Onze werkwijze voor uw verhuizing

Een zorgeloze verhuizing, waarbij u 100% tevreden in uw nieuwe huis achterblijft, daar gaan wij voor!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

ww-icon1.pngVul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Hiermee voorziet u ons in nog geen 5 minuten van alle benodigde informatie om uw verhuizing perfect in kaart brengen. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.
ww-icon2.pngU heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen, dus zorgen wij ervoor dat u binnen 6 uur uw offerte ontvangt. Zo kunt u snel weer verder met alle andere zaken en weet u precies waar u aan toe bent. Mochten we nog meer informatie nodig hebben, dan nemen we uiteraard even contact met u op.
ww-icon3.pngPakt u zelf alles in, dan staan we op de dag van uw verhuizing op de gewenste tijd klaar om alles in te laden en over te brengen. Wilt u nog meer gemak, dan regelen wij ook het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur voor u. Bij voorkeur al op de dag voor de verhuizing, maar in overleg is alles mogelijk. In ieder geval bent u verzekerd van een verhuisdag zonder zorgen. Al uw eigendommen en het verhuiswerk zijn tijdens de complete verhuizing in vertrouwde, professionele handen.
ww-icon4.pngVerhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen met uw eigendommen. We vinden het dan ook belangrijk dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning. Daarom helpen we u indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen. Afrekenen doen we pas wanneer u 100% tevreden bent.