Ons team

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht suggereren wij niet dat we de “goedkoopste” zijn. En ondanks de vele verhuizers die dat stiekem wel vinden, pretenderen wij ook niet de “beste” te zijn.

Wat ons bijzonder maakt is de éénheid van ons team. Samen staan wij voor service en kwaliteit. Samen doen wij er alles aan om onze klanten de beste ervaring te geven.

Verhuizers die als oud van hun vak houden. Verhuizers die wel dat extraatje willen doen voor onze klanten. Een team met karakter die staat voor integriteit en er elke dag weer alles aan zal doen om onze naam hoog te houden. Samen zijn wij Draagkracht.

Vincent
Vincent is voorman inboedelverhuizer en is ook vrachtwagenchauffeur. Voert ze werk met veel liefde en passie uit, altijd vrolijk en weet vaak op een leuke manier het ijs te breken bij de klanten. Fun fact: Vincent is een trotse vader van een tweeling.
Xander
Voorman inboedelverhuizer, een expert op het gebied van particuliere verhuizingen en klantcontact. Weet met deskundigheid en communicatie de klanten al snel gerust te stellen. Weet de groep aan te sturen en te motiveren met moeilijke uitdagingen, een voorbeeld voor vele. Fun fact: Xander heeft een prachtige dochter van 1 jaar.
Dennis
Voorman internationale verpakkingen. Een verhuizer uit een verhuisfamilie waarbij zijn vader en opa al in het vak zaten. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij een aanwinst voor ons bedrijf. Neemt veel verhuizers op sleeptouw en staat altijd klaar om zijn kennis en deskundigheid te delen.
Fun fact: Dennis is in de weekenden vaak met ze gezin te vinden op zijn boot!
Rankwien
Een man die van alle markten thuis is. Altijd kalm en behulpzaam, denkt na voordat die actie onderneemt en heeft altijd een plan. Naast de werkzaamheden bij ons op kantoor is hij één van onze beste monteurs en een uitmuntende art handler, waarbij hij zelfs opdrachten bij het Louvre heeft uitgevoerd.
Fun fact: Rankwien is een gepassioneerde kite surfer.
Eelco
Eelco is een allround medewerker binnen ons bedrijf, met ruime ervaring in management en klantcontact. Een collega die de buitenploeg altijd bijstaat waar nodig, zelfs als dat betekent dat hij zelf de werkvloer op moet. Een fanatieke werkpaard die zijn hart in de zaak steekt. Fun fact: Eelco bijnaam is 'Beertje'!
John
Eén van onze meest ervaren verhuizers met veel ervaring in de particuliere verhuizingen. John is ook één van onze beste vrachtwagen chauffeurs, waarbij hij vaak ook ritten in het buitenland heeft. We zeggen altijd: 'Als je John op een klus zet komt het altijd wel goed'. Fun fact: Vader van 4 kinderen en houdt van auto's!
David
Een ervaren monteur en verhuizer die bij ons veel rollen vervult. David wordt vaak ingezet om particuliere of internationale klussen te verpakken. Altijd galant en passievol in het werk dat hij verricht. Fun fact: Naast tijd besteden met zijn gezin is David in zijn vrije tijd het liefst bezig met fotografie, ook spreekt hij 6 talen!
Brian
Een voorman en expert op het gebied van internationale container leveringen. Heeft veel ervaring en weet de klus altijd tot een goed einde te brengen. Een natuurlijke leider die zijn collega's goed kan sturen. Fun fact: Brian is topsporter geweest!
Marco
Met veel ervaring is Marco een verhuizer die veelzijdig wordt ingezet. Weet altijd een klus goed af te ronden middels rust en ervaring. Fun fact: Marco heeft voor ski resorts in de Alpen gewerkt en is aan het sparen voor een huisje in Spanje!
Nelis
Export pakker en particuliere verhuizer. Een harde werker die weet van aanpakken. Nelis heeft alles wel meegemaakt in de verhuisbranche, deze ervaring deelt hij graag met de groep. Fun fact:
Richard
Richard is één van de drijvende krachten van ons bedrijf. Zowel op de binnen en buitenvloer. Een natuurlijke leider die het voortouw neemt bij moeilijke uitdagingen. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Fun fact: Richards favoriete eten is andijviestamppot met een gehaktbal! Daarnaast hoopt hij in de toekomt een onderneming in Bali te beginnen.
Alexander
Een gepassioneerde verhuizers die zijn werk uiterst serieus neemt. In korte tijd gegroeid naar een aanwinst voor ons bedrijf. Breed inzetbaar en altijd gemotiveerd. Fun fact: Alexander houdt van muziek en tekent graag 3D modellen in zijn vrije tijd.
Issam
Weet altijd een oplossing te vinden waar andere die niet zien. Een uitstekende handyman met veel passie voor zijn werk. Staat altijd klaar voor andere. Heeft jarenlange ervaring op het gebied van particuliere verhuizen. Ook is hij één van onze beste verhuislift chauffeurs. Fun fact: Issam heeft kassen gebouwd in Australië en heeft een quad!
Remi
Remi is altijd de vrolijkste in de ochtend. Altijd behulpzaam en zeer klantgericht. Met meer dan 15 jaar ervaring is Remi dan ook van alle markten thuis. Van het inpakken van inboedels tot het besturen van verhuisliften. Fun fact: Naast het verhuizen heeft Remi muziek als passie!
Keywan
Naast zijn opleiding logistiek teamleader is Keywan bij ons in dienst als verhuizer. Op 19 jarige leeftijd heeft hij al meer dan 4 jaar ervaring. Een leergierig persoon die altijd bezig is om zichzelf te verbeteren. Fun fact: Keywan beoefent Braziliaanse Jiu Jitsu!
Peter
Niks is te zwaar voor Peter! Met ervaring in particuliere en kantoorverhuizingen is hij een aanwinst voor het bedrijf. Altijd vakkundig en serieus in de uitvoering. Doet wat er gedaan moet worden, en dat op een veilige en kundige manier. Fun fact: Peter is een echte family man en heeft een prachtige dochter van 1 jaar oud.
Sumant
Een verhuizer met veel ervaring in particuliere verhuizingen. Weet altijd een oplossing te vinden voor obstakels tijdens de klus. Een collega waar andere graag mee werken en een volwaardig lid van ons team. Fun fact: Sumant is naast het verhuizen eigen ondernemer!
Tony
Ook voor Tony is geen uitdaging te groot. Ervaren met particuliere verhuizingen maar ook met kantoor verhuizingen en internationale afleveringen. Een kracht waar je op kan rekenen en die je graag bij je hebt. Fun fact: Tony spreekt 6 talen en is topsporter geweest!
Damian
Een uitstekende vrachtwagen chauffeur met jarenlange ervaring. Weet van aanpakken en staat altijd klaar voor zijn collega's. Damian gebruikt vaak zijn humor om de rest te motiveren. Fun fact: Damian is in het leger tankchauffeur geweest.
Remco
Een ervaren inboedel en kantoorverhuizer met jarenlange ervaring, die ook vaak wordt ingezet als art handler. Een sympathieke verhuizer die rust uitstraalt. Altijd positief en bereid om te werken. Fun fact: Hij spendeert zijn vrije tijd het liefst met zijn vrienden en familie, daarnaast is Remco fanatieke voetballer geweest.
Alberto
Alberto is een verhuislift chauffeur binnen ons bedrijf. Al jarenlang weet hij de verhuislift op een veilige en kundige manier te plaatsen. Fun fact: Alberto speelt vaak tennis en houdt van muziek!