Verhuisbedrijf Amsterdam

Of u nu in Amsterdam komt wonen, binnen de stad gaat verhuizen of Amsterdam verlaat, als ervaren verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Amsterdam helpt u waar nodig!

Op zoek naar een professioneel en klantvriende­lijk verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Amsterdam Draagkracht aan het juiste adres. Een authentiek familiebedrijf met vakkundig personeel en een hoogwaardige service!

Wat uw wensen ook zijn, Verhuisbedrijf Amsterdam Draagkracht staat voor u klaar met een ruim aanbod diensten op het gebied van verhuizingen en transport. Als verhuisbedrijf in Amsterdam kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Amsterdam.

Zonder stress verhuizen bij Verhuisbedrijf Amsterdam draagkracht?

Dat kan! Met al zijn nauwe straatjes, oude grachten en karakteristieke panden is Amsterdam natuurlijk een prachtige stad. Het kan alleen best lastig zijn om tussen al die drukte je weg te vinden met een auto, laat staan met een verhuiswagen! Gelukkig is dat geen enkel probleem voor onze ervaren verhuizers. Waar in Amsterdam u ook gaat wonen, zij zorgen ervoor dat al uw spullen zonder problemen op hun plek komen. Dat is nu een van de voordelen als u kiest voor een verhuisbedrijf uit Amsterdam!

Verhuisbedrijf Amsterdam biedt ook verhuisliften aan!

Ook dat is geen enkel probleem. Sterker nog, een verhuisbedrijf in Amsterdam zonder verhuislift is geen echt Amsterdams verhuisbedrijf. Veel panden en woningen en Amsterdam beschikken over kleine deuropeningen, trappen en gangen waardoor een verhuislift absoluut onmisbaar is.Gaat u verhuizen naar of in Amsterdam, dan zorgen wij wanneer dat nodig is dus ook voor een verhuislift. Uiteraard met ervaren begeleiding, zodat het verhuizen ook veilig gebeurt. Wilt u zelf uw verhuizing regelen, dan is het ook mogelijk om alleen een verhuislift te huren in Amsterdam.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Amsterdam!

Een stressloze verhuizing begint met een goede voorbereiding. Het regelen van een ervaren verhuisbedrijf in Amsterdam is daarbij de eerste stap. Wij helpen u vervolgens om uw verhuizing zorgvuldig te plannen, zodat alles op rolletjes loopt.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren