Verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het goede adres. Verhuisbedrijf Draagkracht verhuurt verhuisliften in en rondom Rotterdam tegen de scherpste prijzen.

 

Verhuislift huren Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of andere plaatsen?

 

Rotterdam kent veel hoogbouw en flats, daardoor kan een verhuizing soms een nog lastiger karwei worden. U kent het wel: kleine liften, vele trappen en smalle trapgaten. Het kan naast gevaarlijk ook heel schadelijk zijn voor uw inboedel en de muren van de oude en nieuwe woning. Verhuislift huren Rotterdam zorgt er dan voor dat uw gehele inboedel makkelijk, veilig en snel uw nieuwe woning in of uit kan komen. Bij verhuislift huren Rotterdam bent u verzekerd van een stressvrije en efficiënte verhuizing en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Kortom, het biedt een ideale uitkomst in de hectische verhuisperiode.

 

Verhuislift huren Rotterdam heeft verschillende soorten verhuisliften

 

Verhuisbedrijf Draagkracht kent een breed assortiment aan verhuisliften, u kunt verhuisliften huren die tot de 9e verdieping komen met een capaciteit van tot 400 kg. De verhuisliften worden bediend door deskundig personeel en kunnen 7 dagen per week gehuurd worden. Een verhuislift huren Rotterdam is geen dagelijkse kost voor u, daarom is het van belang om gebruik te maken van de expertise van Verhuisbedrijf Draagkracht. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de liftservice vlekkeloos en veilig verloopt, het deskundige personeel van Verhuisbedrijf Draagkracht garandeert u dit.

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

 

Verhuislift huren Rotterdam zal u informeren over de voorbereidingen en helpt u lastige situaties te voorkomen. Houd rekening met de volgende zaken bij het huren van een verhuislift: parkeergelegenheid, eventuele ontheffingen en weersvoorspellingen. Wanneer het weer zeer slecht is, kan het gebruiken van een verhuislift gevaarlijk zijn en moet de klus dus verzet worden. Ook is het aan te raden om van te voren de raamkozijnen van zowel de oude als nieuwe woning op te meten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo kan de verhuizing succesvol en snel uitgevoerd worden.

 

Verhuislift

 

Verhuislift huren Rotterdam? Hoeveel uur heeft u nodig?

 

Dat is natuurlijk per situatie verschillend. Gemiddeld genomen kan er met een verhuislift 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuisd worden. Voor een gemiddeld 1-persoonshuishouden (12 kubieke meter) is dan iets meer dan een uur nodig, voor een gemiddeld 2-persoonshuishouden (20 kubieke meter) rond de 2 uur en voor een gemiddeld 4-persoonshuishouden (35 kubieke meter) rond de 3,5 uur. Dit is natuurlijk een inschatting en het hangt van uw persoonlijke omstandigheden af. Bent u benieuwd wat het huren van de verhuislift voor uw situatie zal kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan, binnen 6 uur zult u deze al ontvangen.

 

Wilt u graag van nog meer verhuisservices gebruik maken?

 

Dat kan zeker! U kunt de verhuizing zover uitbesteden als u wilt, Verhuisbedrijf Draagkracht biedt ook nog de volgende services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Draagkracht weet dat iedere verhuizing anders is en biedt voor ieder budget wat wils. Benieuwd naar de tarieven? Vraag een gratis offerte aan! Stop met zoeken, bij Verhuisbedrijf Draagkracht bent u aan het juiste adres voor een stressvrije en professionele service.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

  • 1. Uw aanvraag

    Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

  • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

    Ontvang de zelfde dag nog uw offerte, voor spoedklussen neem telefonisch contact op!

  • 3. Uitvoering

    Uw verhuislift zal op het afgesproken tijdstip aankomen, deze worden altijd bediend door een professional

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Rotterdam. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties