Opslagruimte huren

Soms heb je meer spullen dan ruimte. Waar moet je alles toch kwijt? Laat dat maar aan de erkende verhuizers van Verhuisbedrijf Draagkracht over

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Je kunt rechtstreeks bij ons verschillende soorten opslag­ruimte huren, tegen scherpe tarieven voor elke opslag­duur. Uiteraard behandelen we je eigendommen met dezelfde voorzichtigheid als wanneer we ze in je huis zouden plaatsen.

Al onze opslag­mogelijkheden voldoen aan de volgende eisen:

 • Ideale omstandigheden: al onze opslag­ruimtes zijn beveiligd en geconditioneerd zodat je eigendommen in de beste staat bij je terugkeren.
 • Zorgvuldig ingepakt: op basis van hoe lang je eigendommen bij ons opgeslagen blijven, hanteren wij een speciale manier van inpakken om je spullen te beschermen.
 • Correcte documentatie: bij onze opslag­ruimtes ben je altijd verzekerd van correct opgemaakte paklijsten en andere documentatie.

Je kunt bij ons de volgende opslag­ruimtes huren:

Tussentijdse opslag

Misschien is je nieuwe woning nog niet beschikbaar of moet je tijdelijk je eigendommen kwijt vanwege een verbouwing. Alles dan maar opstapelen in de garage of op zolder? Niet ideaal. In deze en andere gevallen kun je bij ons tussentijdse opslag­ruimte huren. Onze ruimtes zijn uiteraard goed beveiligd en voorzien van het ideale klimaat voor opslag.

Containeropslag

Een bovengemiddelde hoeveelheid spullen op te slaan, omdat bijvoorbeeld het hele huis ontruimd moet worden of je je voorbereidt op een grotere verhuizing? Voor de grotere volumes bieden we containeropslag aan. De container laden we in en uit voor de deur, waarna we een zegel op de container plaatsen. Zo is jouw opslag­ruimte veilig en verzekerd.

Kistenopslag

Er is geen voorwerp te klein of te groot voor onze kistenopslag. We hebben voor elk volume en in elke maat de juiste kisten beschikbaar, zodat jouw spullen altijd op de juiste wijze opgeslagen worden.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om opslag­ruimte te huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.