Onze werkwijze voor uw verhuizing

Een zorgeloze verhuizing, waarbij u 100% tevreden in uw nieuwe huis achterblijft, daar gaan wij voor!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

De werkwijze van Verhuisbedrijf Draagkracht: efficiënt, snel en met een vleugje humor!

Aanvraagformulier

Alarm! Het verhuisformulier is ingevuld Zodra u ons verhuisformulier invult, beginnen bij Draagkracht alle alarmbellen te rinkelen. Onze verhuisexperts staan te popelen om u te helpen met uw verhuizing. We snellen naar onze telefoons en computers om zo snel mogelijk op uw aanvraag te reageren.

Telefonisch contact?

Snel schakelen met telefonisch contact 085 060 0333 Hoewel het invullen van het verhuisformulier ons al flink op scherp zet, is bellen altijd sneller! We zijn telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 19:00 uur en staan klaar om al uw verhuisvragen te beantwoorden. En geen zorgen, onze telefoongesprekken zijn 100% zucht- en oogrolvrij!

Veel mogelijkheden!

Kies uw favoriete manier van bezichtiging Bij Draagkracht vinden we het belangrijk om u opties te bieden die bij uw wensen passen. Daarom kunt u kiezen voor een video bezichtiging, telefonisch overleg of per mail. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten en kunnen wij een passende offerte opstellen. En mocht u zich afvragen of onze verhuizers ook kunnen jongleren met uw spullen, dan is dit het moment om dat te vragen!

Ultieme voorbereiding!

De voorbereiding Een goede voorbereiding is het halve werk en bij Draagkracht nemen we dat heel serieus. We plannen uw verhuizing tot in de puntjes en zorgen voor een gedetailleerde checklist. Zo kunnen we eventuele uitdagingen alvast tackelen, en nee, we bedoelen niet het verplaatsen van die 500 kilo wegende vleugel zonder zweetdruppels op ons voorhoofd.

Eindelijk verhuizen!

Verhuisdag – een feestje op zich! De grote dag is aangebroken en ons team staat te trappelen om u te ontzorgen. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat uw spullen zorgvuldig en efficiënt worden verplaatst. En omdat we vinden dat verhuizen ook gezellig mag zijn, zorgen we altijd voor een vriende­lijke en ontspannen sfeer. Wie weet, ziet u onze verhuizers zelfs een dansje doen tussen de verhuisdozen door!

Uitmuntende klantensupport!

De nazorg Bij Draagkracht houdt onze service niet op zodra de laatste doos op zijn plek staat. We zorgen ervoor dat alles naar wens is verlopen en staan klaar om eventuele nazorg te bieden. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn gegaan, dan lossen we dit graag voor u op. En wie weet, misschien vragen we zelfs om een selfie met u en uw nieuwe woning voor ons klantenalbum!

En nou eens onstpannen!

Ontspan en geniet Nu uw verhuizing achter de rug is, kunt u eindelijk ontspannen en genieten van uw nieuwe thuis. Bij Draagkracht vinden we het belangrijk dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op de verhuizing. Dus ga lekker zitten, neem een kopje koffie of thee en geniet van de rust. En mocht u ons missen, dan zijn wij slechts een telefoontje verwijderd voor uw volgende verhuisavontuur!

Al overtuigd?

Kortom, bij Verhuisbedrijf Draagkracht streven we ernaar om uw verhuizing zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Met een vleugje humor en een flinke dosis professionaliteit zorgen we ervoor dat uw verhuisproces zowel efficiënt als gezellig verloopt. Van het eerste contact tot de nazorg, ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het verhuisproces.

Samen het verhuisadvontuur aangaan!

Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op en ervaar zelf waarom zoveel klanten voor Verhuisbedrijf Draagkracht hebben gekozen. Laat u overtuigen door onze snelle reactietijd, de flexibiliteit in bezichtigingsmogelijkheden en onze toegewijde verhuizers. En wie weet, zorgt onze unieke aanpak met een vleugje humor ervoor dat u niet alleen met een tevreden gevoel terugkijkt op de verhuizing, maar misschien zelfs met een glimlach!

Laten we erin duiken!

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, kundig en gezellig verhuisbedrijf, dan is Verhuisbedrijf Draagkracht dé keuze voor u. Vul het verhuisformulier in of bel ons op, en laten we samen uw verhuisavontuur beginnen. Ons enthousiaste team van verhuizers, planners en klanten­servicemedewerkers staat klaar om u te helpen bij elke stap van de weg. En wie weet, kunnen we zelfs een paar lachjes delen terwijl we uw verhuizing tot een succes maken!

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht geloven we in een eerlijke en transparante aanpak, en dat betekent dat we u een zorgeloze verhuizing willen bieden zonder verborgen kosten. Wij zijn ervan overtuigd dat het opbouwen van vertrouwen en het aanbieden van een uitstekende service de sleutel is tot een succesvolle samenwerking tussen ons en onze klanten.Daarom zijn al onze bezichtigingen - of ze nu via video, telefonisch, per mail of op locatie plaatsvinden zijn ze volledig gratis en vrijblijvend. Wij zijn van mening dat u niet hoeft te betalen voor het verkrijgen van informatie of het bespreken van uw verhuisbehoeften.
Wanneer moet u boeken? Nou, zoals oma altijd zei: "Een vroege vogel vangt de worm!" Maar we snappen dat niet iedereen zo'n enthousiaste ochtendmens is. Gelukkig zijn we bij Verhuisbedrijf Draagkracht uiterst flexibel en beschikken we over een groot wagenpark en een team van energieke verhuizers. Hierdoor kunnen we vaak snel schakelen en hebben meestal wel een plekje vrij voor late beslissers.
Heeft u verhuismaterialen nodig? Geen zorgen, bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben we alles onder controle, zelfs de verhuisdozen! Bezoek onze webshop, waar u allerlei handige verhuisspullen kunt aanschaffen. We horen u denken: "Wat een stel doosjesbazen daar bij Draagkracht!" En dat klopt, maar we zijn ook nog eens milieu­vriende­lijke doosjesbazen!Wanneer u uw dozen na de verhuizing weer inlevert, krijgt u maar liefst 75% van de aanschafwaarde terug. Die andere 25%? Die steken we niet in onze eigen zak, hoor! Nee, wij investeren dat bedrag in het milieu, zoals het planten van bomen. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst en kunnen we met een gerust hart zeggen: "Dankzij onze verhuisdozen krijgt de planeet een extra dosis zuurstof!"
Betalen bij Verhuisbedrijf Draagkracht? Geen stress, we doen het op onze eigen relaxte manier. We vinden het niet zo gezellig om vooraf geld van u te vragen, dus bij ons betaalt u pas ná de verhuizing op de verhuisdag zelf. Onze voorman, die naast ijzersterk ook nog eens rekenwonder is, zal met u afrekenen.Wij maken gebruik van betaallinks om betalingen te ontvangen. Pinapparaten? Die zijn zó 2021! En laten we eerlijk zijn, het milieu kan wel wat minder elektronisch afval gebruiken. Contant betalen is ook een optie, maar wij geven de voorkeur aan digitale betalingen, zodat we niet met zakken vol muntgeld rond hoeven te sjouwen.Voor de echte techneuten en cryptofanaten onder ons, bieden we zelfs de mogelijkheid om met cryptovaluta te betalen. Zo zijn we niet alleen een sterk en milieu­bewust verhuisbedrijf, maar ook nog eens helemaal bij de tijd! Dus of u nu kiest voor een betaallink, contant geld of een digitale munt uit de toekomst, wij zorgen ervoor dat het betalen van uw verhuizing een fluitje van een cent is!