Verhuisbedrijf Assen

Wilt u zorgeloos van, naar of binnen Assen verhuizen? Dan moet u echt bij Verhuisbedrijf Assen Draagkracht wezen

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Een keuze voor ons, betekent een keuze voor een efficiënte, soepele en stressloze verhuizing. Een verhuisproces is vaak hectisch en bepaalde taken uitbesteden aan een verhuisbedrijf kan dan echt een uitkomst bieden. Gaat u voor het eerst in Assen wonen? Assen is een prettige gemeente om in te wonen, de spil van provincie Drenthe en omgeven door prachtige natuur. Doordat wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht regio Assen goed kennen, kunnen we u hier uitstekend helpen met uw verhuizing. Of het nou gaat om de verhuizing binnen de gemeente, naar een andere plaats in de provincie of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht staat graag voor u klaar en helpt u met al uw verhuiswensen.

Verhuisbedrijf Assen biedt een breed scala aan diensten!

Wij bieden namelijk door geheel Nederland een breed scala aan verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Bij Verhuisbedrijf Assen krijgt u echt een verhuizing op maat, u kunt uw verhuizing namelijk zover uitbesteden als u wilt. Wilt u graag low-budget verhuizen en alleen een verhuiswagen of verhuislift huren? Geen probleem, we helpen u graag. Maar ook als u de verhuizing compleet wilt uitbesteden, inclusief het in- en uitpakken en de klusjes, staat Verhuisbedrijf Draagkracht graag voor u klaar. Het is uw verhuizing, daarom luisteren we graag naar uw wensen en passen daar de verhuizing op aan. Er bestaan mogelijkheden voor ieder budget. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en flexibiliteit.

Verhuisbedrijf Assen helpt u graag met de voorbereiding!

Maar waar te beginnen met de verhuizing? Zoals we allemaal weten: “een goede voorbereiding is het halve werk”. Bereid uw verhuizing dus goed voor, maak bijvoorbeeld een checklist waarop u bijhoudt wat er nog geregeld moet worden. Dit helpt ontzettend voor het houden van een duidelijk overzicht. Verder is het ook altijd aan te raden om systematisch in te pakken, deel deze klus op per kamer en doe dit in etappes. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat deze klus minder overweldigend wordt maar het helpt ook bij het uitpakken. Door middel van een goede voorbereiding voorkomt u kortom onaangename verrassingen, bijvoorbeeld door zeker te weten dat de grote meubels en objecten gemakkelijk de oude en nieuwe woning in en uit kunnen. Meet ze hiervoor altijd even op en check dit van te voren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Verhuisbedrijf Assen Draagkracht helpt u graag.

Wilt u meer weten over de tarieven van Verhuisbedrijf Assen?

Maar hoeveel kost nou het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services gebruik gemaakt zal worden, de kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (dit zijn er gemiddeld 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren