Onze werkwijze voor uw verhuizing

Een zorgeloze verhuizing, waarbij u 100% tevreden in uw nieuwe huis achterblijft, daar gaan wij voor!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Zorgeloze Verhuizing Begint Hier: Ontdek onze Aanpak!

 • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht combineren we onze jarenlange ervaring met een unieke, persoonlijke benadering om elke verhuizing zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Opgericht in 1998 als een trots familiebedrijf, begrijpen we de nuances en de zorgen die komen kijken bij verhuizen.
 • Onze missie is om u een verhuiservaring te bieden die niet alleen stressvrij is, maar ook plezierig, dankzij onze humorvolle en vriende­lijke aanpak.
 • Wij zijn er voor u, om elke stap van de weg te begeleiden met aandacht voor detail, kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Ontdek hoe Verhuisbedrijf Draagkracht de kunst van verhuizen perfectioneert, met een persoonlijke touch die zowel uw bezittingen als uw verwachtingen respecteert.
 • Stel nu jouw verhuisplan op

Werkwijze

Onze Werkwijze: Een Stap-voor-Stap Gids

 • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begint uw zorgeloze verhuizing met slechts één klik, een telefoontje of een WhatsApp-bericht. Of u nu de voorkeur geeft aan het invullen van ons online formulier, ons direct belt op 085 060 0333, een e-mail stuurt, of een bericht via WhatsApp, ons team staat klaar om u met open armen te ontvangen.
 • We hechten grote waarde aan persoonlijk contact en snelle, duidelijke communicatie. Daarom moedigen we u aan om contact op te nemen op de manier die u het prettigst vindt, zelfs als dat betekent dat u meerdere keren belt voor verduidelijking of geruststelling.
 • Bij ons is geen vraag te veel; uw gemoedsrust is onze prioriteit.
 • Om een naadloze en op maat gemaakte verhuis­service te garanderen, biedt Verhuisbedrijf Draagkracht diverse bezichtigingsopties die passen bij uw schema en voorkeuren.
 • Kies uit video-bezichtigingen, telefonische consultaties, mailuitwisselingen of persoonlijke ontmoetingen op locatie.
 • We nodigen u zelfs uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor; een uitstekende kans om kennis te maken en uw offerte in detail te bespreken.
 • Ons kantoor staat altijd open voor een spontaan bezoek, omdat we geloven in de kracht van persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie vanaf het eerste moment.
 • Elke verhuizing is uniek, en daarom werkt ons team van ervaren verhuisadviseurs — allen met een achtergrond als verhuizer — nauw met u samen om een gedetailleerde verhuisplanning te creëren die volledig aansluit bij uw behoeften.
 • We ontwikkelen een persoonlijke checklist en bieden gerichte aanbevelingen, gebaseerd op onze uitgebreide kennis en ervaring in de verhuissector.
 • Bovendien staat onze uitgebreide bibliotheek van informatieve blogs tot uw beschikking, vol tips en adviezen om u door elke stap van het verhuisproces te leiden.
 • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staan we garant voor een persoonlijke aanpak, waarbij we elk detail bespreken om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.
 • Op de verhuisdag zelf wordt uw ervaring bij Verhuisbedrijf Draagkracht gekenmerkt door een combinatie van efficiëntie en plezier.
 • Wij beginnen de dag vroeg, meestal rond 08:00 uur, zodat u zich tegen etenstijd al kunt settelen in uw nieuwe woning.
 • Onze voorman, die vooraf het verhuisplan tot in detail heeft bestudeerd, leidt het proces met kennis van zaken.
 • We begrijpen dat ondanks de beste voorbereidingen er altijd onvoorziene situaties kunnen ontstaan, zoals extra spullen die verhuisd moeten worden.
 • Ons team is getraind om flexibel en oplossingsgericht te werken, met het doel de voorbereiding zo dicht mogelijk bij perfectie te brengen.
 • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht streven we ernaar om niet alleen efficiënt maar ook met een vleugje humor en vriende­lijkheid uw verhuisdag tot een aangename ervaring te maken.
 • Onze professionals zorgen voor een luchtige en ontspannen sfeer, waardoor de dag soepel en met een glimlach verloopt. Het is deze unieke combinatie van deskundigheid en plezier die ons onderscheidt en zorgt voor een vlekkeloze verhuiservaring.
 • Na de verhuizing houdt onze betrokkenheid niet op. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat tevredenheid en vertrouwen de kern vormen van onze dienstverlening. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan onze reputatie en naam. Onze filosofie is dat geld komt en gaat, maar een goede naam behoud je voor altijd. Daarom blijven we ook na de verhuizing beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende diensten.
 • Wij zien elke klant als onderdeel van onze uitgebreide familie en streven ernaar om elke verhuizing met de hoogst mogelijke zorg en aandacht af te ronden. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn gegaan, dan staan we klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken. Ons doel is uw volledige tevredenheid en het waarborgen van onze eervolle naam binnen de verhuisbranche.
 • In de nazorgfase benadrukken we het belang van open communicatie en klanttevredenheid. We nodigen u uit om uw ervaringen met ons te delen en staan open voor feedback, waarmee we onze dienstverlening continu kunnen verbeteren. Verhuisbedrijf Draagkracht gaat voor niets minder dan uw volle tevredenheid en een positieve herinnering aan uw verhuisdag.
 • Vandaag nog een prijs? Contact

  Waarom Kiezen voor Draagkracht?

  In een wereld waarin verhuizen vaak wordt gezien als een noodzakelijk kwaad, onderscheidt Verhuisbedrijf Draagkracht zich door het proces niet alleen stressvrij maar ook aangenaam te maken. Onze unieke benadering combineert vakmanschap met een persoonlijke touch, waardoor we verder gaan dan alleen het verplaatsen van uw bezittingen. Hier zijn enkele redenen waarom Draagkracht de voorkeur geniet:

  Werkwijze

  Certificeringen die Vertrouwen Wekken

  1. Erkende Verhuizers:Als gecertificeerde Erkende Verhuizers voldoen we aan strenge kwaliteits- en servicevoorwaarden. Deze certificering verzekert dat uw bezittingen in goede handen zijn.

  2. IAM Lidmaatschap:Onze aansluiting bij de International Association of Movers (IAM) versterkt ons wereldwijde netwerk, waardoor internationale verhuizingen soepeler verlopen.

  3. ISO 9001 Gecertificeerd:Deze internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement bewijst onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het voortdurend verbeteren van onze processen.

  Werkwijze

  Milieuvriende­lijke Praktijken

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door het gebruik van herbruikbare verpakkingsmaterialen, het recyclen van afval, en het efficiënt plannen van routes om CO2-uitstoot te verminderen. Ons groene beleid is niet alleen goed voor de planeet, maar biedt ook voordelen voor onze klanten, zoals kostenbesparingen en de voldoening bij te dragen aan een beter milieu.

  Werkwijze

  Unieke Klantgerichte Benadering

  Bij Draagkracht begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en voorkeuren, en passen we onze dienstverlening daarop aan. Onze aanpak is niet transactioneel; we bouwen een relatie met u op, zodat u zich ondersteund en begrepen voelt gedurende het hele verhuisproces. Van de eerste offerte tot de nazorg, uw tevredenheid staat bij ons centraal.

  Verder bieden we speciale diensten aan die ons onderscheiden, zoals:

  • White Glove Service: Voor verhuizingen die extra zorg vereisen, zoals kunstcollecties of antieke meubels.
  • Senioren­verhuizingen: Met extra aandacht en geduld voor senioren die naar een nieuwe woning of zorginstelling verhuizen.
  • Duurzame Verhuisopties: Advies en oplossingen voor klanten die hun verhuizing zo groen mogelijk willen houden.

  Werkwijze

  Kwaliteit en Zekerheid

  De keuze voor Verhuisbedrijf Draagkracht is een keuze voor zekerheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Onze certificeringen, milieu­vriende­lijke praktijken en klantgerichte dienstverlening maken ons niet alleen een leider in de verhuisbranche maar ook uw ideale partner voor een zorgeloze verhuizing. Ontdek het zelf en ervaar hoe wij het verschil maken.

  Werkwijze

  Vandaag nog een prijs? Contact