Verhuisbedrijf Den Haag

Als u op zoek gaat naar een verhuisbedrijf Den Haag, dan zijn er vast verschillende punten waar u op let. Ervaring natuurlijk, maar ook betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijk. Eigenschappen die u allemaal terugvindt bij Verhuisbedrijf Den haag Draagkracht, een écht familiebedrijf uit Den Haag!

 

Komt u naar Den Haag verhuizen? Gaat u misschien binnen de Hofstad zelf verhuizen of heeft u een woning gevonden buiten Den Haag? In alle gevallen staan wij als verhuisbedrijf  Draagkracht klaar om u te helpen met een vlekkeloze verhuizing!

 

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt allerlei soorten diensten aan!

Als Verhuisbedrijf Den haag draagkracht verhuizen wij kleine appartementen tot enorme villa’s. Daarom zijn onze diensten zeer uitgebreid, zodat we u bij elk soort verhuizing een oplossing op maat kunnen bieden. Zo staan we onder andere voor u klaar bij:

 

 • Particuliere verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen

 

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Den Haag.

Bij Verhuisbedrijf Den haag draagkracht verhuist u zonder zorgen!

Een verhuisbedrijf in Den Haag vinden dat uw spullen van het oude naar het nieuwe adres brengt is natuurlijk niet zo moeilijk, daarvan zijn er genoeg. Maar er zijn maar weinig verhuisbedrijven die daarbij ook kijken naar de beleving van de klant.

En dat is nu precies wat we wel doen bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij zorgen er met onze klantvriendelijke werkwijze voor dat uw verhuisdag een dag wordt waar u met plezier aan terugdenkt. Zonder stress en gedoe, maar met overzicht, rust en natuurlijk ook gewoon gezelligheid.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Ook voor uw verhuislift in Den Haag!

In een historische stad als Den Haag komt natuurlijk vaak voor dat er bij een verhuizing ook een verhuislift nodig is. Als verhuisbedrijf Den Haag Draagkracht zijn wij daar natuurlijk op voorbereid. Laat het daarom gerust weten als dit bij uw verhuizing nodig is, dan zorgen wij voor de verhuislift en deskundig personeel om deze te bedienen.

Dat kan overigens ook als u zelf de verhuizing verzorgt maar daarbij wel gebruik wilt maken van een verhuislift. U kunt dan bij ons een verhuislift huren in Den Haag, inclusief personeel om deze veilig voor u te bedienen.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Den Haag

De sleutel tot uw verhuizing zonder stress is een goede voorbereiding, waar u niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Zet vandaag de eerste stap naar uw perfecte verhuizing en regel uw verhuisbedrijf in Den Haag. Wij maken een verhuisplan op maat en geven u graag advies over de verdere voorbereiding!

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Referenties