Verhuisbedrijf Den Haag

Komt u naar Den Haag verhuizen? Gaat u misschien binnen de Hofstad zelf verhuizen of heeft u een woning gevonden buiten Den Haag? In alle gevallen staan wij als verhuisbedrijf Draagkracht klaar om u te helpen met een vlekkeloze verhuizing!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Als u op zoek gaat naar een verhuisbedrijf Den Haag, dan zijn er vast verschillende punten waar u op let. Ervaring natuurlijk, maar ook betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn belangrijk. Eigenschappen die u allemaal terugvindt bij Verhuisbedrijf Den haag Draagkracht, een écht familiebedrijf uit Den Haag!

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt allerlei soorten diensten aan!

Als Verhuisbedrijf Den haag draagkracht verhuizen wij kleine appartementen tot enorme villa’s. Daarom zijn onze diensten zeer uitgebreid, zodat we u bij elk soort verhuizing een oplossing op maat kunnen bieden. Zo staan we onder andere voor u klaar bij:

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Den Haag.

Bij Verhuisbedrijf Den haag draagkracht verhuist u zonder zorgen!

Een verhuisbedrijf in Den Haag vinden dat uw spullen van het oude naar het nieuwe adres brengt is natuurlijk niet zo moeilijk, daarvan zijn er genoeg. Maar er zijn maar weinig verhuisbedrijven die daarbij ook kijken naar de beleving van de klant.

En dat is nu precies wat we wel doen bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij zorgen er met onze klantvriendelijke werkwijze voor dat uw verhuisdag een dag wordt waar u met plezier aan terugdenkt. Zonder stress en gedoe, maar met overzicht, rust en natuurlijk ook gewoon gezelligheid.

Ook voor uw verhuislift in Den Haag!

In een historische stad als Den Haag komt natuurlijk vaak voor dat er bij een verhuizing ook een verhuislift nodig is. Als verhuisbedrijf Den Haag Draagkracht zijn wij daar natuurlijk op voorbereid. Laat het daarom gerust weten als dit bij uw verhuizing nodig is, dan zorgen wij voor de verhuislift en deskundig personeel om deze te bedienen.

Dat kan overigens ook als u zelf de verhuizing verzorgt maar daarbij wel gebruik wilt maken van een verhuislift. U kunt dan bij ons een verhuislift huren in Den Haag, inclusief personeel om deze veilig voor u te bedienen.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Den Haag

De sleutel tot uw verhuizing zonder stress is een goede voorbereiding, waar u niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Zet vandaag de eerste stap naar uw perfecte verhuizing en regel uw verhuisbedrijf in Den Haag. Wij maken een verhuisplan op maat en geven u graag advies over de verdere voorbereiding!

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren