Erkende verhuizers

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw verhuizing graag (deels) uitbesteden? Een verhuizing is geen alledaags karwei en er komt altijd ontzettend veel bij kijken. Het inhuren van verhuizers kan dan ontzettend schelen in stress en tijd. Het zijn natuurlijk al uw waardevolle spullen die verhuisd moeten worden, daarom des te belangrijker om een verhuisbedrijf te kiezen dat professioneel, ervaren en efficiënt is. U gaat dan verschillende verhuisbedrijven vergelijken, maar hoe weet u nou zeker dat u het juiste bedrijf uitkiest? Er is tegenwoordig zo ontzettend veel aanbod aan verhuisbedrijven dat het soms moeilijk is om te weten wat nou een goede, betrouwbare keuze is. Iets om te overwegen is het wel of niet kiezen voor een Erkende Verhuizer. 

 

Uit onderzoek blijkt dat 15% van de consumenten kiezen voor een erkende verhuizers, uit een soortgelijke onderzoek komt naar buiten dat de gemiddelde prijzen 55% hoger liggen dan de gemiddelde verhuisbedrijf.  

 

 

Het is een mooie vestingstad met veel geschiedenis en vol met monumenten waar u kunt genieten van het bourgondische leven. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Den Bosch en kunt u hier dus uitstekend helpen met uw verhuizing. Of u nou binnen gemeente Den Bosch verhuist of naar een andere gemeente zoals Vught, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar door geheel Nederland.

 

Wat zijn nou precies de voordelen van het inhuren van Erkende verhuizers

 

Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij het overkoepelende orgaan Organisatie voor Erkende Verhuizers, zij waarborgen al ruim 50 jaar de beste kwaliteit in zorgeloos verhuizen. Het kan dus gezien worden als een keurmerk waarmee u verzekerd bent van een verhuisbedrijf van een hoge kwaliteit. Een extern bureau test de Erkende Verhuizers regelmatig op aspecten die te maken hebben met veiligheid, kwaliteit en milieu. Erkende verhuizers bieden u algemene voorwaarden die opgesteld zijn in samenwerking met de Consumentenbond. Zo weet u precies wat u van uw verhuisbedrijf kunt verwachten. Een onafhankelijke geschillencommissie behandelt mogelijke conflicten en geeft een bindend advies aan beide partijen. Verder kiest u voor een verhuizing met een Garantiecertificaat, mocht uw Erkende Verhuizer de verhuizing niet kunnen uitvoeren dan wordt er vervanging gezocht. Dit is allemaal vastgesteld door de Organisatie voor Erkende Verhuizers, zij kennen namelijk een erkenningsreglement met eisen waar verhuisbedrijven aan moeten voldoen. Erkende Verhuizers moeten namelijk aan de volgende checklist voldoen:

 

 1. Vaak een professioneel team van verhuizers;
 2. Leveren van een volledige verzekerde inboedel (tot €100.000);
 3. Bieden van een verhuizing op maat, volledig naar uw wensen en eisen;
 4. Bieden van verhuisgarantie;
 5. Lid zijn van een erkende geschillencommissie;
 6. Bieden van duidelijke afspraken (d.m.v. algemene voorwaarden);
 7. Bieden van garantie op uw aanbetaling

 

Wat zijn de verschillen met een normaal gecertificeerd verhuisbedrijf?

 

Zoals u kunt zien, kent het kiezen van een Erkende Verhuizer veel voordelen. Dit betekent alleen niet dat het inhuren van een niet erkende verhuizer een slecht idee is. Er bestaan namelijk ook verhuisbedrijven die niet aangesloten zijn bij het Orgaan voor Erkende Verhuizers maar die wel professioneel, betrouwbaar en transparant zijn. Zo ook Verhuisbedrijf Draagkracht, een verhuisbedrijf waar u ook verzekerd bent van garantie, duidelijke voorwaarden en professionaliteit. 

 

 1. Professionele verhuizers (opgeleid bij het verhuiscollege)
 2.  Leveren van een volledige verzekerde inboedel (tot €50.000)
 3. Bieden van een verhuizing op maat, volledig naar uw wensen en eisen;
 4. Bieden van duidelijke afspraken (d.m.v. algemene voorwaarden);
 5. Als niet erkende verhuizer hoeven wij geen aanbetaling (uw betaald pas aan het eind van de klus)

 

Ons verhuisbedrijf levert verhuisservices van een hoge kwaliteit, de waardering hiervoor is terug te zien in de positieve reviews van de klanten. Verder staat u als klant hier centraal, wij luisteren aandachtig naar uw wensen en passen de verhuizing daarop aan. U kunt uw verhuizing zover uitbesteden als u zelf wilt, u krijgt hier dus echt een verhuizing op maat. Kortom, Verhuisbedrijf Draagkracht kent een kwaliteitsservice tegen een nog scherpere prijs, hier bent u dus echt verzekerd van een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuizen naar Den Bosch? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties