Verhuisbedrijf Utrecht

Zoekt u een ervaren verhuisbedrijf in Utrecht waar klantvriendelijkheid vooropstaat? Dan vindt u bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht precies wat u zoekt! Een écht familiebedrijf met vakkundige verhuizers en een hoog serviceniveau.

Gaat u naar Utrecht verhuizen of verlaat u de stad juist? Of gaat u misschien binnen de Domstad verhuizen? In alle gevallen staan wij voor u klaar als ervaren verhuisbedrijf in Utrecht.

 

Uitgebreide verhuisservice bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht

Op het gebied van verhuizen en transport is geen uitdaging ons te groot. We hebben dan ook een breed aanbod van verschillende diensten om u te helpen. Als verhuisbedrijf in Utrecht zijn we u bijvoorbeeld graag van dienst met:

 

 • Particuliere verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen

 

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Utrecht.

 

Zorgeloos verhuizen bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht

Uiteraard staat bij een verhuizing voorop dat uw spullen veilig en snel op hun nieuwe bestemming komen. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de verhuizing voor u persoonlijk zonder stress of zorgen verloopt. Iets wat best lastig als u zelf voor het eerst met een verhuiswagen door een voor u onbekende stad als Utrecht rijdt.

 

Een probleem dat u eenvoudig oplost door te kiezen voor een ervaren verhuisbedrijf. Utrecht kennen we op ons duimpje en we verhuizen u met net zoveel gemak in het centrum als naar een van de buitenwijken van de stad. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en weet u zeker dat de verhuizing soepel verloopt.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Huur een verhuislift bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht

Bijvoorbeeld omdat u naar een appartement aan de Oudegracht of een ander hooggelegen woning gaat verhuizen? Geen punt, als echt verhuisbedrijf in Utrecht zijn wij daar natuurlijk op voorbereid. Wij lossen het voor u op met een professionele verhuislift en deskundig personeel om deze te bedienen.

 

Uiteraard nemen we de verhuislift voor u mee wanneer u uw verhuizing door Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht laat uitvoeren. Maar ook wanneer u de verhuizing zelf regelt zijn er mogelijkheden. U kunt er dan voor kiezen om alleen de verhuislift te huren in Utrecht.

Uw verhuizing snel geregeld bij Verhuisbedrijf Utrecht Draagkracht!

Dan bent u namelijk verzekerd van een verhuizing zonder zorgen. Een goede voorbereiding is daarbij van het grootste belang en die begint met het regelen van een professioneel verhuisbedrijf in Utrecht. Vervolgens zorgen wij voor een overzichtelijk plan van aanpak, zoals u uitgebreid kunt lezen in onze werkwijze.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Referenties