Wij staan voor u klaar!

Er zijn verhuisbedrijven die zeggen dat ze de goedkoopste zijn. Andere roepen weer dat ze de allerbeste zijn. En wij?

Wij vinden het vooral belangrijk dat uw verhuizing prettig, soepel en zonder stress verloopt. Want ook al gaat het om het verhuizen van uw spullen, het gaat voor ons ook om u als klant.

Daarom draait ons team om service, kwaliteit en vriendelijkheid. Verhuizers die hard werken en altijd kijken waar ze iets extra’s voor u kunnen doen. En ook gewoon in zijn voor een gezellig praatje.

Ons team kent elkaar door en door. Maar u wilt natuurlijk ook graag weten wie er straks bij u op de stoep staat. Maak daarom alvast kennis met onze verhuizers!

  • Altijd een oplossing op maat
  • Verhuizen zonder zorgen
  • Persoonlijk contact en toewijding
  • Transparant en betrouwbaar
Gratis offerte aanvragen
Vincent
Vincent is voorman inboedelverhuizer en vrachtwagenchauffeur. Hij doet zijn werk met veel liefde en passie en is altijd vrolijk. Ook heeft hij altijd een grapje klaar om het ijs te breken bij de klanten.
Fun fact: Vincent is trotse vader van een tweeling.
Xander
Als voorman inboedelverhuizer is Xander expert in particuliere verhuizingen en klantcontact. Dankzij zijn deskundigheid en prettige communicatie zijn klanten altijd snel op hun gemak. Ook weet hij perfect de groep te motiveren, ook in lastige situaties. Fun fact: Xander heeft een prachtige dochter van 1 jaar oud en houdt van een potje schaken!
Dennis
Dennis is voorman internationale verhuizingen en stamt uit een échte verhuisfamilie, zijn vader en opa zaten namelijk ook al in het vak. Met meer dan 25 jaar ervaring neemt hij graag andere verhuizers op sleeptouw. Ook staat altijd klaar om zijn kennis en deskundigheid te delen. Fun fact: Dennis is in de weekenden vaak op zijn boot te vinden, samen met zijn gezin!
Eelco
Eelco is een allround medewerker binnen ons bedrijf, met ruime ervaring in management en klantcontact. Een collega die de buitenploeg altijd bijstaat waar nodig, zelfs als dat betekent dat hij zelf de werkvloer op moet. Een fanatiek werkpaard, met hart voor de zaak. Fun fact: Eelco's bijnaam is Beertje!
Jaap
Een onwijs ervaren en gewaarde kracht binnen ons bedrijf. Een verhuizer die alles wel heeft gezien in de verhuizingen!. Jaap is de afgelopen jaren vooral actief geweest als voorman bij internationale verpakkingen. Een altijd galante en vrolijke heer die er alles aan doet om zijn klanten tevreden achter te laten. Fun fact: Jaap doet alle klusjes in en rondom zijn huis zelf! Daarnaast heeft hij een mooie verzameling modeltreinen.
Henny
Een zeer ervaren exportpakker en leider binnen ons bedrijf. Henny weet van aanpakken en kan onwijs goed zijn collega's aansturen. Een gewaarde kracht waar iedereen altijd op kan rekenen.
John
Eén van onze meest ervaren verhuizers, vooral als het aankomt op particuliere verhuizingen. John is ook één van onze beste vrachtwagenchauffeurs, waarbij hij vaak in het buitenland rijdt. We zeggen altijd: 'Als je John op een klus zet, komt het altijd goed'. Fun fact: John is vader van 4 kinderen en houdt van auto's!
Imed
Een ervaren allround medewerker die vaak wordt ingezet op particuliere verhuizingen. Passievol in het werk dat hij uitvoert, altijd vrolijk en correct in de uitvoering. Fun fact: Imed geeft voetbal cursussen aan jongeren, en speelt zelf nog graag in zijn vrije tijd!
David
Onze salesmanager met ruime ervaring in het veld. Hij werd vaak ingezet voor particuliere en internationale verhuizingen. Altijd galant en passievol in het werk dat hij verricht. Fun fact: Naast tijd doorbrengen met zijn gezin is David in zijn vrije tijd het liefst bezig met fotografie én spreekt hij zes talen!
Brian
Voorman en expert op het gebied van internationale containerleveringen. Brian heeft jarenlange ervaring en brengt elke klus tot een goed einde. Een natuurlijke leider die zijn collega's goed kan aansturen. Fun fact: Brian is topsporter geweest!
Richard
Eén van de drijvende krachten achter ons bedrijf, zowel op de binnen- als buitenvloer. Richard is een natuurlijke leider die het voortouw neemt bij moeilijke uitdagingen. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Fun fact: Richards favoriete eten is andijviestamppot met een gehaktbal. Daarnaast hoopt hij in de toekomt een onderneming op Bali te beginnen!
Alexander
Een gepassioneerd verhuizer, die zijn werk uiterst serieus neemt. In korte tijd is Alexander uitgegroeid tot een echte een aanwinst voor ons bedrijf. Hij is breed inzetbaar en altijd gemotiveerd! Fun fact: Alexander houdt van muziek en tekent graag 3D modellen in zijn vrije tijd.
Remi
Remi is altijd de vrolijkste in de ochtend. Ook is hij elke dag weer behulpzaam en zeer klantgericht. Met meer dan vijftien jaar ervaring is Remi van alle markten thuis. Van het inpakken van inboedels tot het besturen van verhuisliften. Fun fact: Naast het verhuizen heeft Remi muziek als passie!
Keywan
Naast zijn opleiding tot logistiek teamleader is Keywan bij ons in dienst als verhuizer. Hij is pas 20 jaar maar heeft al meer dan vijf jaar ervaring in het verhuisvak. Een leergierige collega, die altijd bezig is om verder te groeien in zijn werk. Zowel actief in het veld, als op kantoor! Fun fact: Keywan beoefent Braziliaanse Jiu Jitsu!
Peter
Niks is te zwaar voor Peter! Met ervaring in particuliere en kantoorverhuizingen is hij een aanwinst voor het bedrijf. Altijd vakkundig en serieus in de uitvoering. Doet wat er gedaan moet worden, maar altijd op een veilige en kundige manier. Fun fact: Peter is een echte family man en heeft een prachtige dochter van 1 jaar oud.
Tony
Ook voor Tony is geen uitdaging te groot. Ervaren in particuliere verhuizingen maar ook met kantoorverhuizingen en internationale afleveringen. Een waardevolle collega waar je op kan rekenen en die je graag bij je hebt. Fun fact: Tony spreekt zes talen en is topsporter geweest!
Remco
Een ervaren inboedel- en kantoorverhuizer, die ook vaak aan het werk is als art handler. Remco is een sympathieke verhuizer die rust uitstraalt. Altijd positief en paraat om te werken. Fun fact: Hij brengt zijn vrije tijd het liefst door met vrienden en familie, daarnaast is Remco fanatieke voetballer geweest.
Henry
International move manager met jarenlange ervaring die ondertussen alle facetten van het internationale verhuizen wel kent. Een expert in het volledige internationale traject waarbij hij zijn klanten van A tot Z ontzorgt.
Jakub
Een belangrijke en cruciale schakel binnen ons kantoor team. Een persoonlijke verhuisadviseur waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Jakub begeleidt onze klanten tijdens een zorgvuldig ontwikkelde process voor de ultieme verhuiservaring! Vader van een prachtige dochter van 7! In zijn vrije tijd houdt Jakub ervan om te wandelen en te genieten van jazz muziek.
Donya
Customer Care Manager! Donya is dagelijks bezig om onze klanten de beste zorgenloze ervaring te geven rondom een verhuizing. Daarnaast ondersteunt ze onze verkoop en operationele teams met al hun hulpvragen. Van dozen ophalen tot het behandelen van alle ongemakken die onze klanten kunnen ervaren. Zodra Donya iets oppakt weten we altijd dat het goed komt! Fun fact: Donya is een fanatieke sporter en stelt zich vaak beschikbaar als vrijwilliger!
Dimple
Onze altijd gemotiveerde en vrolijke Dimple! Onder anderen actief als ondersteuning voor onze verhuisliftenservice. Daarnaast is Dimple dagelijks bezig met het opstellen van verhuisoffertes en het onderhouden van onze zakelijke relaties. Een gedreven kracht die niet te missen is op kantoor! Fun fact: Dimple houdt erg van sporten en is in haar vrije tijd ook nog make-up artist!
Thomas
Een verhuistopper die vanaf zijn 17e al in het vak zit. Ondertussen heeft Thomas alle nodige kennis opgedaan om een allround verhuizer binnen ons bedrijf te zijn. Zo kunnen we Thomas inzetten als vrachtwagenchauffeur maar ook als internationaal verpakker! Thomas is onlangs vader geworden van een prachtige zoon. Wanneer de zon schijnt spendeert hij het liefst zijn tijd met zijn gezin op het strand, maar wanneer hij vrije tijd heeft, is hij ook graag te vinden op het rugby veld!
Damian
Een uitstekende vrachtwagenchauffeur met een schat aan ervaring. Damian weet van aanpakken en staat altijd klaar voor zijn collega's. Ook weet hij de rest altijd perfect te motiveren met zijn humor. Fun fact: Damian is tankchauffeur geweest in het leger!
Sumant
Een verhuizer met veel ervaring in particuliere verhuizingen. Weet altijd een oplossing te vinden voor obstakels tijdens de klus. Een collega waar anderen graag mee werken en een volwaardig lid van ons team. Fun fact: Sumant is naast verhuizer ook nog zelfstandig ondernemer!
Jesse
Een altijd sympathieke en vrolijke top verhuizer! Jesse werkt al jarenlang loyaal voor ons bedrijf, een altijd gewilde kracht die zijn team bijstaat waar nodig!

Verhuisbedrijf Draagkracht in de media