Particuliere verhuizingen

Verhuizen stressvol? Dat is een ervaring die veel mensen hebben wanneer ze zelf hun verhuizing regelen

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuizen stressvol? Dat kennen we maar al te goed! Het is een gevoel dat veel mensen ervaren wanneer ze zelf hun verhuizing regelen. Geen wonder, want laten we eerlijk zijn, het is niet bepaald iets wat je dagelijks doet. Voordat je het weet, zie je iets over het hoofd en krijg je te maken met een flinke dosis stress.

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Maar maak je geen zorgen, Verhuisbedrijf Draagkracht heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen en garandeert jou een soepele, stressvrije verhuizing! En wat is er nu beter dan dat?

 • jaarlijks meer dan 1.200 verhuizingen
 • in zowel binnen- en buitenland
 • complete verhuizing op maat
 • 100% tevredenheidsgarantie

Uw verhuizing, onze zorg

Dat klinkt als een helder uitgangspunt, toch? Daarbij is er alle ruimte om de verhuizing precies zo in te vullen als jij dat wilt. Gaat het alleen om het verplaatsen van meubels en dozen? Geen probleem, we regelen het snel en vakkundig met onze professionele werkwijze.

Wil je nog minder zorgen? Dan helpen we je ook graag bij het inpakken van dozen, het demonteren van meubels en het ontkoppelen van alle apparatuur. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles op de juiste plek komt te staan in je nieuwe thuis en dat alles naar behoren werkt voordat we weer vertrekken.

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Verhuisbedrijf Draagkracht is jouw beste keuze voor een zorgeloze particuliere verhuizing met een vleugje humor. We zijn experts die vertrouwen uitstralen en jouw verhuizing tot in de puntjes regelen. Laat de stress achter je en vertrouw op ons ervaren team. Van het inpakken tot het transporteren van jouw spullen, wij zorgen ervoor. Vul ons aanvraagformulier in, stuur ons een bericht via WhatsApp of bel ons direct 085 060 0333. Verhuisbedrijf Draagkracht staat klaar om jouw particuliere verhuizing soepel en met een glimlach te laten verlopen. Jouw avontuur begint hier!

"Absoluut! We begrijpen dat verhuizen soms wat zenuwen met zich meebrengt, maar maak je geen zorgen. We zijn als een groep zenmeesters in verhuisuniformen. We nemen alle stress weg, zodat jij je kunt ontspannen en uitkijken naar je nieuwe stek."
"Fouten maken is menselijk, maar we zijn meer dan gewoon mensen. We zijn verhuisexperts! Als er iets misgaat, lossen we het meteen op. We zetten alles recht, net zoals een kundige puzzelmaker die de ontbrekende stukjes vindt."
"We beschermen jouw waardevolle bezittingen als ware bodyguards. Onze verhuizers zijn getraind in de kunst van het verplaatsen van kostbaarheden, alsof ze delicate porseleinen beelden verplaatsen tijdens een balletvoorstelling. Jouw waardevolle items zijn bij ons in goede handen!"
"Verrassingen zijn voor verjaardagsfeestjes, niet voor verhuizingen! We bieden transparante prijzen zonder verborgen kosten. Geen plotwendingen, geen mysterieuze extra's. Alleen een eerlijke en overzichtelijke offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent."
"Natuurlijk! We zijn als inpakmagiërs die dozen kunnen betoveren. We zorgen ervoor dat al jouw bezittingen veilig en netjes worden ingepakt, als een kleurrijk circus van zorgvuldig opgestapelde dozen. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van de show."
"Vertrouwen is een groot goed, en we nemen dat heel serieus. We hebben jarenlange ervaring, honderden tevreden klanten en een reputatie die solide is als een rots. We zijn als een beste vriend die je particuliere verhuizing met zorg en expertise begeleidt. Kies voor ons en je zult zien dat we het vertrouwen waard zijn!"

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.