Ontmoet ons team

Maak kennis met het hart en de ziel van Verhuisbedrijf Draagkracht: ons toegewijde en enthousiaste team! Samen vormen we een unieke mix van professionals met uiteenlopende vaardigheden en ervaringen, die één ding gemeen hebben: onze passie voor verhuizen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Maak kennis met ons unieke team!

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht geloven we dat een goede verhuizing meer is dan alleen spullen van A naar B brengen. Het gaat om ervaring, vertrouwen, en ja, zelfs een beetje plezier! Ons divers en deskundig team staat klaar om uw verhuizing soepel én met een glimlach te laten verlopen.

 • De Strategen: Jaap, John, en Dennis, onze voormannen, zijn meesters in efficiëntie en heldere communicatie. Zij zorgen ervoor dat elke verhuizing vlekkeloos verloopt.
 • De Sfeermakers: Daniel en Jaap, niet alleen verhuistoppers maar ook pubquizkampioenen, voegen een dosis gezelligheid toe aan uw verhuisdag.
 • De Wereldburgers: Internationaal verhuizen? Geen probleem. Henny, Henry, en Marjolein maken elke grensoverschrijdende verhuizing een eitje met hun brede talenkennis.
 • De Krachtpatsers: Ons team van verhuizers, zoals Tony en Nicolai, combineert spierkracht met snelheid voor een efficiënte verhuizing.
 • De Routeplanners: Eelco en Richard, onze operatie, zorgen ervoor dat uw spullen veilig en op tijd aankomen.
 • De Ondersteuners: Achter de schermen houden Shan en ons organisatieteam alles strak in de hand, van financiën tot klanttevredenheid.

Klaar voor een verhuiservaring die net zo plezierig als professioneel is? Ons team van Draagkracht wacht op uw belletje of offerteaanvraag. Laten we samen uw verhuizing onvergetelijk maken!

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Met Draagkracht kiest u voor een zorgeloze verhuizing, door een team dat vakmanschap met een glimlach verenigt.

Onze werkwijze Onze recensies

 • Vincent

  Vincent is voorman inboedel­verhuizer en vrachtwagenchauffeur. Hij doet zijn werk met veel liefde en passie en is altijd vrolijk. Ook heeft hij altijd een grapje klaar om het ijs te breken bij de klanten.
  Fun fact: Vincent is trotse vader van een tweeling.

 • Xander

  Als voorman inboedel­verhuizer is Xander expert in particuliere verhuizingen en klantcontact. Dankzij zijn deskundigheid en prettige communicatie zijn klanten altijd snel op hun gemak. Ook weet hij perfect de groep te motiveren, ook in lastige situaties. Fun fact: Xander heeft een prachtige dochter van 1 jaar oud en houdt van een potje schaken!

 • Dennis

  Dennis is voorman internationale verhuizingen en stamt uit een échte verhuisfamilie, zijn vader en opa zaten namelijk ook al in het vak. Met meer dan 25 jaar ervaring neemt hij graag andere verhuizers op sleeptouw. Ook staat altijd klaar om zijn kennis en deskundigheid te delen. Fun fact: Dennis is in de weekenden vaak op zijn boot te vinden, samen met zijn gezin!

 • Eelco

  Eelco is een allround medewerker binnen ons bedrijf, met ruime ervaring in management en klantcontact. Een collega die de buitenploeg altijd bijstaat waar nodig, zelfs als dat betekent dat hij zelf de werkvloer op moet. Een fanatiek werkpaard, met hart voor de zaak. Fun fact: Eelco's bijnaam is Beertje!

 • Jaap

  Een onwijs ervaren en gewaarde kracht binnen ons bedrijf. Een verhuizer die alles wel heeft gezien in de verhuizingen!. Jaap is de afgelopen jaren vooral actief geweest als voorman bij internationale verpakkingen. Een altijd galante en vrolijke heer die er alles aan doet om zijn klanten tevreden achter te laten. Fun fact: Jaap doet alle klusjes in en rondom zijn huis zelf! Daarnaast heeft hij een mooie verzameling modeltreinen.

 • Henny

  Een zeer ervaren exportpakker en leider binnen ons bedrijf. Henny weet van aanpakken en kan onwijs goed zijn collega's aansturen. Een gewaarde kracht waar iedereen altijd op kan rekenen.

 • John

  Eén van onze meest ervaren verhuizers, vooral als het aankomt op particuliere verhuizingen. John is ook één van onze beste vrachtwagenchauffeurs, waarbij hij vaak in het buitenland rijdt. We zeggen altijd: 'Als je John op een klus zet, komt het altijd goed'. Fun fact: John is vader van 4 kinderen en houdt van auto's!

 • David

  Onze salesmanager met ruime ervaring in het veld. Hij werd vaak ingezet voor particuliere en internationale verhuizingen. Altijd galant en passievol in het werk dat hij verricht. Fun fact: Naast tijd doorbrengen met zijn gezin is David in zijn vrije tijd het liefst bezig met fotografie én spreekt hij zes talen!

 • Brian

  Voorman en expert op het gebied van internationale containerleveringen. Brian heeft jarenlange ervaring en brengt elke klus tot een goed einde. Een natuurlijke leider die zijn collega's goed kan aansturen. Fun fact: Brian is topsporter geweest!

 • Richard

  Eén van de drijvende krachten achter ons bedrijf, zowel op de binnen- als buitenvloer. Richard is een natuurlijke leider die het voortouw neemt bij moeilijke uitdagingen. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Fun fact: Richards favoriete eten is andijviestamppot met een gehaktbal. Daarnaast hoopt hij in de toekomt een onderneming op Bali te beginnen!

 • Alexander

  Een gepassioneerd verhuizer, die zijn werk uiterst serieus neemt. In korte tijd is Alexander uitgegroeid tot een echte een aanwinst voor ons bedrijf. Hij is breed inzetbaar en altijd gemotiveerd! Fun fact: Alexander houdt van muziek en tekent graag 3D modellen in zijn vrije tijd.

 • Keywan

  Naast zijn opleiding tot logistiek teamleader is Keywan bij ons in dienst als verhuizer. Hij is pas 20 jaar maar heeft al meer dan vijf jaar ervaring in het verhuisvak. Een leergierige collega, die altijd bezig is om verder te groeien in zijn werk. Zowel actief in het veld, als op kantoor! Fun fact: Keywan beoefent Braziliaanse Jiu Jitsu!

 • Peter

  Niks is te zwaar voor Peter! Met ervaring in particuliere en kantoor­verhuizingen is hij een aanwinst voor het bedrijf. Altijd vakkundig en serieus in de uitvoering. Doet wat er gedaan moet worden, maar altijd op een veilige en kundige manier. Fun fact: Peter is een echte family man en heeft een prachtige dochter van 1 jaar oud.

 • Tony

  Ook voor Tony is geen uitdaging te groot. Ervaren in particuliere verhuizingen maar ook met kantoor­verhuizingen en internationale afleveringen. Een waardevolle collega waar je op kan rekenen en die je graag bij je hebt. Fun fact: Tony spreekt zes talen en is topsporter geweest!

 • Maxime

  Een zeer ervaren dame die ons ondersteund op het financiele vlak. Altijd geconcentreerd en serieus met haar werk! Een collega die iedereen altijd graag helpt, en altijd klaar staat voor onze klanten! Fun fact: Maxime houdt van wandelingen en werkt als vrijwilliger bij de egelopvang!

 • Henry

  International move manager met jarenlange ervaring die ondertussen alle facetten van het internationale verhuizen wel kent. Een expert in het volledige internationale traject waarbij hij zijn klanten van A tot Z ontzorgt.

 • Jakob

  Een belangrijke en cruciale schakel binnen ons kantoor team. Een persoonlijke verhuisadviseur waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Jakob begeleidt onze klanten tijdens een zorgvuldig ontwikkelde process voor de ultieme verhuiservaring! Vader van een prachtige dochter van 7! In zijn vrije tijd houdt Jakob ervan om te wandelen en te genieten van jazz muziek.

 • Arjan

  Een verhuistopper die vanaf zijn 17e al in het vak zit. Ondertussen heeft Arjan alle nodige kennis opgedaan om een allround verhuizer en verhuisadviseur binnen ons bedrijf te zijn. Zo kunnen we Arjan inzetten als vrachtwagenchauffeur maar ook als internationaal verpakker! Arjan is onlangs vader geworden van een prachtige zoon. Wanneer de zon schijnt spendeert hij het liefst zijn tijd met zijn gezin op het strand, maar wanneer hij vrije tijd heeft, is hij ook graag te vinden op het rugby veld!

 • Marjolein

  Altijd vrolijk en betrokken! Marjolein is een toppers die zich bezig houdt met onze internationale klussen, een echt internationale move manager! Een gewaarde steun voor onze klanten. Fun fact: Marjolein houdt van katten en helpt als vrijwiliger bij de egelopvang.

 • Leonardo

  Een getalenteerde medewerker die multi inzetbaar is! Leonardo beheert onze zakelijke accounts en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, daarnaast zorgt hij ervoor dat onze klanten op tijd hun dozen krijgen. Fun fact: Leonardo houdt van duiken en maakt in zijn vrije tijd filmpjes met behulp van een drone!

 • Robert

  CFO van Draagkracht. De man van de cijfers, structuur en een vooruitziende blik. Overigens is hij groot liefhebber van Heavy Metal en verliefd op Mini Coopers.

Draagkracht in de media