douaneregulaties: Informatie over de Amerikaanse douanewetten en hulp bij het soepel doorlopen van douaneprocedures.

 • Huisvesting in de Verenigde Staten: Hulp bij het vinden van de ideale woonruimte die aansluit bij uw behoeften en budget.

 • Gezondheidszorg en Verzekeringen: Informatie over het Amerikaanse gezondheidssysteem en advies over noodzakelijke verzekeringen.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Ontdek de Diversiteit van de Verenigde Staten

De Verenigde Staten, een land van ongekende mogelijkheden, verwelkomt u met zijn diverse cultuur, landschappen en steden. Begin uw Amerikaanse avontuur met Verhuisbedrijf Draagkracht, uw gids door dit uitgestrekte land. New York City, het kloppend hart van de natie, biedt toegang tot iconische bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld en Central Park. Laat u inspireren door de bruisende steden, de indrukwekkende natuurparken zoals de Grand Canyon en Yellowstone, en de diverse culturele ervaringen van kust tot kust.

Met Verhuisbedrijf Draagkracht ontdekt u elke hoek van de Verenigde Staten; van de levendige straten van Los Angeles tot de historische charme van Boston. Onze expertise zorgt niet alleen voor een soepele verhuizing maar biedt ook inzicht in het leven in de VS. De Verenigde Staten nodigen u uit om zijn diversiteit te ervaren, en met onze hulp bent u verzekerd van een succesvolle start in dit land van dromen.

Begin in New York City, waar cultuur, geschiedenis en moderniteit samenkomen. Ontdek wereldberoemde musea, theaters en een ongeëvenaarde skyline.
Los Angeles, bekend om Hollywood en zijn prachtige stranden, biedt een unieke mix van entertainment, kunst en cultuur.
Chicago verrast met zijn indrukwekkende architectuur, historische musea en de levendige sfeer langs de oevers van het Michiganmeer.
Verken de adembenemende natuur van de VS door een bezoek te brengen aan de nationale parken, waaronder Yellowstone en Yosemite, en sta versteld van de natuurlijke schoonheid.
De Verenigde Staten staan bekend om hun diverse keuken, van de klassieke hamburger en barbecue tot aan de fusion-gerechten die de smeltkroes van culturen weerspiegelen. Een culinaire reis die uw verhuizing naar de VS compleet maakt.

Essentiële Checklist voor Uw Verhuizing naar de Verenigde Staten

Bij het plannen van uw verhuizing naar de Verenigde Staten is een zorgvuldige voorbereiding onmisbaar. Om u te ondersteunen in dit proces, hebben we een gedetailleerde checklist opgesteld die de belangrijkste aspecten van uw verhuizing omvat. Deze checklist omvat essentiële stappen zoals het verkrijgen van de juiste visa en verblijfsvergunningen, het voorbereiden van douanedocumentatie, en het vinden van geschikte huisvesting. Vergeet niet om uw gezondheidszorg en verzekeringen te regelen, uw bankzaken aan te passen, en onderwijsmogelijkheden voor uw kinderen te verkennen. Met deze lijst kunt u zich verzekeren van een gestroomlijnde overgang naar uw nieuwe leven in de Verenigde Staten.

Stel nu jouw verhuisplan op

FAQ: Vraag en antwoord

De duur van een internationale verhuizing naar de Verenigde Staten varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de vertreklocatie, omvang van de verhuizing, en specifieke douaneprocedures. Over het algemeen kan de transporttijd variëren van enkele weken tot maanden.
Voor uw verhuizing naar de Verenigde Staten zijn een geldig paspoort, het juiste visum of de juiste verblijfsvergunning, een gedetailleerde inventarislijst van uw bezittingen, en passende douanedocumentatie essentieel. Onze Move Managers helpen u graag bij het verzamelen en voorbereiden van alle benodigde documenten.
Onze expertise ligt voornamelijk in het bieden van verhuisdiensten, maar we kunnen u wel in contact brengen met betrouwbare makelaars in de Verenigde Staten die u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte woning.
Voor het invoeren van uw auto naar de Verenigde Staten zijn bepaalde documenten en procedures nodig, waaronder het eigendomsbewijs, een geldig internationaal rijbewijs, en een adequate autoverzekering. Ons team biedt uitgebreid advies en ondersteuning om dit proces soepel te laten verlopen.
Verhuisbedrijf Draagkracht biedt nuttige tips en adviezen voor een soepele aanpassing aan uw nieuwe omgeving in de Verenigde Staten. Voor extra ondersteuning adviseren wij u om deel te nemen aan lokale gemeenschappen en expatgroepen voor een vlotte integratie in de Amerikaanse samenleving.

Waarom Verhuisbedrijf Draagkracht?

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht streven we naar een dienstverlening die verder gaat dan alleen bekroonde service; we zoeken naar een diepe, persoonlijke connectie met elke klant. Ons team van Move Managers is toegewijd aan het zorgvuldig begeleiden van elke stap van uw verhuizing naar de Verenigde Staten, gebruikmakend van hun expertise in logistieke efficiëntie en klantgerichte service om ervoor te zorgen dat uw verhuizing niet alleen soepel verloopt, maar ook een persoonlijke ervaring wordt.

Onze dienstverlening heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, niet alleen vanwege onze kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook vanwege de persoonlijke aandacht die we aan elke klant bieden. Wij nodigen u uit om onze klantenbeoordelingen te lezen op onafhankelijke websites, waar onze klanten hun ervaringen delen. Deze getuigenissen onderstrepen onze toewijding aan uitmuntendheid en onze passie om elke verhuizing zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.

Als uw partner in dit avontuur, is Verhuisbedrijf Draagkracht toegewijd aan het verwezenlijken van uw droom om in de Verenigde Staten te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw verhuizing naar dit geweldige land succesvol kunnen maken. Uw nieuwe leven in de Verenigde Staten begint hier, met de steun en expertise van Verhuisbedrijf Draagkracht.

Persoonlijke verhuisadvies

Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor