Particuliere verhuizingen

Als expert in particuliere verhuizingen garandeert Verhuisbedrijf Draagkracht u een verhuizing zonder zorgen. Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden!

Particuliere verhuizingen

Verhuizen stressvol? Dat is een ervaring die veel mensen hebben wanneer ze zelf hun verhuizing regelen. Begrijpelijk, want het is nu eenmaal niet iets wat u regelmatig doet. De kans is dan groot dat u iets over het hoofd ziet en een gevoel van stress ervaart.

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft gelukkig jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen en garandeert u een probleemloze verhuizing zonder stress!

 • jaarlijks meer dan 1.200 verhuizingen
 • in zowel binnen- en buitenland
 • complete verhuizing op maat
 • 100% tevredenheidsgarantie

Uw verhuizing, onze zorg

Dat is een helder uitgangspunt toch? Daarbij is er wel alle ruimte om de verhuizing in te vullen zoals u dat wilt. Gaat het alleen om het verplaatsen van meubels en dozen? Geen probleem, we regelen het vlot en vakkundig volgens onze professionele werkwijze.

Wilt u nog minder zorgen? Dan helpen we u ook bij het inpakken van dozen, het demonteren van meubels en het ontkoppelen van alle apparatuur. Uiteraard zorgen we ook dat alles in uw nieuwe op de juiste plek komt te staan en werkt voordat we weggaan.

Expert in particuliere verhuizingen

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht bent u verzekerd van ervaring, service en professionaliteit. Al jarenlang verzorgen wij particuliere verhuizingen in zowel binnen- en buitenland.

Onze verhuizers zijn echte vakmannen, die precies weten hoe uw verhuizing het soepelst verloopt. Naast hun ervaring nemen ze ook een goed humeur mee. Zo wordt uw verhuizing een gezellige dag waaraan u goede herinneringen zult bewaren.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Uw aanvraag

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

 • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

  U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen, dus zorgen wij ervoor dat u binnen 6 uur uw offerte ontvangt.

 • 3. De verhuizing

  Bij voorkeur al op de dag voor de verhuizing, maar in overleg is alles mogelijk.

 • 4. Genieten in uw nieuwe woonplek

  We helpen bij het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen. Afrekenen doen we pas wanneer u 100% tevreden bent.