Verhuisbedrijf Assen

Wilt u zorgeloos van, naar of binnen Assen verhuizen? Dan moet u echt bij Verhuisbedrijf Assen Draagkracht wezen. Een keuze voor ons, betekent namelijk een keuze voor een efficiënte, soepele en stressloze verhuizing. Een verhuisproces is vaak hectisch en bepaalde taken uitbesteden aan een verhuisbedrijf kan dan echt een uitkomst bieden. Gaat u voor het eerst in Assen wonen? Assen is een prettige gemeente om in te wonen, de spil van provincie Drenthe en omgeven door prachtige natuur. Doordat wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht regio Assen goed kennen, kunnen we u hier uitstekend helpen met uw verhuizing. Of het nou gaat om de verhuizing binnen de gemeente, naar een andere plaats in de provincie of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht staat graag voor u klaar en helpt u met al uw verhuiswensen.

 

Verhuisbedrijf Assen biedt een breed scala aan diensten!

 

Wij bieden namelijk door geheel Nederland een breed scala aan verhuisservices aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Bij Verhuisbedrijf Assen krijgt u echt een verhuizing op maat, u kunt uw verhuizing namelijk zover uitbesteden als u wilt. Wilt u graag low-budget verhuizen en alleen een verhuiswagen of verhuislift huren? Geen probleem, we helpen u graag. Maar ook als u de verhuizing compleet wilt uitbesteden, inclusief het in- en uitpakken en de klusjes, staat Verhuisbedrijf Draagkracht graag voor u klaar. Het is uw verhuizing, daarom luisteren we graag naar uw wensen en passen daar de verhuizing op aan. Er bestaan mogelijkheden voor ieder budget. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

 

Verhuisbedrijf Assen helpt u graag met de voorbereiding!

 

Maar waar te beginnen met de verhuizing? Zoals we allemaal weten: “een goede voorbereiding is het halve werk”. Bereid uw verhuizing dus goed voor, maak bijvoorbeeld een checklist waarop u bijhoudt wat er nog geregeld moet worden. Dit helpt ontzettend voor het houden van een duidelijk overzicht. Verder is het ook altijd aan te raden om systematisch in te pakken, deel deze klus op per kamer en doe dit in etappes. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat deze klus minder overweldigend wordt maar het helpt ook bij het uitpakken. Door middel van een goede voorbereiding voorkomt u kortom onaangename verrassingen, bijvoorbeeld door zeker te weten dat de grote meubels en objecten gemakkelijk de oude en nieuwe woning in en uit kunnen. Meet ze hiervoor altijd even op en check dit van te voren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Verhuisbedrijf Assen Draagkracht helpt u graag.

 

Wilt u meer weten over de tarieven van Verhuisbedrijf Assen?

 

Maar hoeveel kost nou het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuisservices gebruik gemaakt zal worden, de kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (dit zijn er gemiddeld 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Assen? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties