Opslagruimte huren in 2024

Soms heb je meer spullen dan ruimte. Waar moet je alles toch kwijt? Laat dat maar aan de erkende verhuizers van Verhuisbedrijf Draagkracht over

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Uw Vertrouwde Partner voor Opslag en Verhuizen

Welkom bij Verhuisbedrijf Draagkracht, waar traditie en innovatie samenkomen in elke verhuizing en opslag­oplossing die we bieden. Als een trots familiebedrijf, dat sinds 1998 de verhuisindustrie verrijkt, begrijpen we de waarde van uw bezittingen niet alleen in materiële zin, maar ook de emotionele betekenis die eraan verbonden is. Onze unieke benadering combineert professionele opslag- en verhuis­services met een persoonlijk tintje, waarbij uw tevredenheid altijd voorop staat.

Opslag en verhuizen

Bij Draagkracht geloven we dat een verhuizing meer is dan alleen het transporteren van spullen; het is een belangrijke stap in uw leven of bedrijf. Daarom streven we ernaar om dit proces zo soepel, zorgeloos en aangenaam mogelijk te maken. Met onze deskundige verhuizers, state-of-the-art opslag­faciliteiten en oog voor detail, garanderen we de veiligheid en integriteit van uw inboedel, van deur tot deur.
Ons aanbod gaat verder dan traditionele verhuisdiensten. Wij bieden flexibele opslag­oplossingen die perfect zijn voor zowel korte als lange termijn behoeften, ideaal voor wanneer u uw oude woning al heeft verlaten maar uw nieuwe nog niet klaar is om te betrekken. Deze service, in combinatie met onze verhuis­service, zorgt voor een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe thuis of bedrijfsruimte.
Maar wat Draagkracht echt onderscheidt, is onze benadering. Met een vleugje humor en een immer vriende­lijke houding zorgen onze teams ervoor dat verhuisdag een positieve ervaring wordt, waar u met plezier aan terugdenkt. Onze missie is niet alleen om te voldoen aan uw verhuis- en opslag­behoeften, maar ook om een glimlach op uw gezicht te toveren tijdens het proces.
Kies voor Draagkracht en ervaar de perfecte combinatie van professionaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke touch bij uw volgende verhuizing of opslag­behoefte. Ontdek waarom wij de vertrouwde partner zijn voor honderden tevreden klanten. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg om die te garanderen. Welkom bij de Draagkracht-familie, waar elke verhuizing een stap vooruit is in uw leven.

Onze Opslagoplossingen: Veilig, Toegankelijk, en Milieubewust

Bij Draagkracht streven we ernaar om niet alleen uw verhuiservaring te optimaliseren, maar ook om zorg te dragen voor uw bezittingen wanneer u tijdelijke opslag nodig heeft. Ons aanbod van opslag­oplossingen is ontworpen met uw gemak en veiligheid in gedachten, terwijl we ook onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu serieus nemen.

Opslag verhuren verhuisbedrijf

Vandaag nog een prijs? Contact

 • Onze persoonlijke opslag­units, vervaardigd uit gecertificeerd duurzaam hout, bieden een veilige haven voor zowel kleine als grote inboedels. Deze units zijn speciaal ontworpen om aan uw unieke opslag­behoeften te voldoen, met de flexibiliteit om alles van een paar kostbare items tot een gehele huisraad te accommoderen. Veiligheid is een topprioriteit; daarom zijn al onze units uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zodat uw bezittingen altijd beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.
 • Elke opslag­unit is ook ontworpen voor maximale toegankelijkheid. Of u nu tussentijds bij uw spullen moet kunnen of u zich voorbereidt op de grote verhuisdag, onze opslag­oplossingen bieden de flexibiliteit die u nodig heeft. Met de optie voor tussentijdse toegang kunt u altijd bij uw belangrijkste bezittingen wanneer u ze nodig heeft.
 • In lijn met onze inzet voor duurzaamheid, passen we milieu­vriende­lijke opslag­praktijken toe in al onze opslag­processen. De keuze voor houten opslag­units van gecertificeerd hout onderstreept onze toewijding aan de planeet. Deze units bieden niet alleen een veilige en natuurlijke omgeving voor uw spullen, maar dragen ook bij aan een lagere CO2-voetafdruk.
 • Voor kortetermijnopslag bieden we containeroplossingen die een gemakkelijke in- en uitlaadmogelijkheid bieden, perfect voor snelle overgangsperioden. Deze containers zijn een efficiënte keuze voor wie snel moet verhuizen of slechts voor een korte periode opslag­ruimte nodig heeft.
 • Ons doel bij Draagkracht is om u niet alleen uitmuntende verhuis- en opslag­diensten te bieden, maar ook om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen. Door te kiezen voor onze opslag­oplossingen, steunt u actief duurzame praktijken die het milieu ten goede komen.
 • Kiezen voor Draagkracht betekent kiezen voor een zorgeloze verhuizing en opslag­ervaring, waarbij uw tevredenheid, de veiligheid van uw bezittingen, en de gezondheid van onze planeet voorop staan. Ontdek vandaag nog hoe onze opslag­oplossingen u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing.
 • Ons Verhuisproces: Persoonlijk en Zorgeloos

  Bij Draagkracht begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom hebben we een gestructureerd verhuisproces ontwikkeld dat persoonlijke begeleiding en zorgvuldige planning combineert met de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen. Van het eerste contact tot het uitpakken in uw nieuwe woning, ons team van ervaren professionals staat klaar om u stap voor stap te begeleiden.

  Verhuizing naar opslag

  Stap-voor-Stap Begeleiding: Uw Verhuizing, Onze Prioriteit

  Ons verhuisproces begint met een gedetailleerde planningssessie waarin uw wensen en vereisten centraal staan. Onze verhuisexperts werken nauw met u samen om een op maat gemaakt verhuisplan op te stellen dat elk aspect van uw verhuizing dekt - van de meest efficiënte inpakstrategieën tot de uiteindelijke plaatsing van uw meubels in uw nieuwe huis.

  Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, wijden we een persoonlijke verhuiscoördinator aan uw project. Deze expert fungeert als uw directe contactpunt en zorgt ervoor dat u volledig geïnformeerd en betrokken blijft gedurende het hele proces.
  Samen brengen we uw verhuisbehoeften in kaart en ontwikkelen we een gedetailleerd verhuisplan. Dit plan omvat alles, van tijdschema's tot speciale instructies voor waardevolle items, zodat op de verhuisdag alles vlekkeloos verloopt.
  Onze professionele inpakteams gebruiken de beste materialen om uw bezittingen veilig te verpakken, zodat alles in perfecte staat op uw bestemming aankomt. Of het nu gaat om breekbare kunstwerken of omvangrijke meubels, wij behandelen uw eigendommen met de grootste zorg.

  Vertrouw op Draagkracht: Uw Partner voor Veilige Verhuizing en Opslag

  Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staat uw gemoedsrust centraal, zowel tijdens het verhuisproces als bij uw opslag­behoeften. Met onze persoonlijke benadering, deskundige dienstverlening en milieu­bewuste opslag­oplossingen garanderen we niet alleen de veilige overgang van uw bezittingen maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst. Onze flexibele en veilige opslag­mogelijkheden, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, maken ons de ideale keuze voor wie zoekt naar een naadloze, betrouwbare en zorgvuldige behandeling van hun waardevolle bezittingen. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van Draagkracht, waar elk detail telt en elke klant als familie wordt beschouwd. Samen zetten we de volgende stap in uw levensverhaal met de vertrouwen en professionaliteit die u verdient.

  Vandaag nog een prijs? Contact

  Opslag verhuizing

  Stressloos verhuizen in 4 stappen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 1 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je direct een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor