Seniorenverhuizingen

Een verhuizing op latere leeftijd vereist extra zorg en aandacht. Bekijk daarom hier onze uitgebreide service op het gebied van seniorenverhuizingen.

Seniorenverhuizingen

Verhuizen is altijd een ingrijpende gebeurtenis, vooral wanneer u op leeftijd bent. Natuurlijk in praktisch opzicht, maar ook op emotioneel vlak. Bijvoorbeeld omdat u naar een zorgcentrum of aanleunwoning gaat verhuizen. Zowel voor u als uw familie is dit vaak een hele stap.

Om deze overgang zo rustig en comfortabel mogelijk te maken biedt Verhuisbedrijf Draagkracht daarom een speciale service aan voor seniorenverhuizingen.

Een zorgeloze seniorenverhuizing

Bij onze seniorenverhuizingen staat voorop dat u zorgeloos verhuist. Dat begint met een goede voorbereiding. Daarbij zorgen we er in goed overleg met u en uw familie voor dat aan alles gedacht is.

Hierdoor verloopt de verhuizing rustig en soepel. Daarbij streven we ernaar om uw verhuizing binnen één dag af te ronden, zodat u dezelfde dag nog in uw nieuwe thuis bent.

Aandacht voor alle details

Naast een grondige voorbereiding zorgen we er ook voor dat de verhuizing zelf zorgvuldig verloopt. We begrijpen dat persoonlijke bezittingen een belangrijke rol spelen bij het thuis voelen in uw nieuwe huis.

Uw eigendommen worden tijdens het in- en uitpakken dan ook met de grootst mogelijke zorg behandeld. We zetten alles netjes op de gewenste plek, monteren uw meubels en sluiten alle apparatuur aan.

Extra klusservice

Heeft uw nieuwe woning nog een likje verf nodig? Of wilt u graag nieuw tapijt of laminaat laten leggen? Geen probleem, wij verzorgen indien gewenst ook het schilderen, vloeren leggen of andere kluswerkzaamheden voor u. Informeer bij uw aanvraag naar de mogelijkheden van onze klusservice bij seniorenverhuizingen en alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld.

Wilt u ook een zorgeloos verhuizen?

Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en onze samenwerking met zorginstellingen door heel Nederland. Elke seniorenverhuizing is compleet op maat te verzorgen, dus aarzel niet om uw wensen met ons te delen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Uw aanvraag

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

 • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

  U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen, dus zorgen wij ervoor dat u binnen 6 uur uw offerte ontvangt.

 • 3. De verhuizing

  Bij voorkeur al op de dag voor de verhuizing, maar in overleg is alles mogelijk.

 • 4. Genieten in uw nieuwe werkplek

  We helpen bij het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen. Afrekenen doen we pas wanneer u 100% tevreden bent.