Verhuisbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een professioneel en klantvriendelijk verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Amsterdam Draagkracht aan het juiste adres. Een authentiek familiebedrijf met vakkundig personeel en een hoogwaardige service!

 

Of u nu in Amsterdam komt wonen, binnen de stad gaat verhuizen of Amsterdam verlaat, als ervaren verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar!

 

Verhuisbedrijf Amsterdam helpt u waar nodig!

Wat uw wensen ook zijn, Verhuisbedrijf Amsterdam draagkracht staat voor u klaar met een ruim aanbod diensten op het gebied van verhuizingen en transport. Als verhuisbedrijf in Amsterdam kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

 

 • Particuliere verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen

 

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Amsterdam.

 

Zonder stress verhuizen bij Verhuisbedrijf Amsterdam draagkracht?

Dat kan! Met al zijn nauwe straatjes, oude grachten en karakteristieke panden is Amsterdam natuurlijk een prachtige stad. Het kan alleen best lastig zijn om tussen al die drukte je weg te vinden met een auto, laat staan met een verhuiswagen!

Gelukkig is dat geen enkel probleem voor onze ervaren verhuizers. Waar in Amsterdam u ook gaat wonen, zij zorgen ervoor dat al uw spullen zonder problemen op hun plek komen. Dat is nu een van de voordelen als u kiest voor een verhuisbedrijf uit Amsterdam!

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Amsterdam biedt ook verhuisliften aan!

Ook dat is geen enkel probleem. Sterker nog, een verhuisbedrijf in Amsterdam zonder verhuislift is geen echt Amsterdams verhuisbedrijf. Veel panden en woningen en Amsterdam beschikken over kleine deuropeningen, trappen en gangen waardoor een verhuislift absoluut onmisbaar is.

 

Gaat u verhuizen naar of in Amsterdam, dan zorgen wij wanneer dat nodig is dus ook voor een verhuislift. Uiteraard met ervaren begeleiding, zodat het verhuizen ook veilig gebeurt. Wilt u zelf uw verhuizing regelen, dan is het ook mogelijk om alleen een verhuislift te huren in Amsterdam.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Amsterdam!

Een stressloze verhuizing begint met een goede voorbereiding. Het regelen van een ervaren verhuisbedrijf in Amsterdam is daarbij de eerste stap.

Wij helpen u vervolgens om uw verhuizing zorgvuldig te plannen, zodat alles op rolletjes loopt.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Referenties