Senioren­verhuizingen

Senioren­verhuizingen: een hartverwarmende ervaring met een vleugje charme

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Een bijzondere dag

Verhuizen is altijd een ingrijpende gebeurtenis, vooral wanneer u op leeftijd bent. Het betekent niet alleen een praktische verandering, maar ook een emotionele transitie. Stel u zich voor dat u naar een zorgcentrum of aanleunwoning verhuist - dat is voor zowel u als uw familie een grote en betekenisvolle stap. Gelukkig is Verhuisbedrijf Draagkracht er om u met open armen en een glimlach op het gezicht bij te staan met onze speciale service voor senioren­verhuizingen. Zo zorgen we voor een rustige en comfortabele overgang.
Bij een zorgeloze senioren­verhuizing staan empathie en aandacht voor detail centraal. Onze verhuizers zijn niet alleen goed met meubels, maar ook met mensen, en dat merk je aan hun warme en vriende­lijke benadering. Met een goede voorbereiding, persoonlijke aandacht en een vleugje humor zorgen we ervoor dat de verhuizing zo soepel en prettig mogelijk verloopt.

Een zorgeloze senioren­verhuizing

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat persoonlijke bezittingen een cruciale rol spelen in het je thuis voelen in je nieuwe huis, zeker op latere leeftijd. Daarom behandelen we al uw eigendommen met de grootst mogelijke zorg tijdens het in- en uitpakken. We zetten alles netjes op de gewenste plek, monteren je meubels en sluiten alle apparatuur aan!
Bovendien hebben onze verhuizers een scherp oog voor detail en zorgen ze ervoor dat alles op de juiste plek terechtkomt, zodat je je snel thuis zult voelen in je nieuwe omgeving. Ons team is vriende­lijk en geduldig, en staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van last-minute beslissingen of om eventuele vragen te beantwoorden. En wie weet, delen onze verhuizers misschien zelfs een paar gouden levenswijsheden of een humoristische anekdote om de verhuisdag extra memorabel te maken!

Aandacht voor alle details

Heeft je nieuwe woning nog een opfrisbeurt nodig? Geen probleem! Onze extra klus­service zorgt ervoor dat je woning er tiptop uitziet voordat je er intrekt. Of het nu gaat om schilderen, vloeren leggen of andere kluswerkzaamheden, wij regelen het voor je.
Wil je ook een zorgeloze en warmhartige senioren­verhuizing ervaren? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden en onze samenwerking met zorginstellingen door heel Nederland. Elke senioren­verhuizing is maatwerk, dus aarzel niet om je wensen met ons te delen. We staan voor je klaar met een glimlach en een luisterend oor. Benieuwd naar onze werkwijze?

Gratis verhuisofferte aanvragen

Ervaring met zorgcentra / bejaardentehuizen

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben we ruime ervaring met het verhuizen van senioren naar zorgcentra en bejaardentehuizen. We werken nauw samen met diverse zorginstellingen en hebben door de jaren heen waardevolle contacten opgebouwd. Ons team is bekend met de specifieke behoeften en wensen van senioren die naar dergelijke instellingen verhuizen. Dankzij onze expertise en frequente samenwerkingen met zorgcentra en bejaardentehuizen, kunnen we u een vlotte en zorgeloze verhuizing garanderen die perfect aansluit op uw situatie.

Wilt u ook een zorgeloos verhuizen?

Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en onze samenwerking met zorginstellingen door heel Nederland. Elke senioren­verhuizing is compleet op maat te verzorgen, dus aarzel niet om uw wensen met ons te delen.

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.