Verhuisbedrijf Utrecht

Gaat u naar Utrecht verhuizen of verlaat u de stad juist? Of gaat u misschien binnen de Domstad verhuizen? In alle gevallen staan wij voor u klaar als ervaren verhuisbedrijf in Utrecht

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Zoekt u een ervaren verhuisbedrijf in Utrecht waar klantvriende­lijkheid vooropstaat? Dan vindt u bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht precies wat u zoekt! Een écht familiebedrijf met vakkundige verhuizers en een hoog serviceniveau.

Uitgebreide verhuis­service bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht

Op het gebied van verhuizen en transport is geen uitdaging ons te groot. We hebben dan ook een breed aanbod van verschillende diensten om u te helpen. Als verhuisbedrijf in Utrecht zijn we u bijvoorbeeld graag van dienst met:

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Utrecht.

Zorgeloos verhuizen bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht

Uiteraard staat bij een verhuizing voorop dat uw spullen veilig en snel op hun nieuwe bestemming komen. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de verhuizing voor u persoonlijk zonder stress of zorgen verloopt. Iets wat best lastig als u zelf voor het eerst met een verhuiswagen door een voor u onbekende stad als Utrecht rijdt.

Een probleem dat u eenvoudig oplost door te kiezen voor een ervaren verhuisbedrijf. Utrecht kennen we op ons duimpje en we verhuizen u met net zoveel gemak in het centrum als naar een van de buitenwijken van de stad. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en weet u zeker dat de verhuizing soepel verloopt.

Huur een verhuislift bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht

Bijvoorbeeld omdat u naar een appartement aan de Oudegracht of een ander hooggelegen woning gaat verhuizen? Geen punt, als echt verhuisbedrijf in Utrecht zijn wij daar natuurlijk op voorbereid. Wij lossen het voor u op met een professionele verhuislift en deskundig personeel om deze te bedienen.

Uiteraard nemen we de verhuislift voor u mee wanneer u uw verhuizing door Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht laat uitvoeren. Maar ook wanneer u de verhuizing zelf regelt zijn er mogelijkheden. U kunt er dan voor kiezen om alleen de verhuislift te huren in Utrecht.

Uw verhuizing snel geregeld bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht!

Dan bent u namelijk verzekerd van een verhuizing zonder zorgen. Een goede voorbereiding is daarbij van het grootste belang en die begint met het regelen van een professioneel verhuisbedrijf in Utrecht. Vervolgens zorgen wij voor een overzichtelijk plan van aanpak, zoals u uitgebreid kunt lezen in onze werkwijze.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren