Zakelijk verhuizen met verhuisbedrijf Draagkracht

Jouw Zorgeloze Verhuizing

Bij het verhuizen van je bedrijf komt er veel op je af. Het is van cruciaal belang om de continuïteit van je bedrijfsactiviteiten te waarborgen en je waardevolle apparatuur en documenten veilig te vervoeren. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staan we klaar om je te ondersteunen!

Ons ervaren team van professionals biedt op maat gemaakte oplossingen voor zakelijke verhuizingen. Van planning en logistiek tot zorgvuldig verpakken, we zorgen ervoor dat je verhuizing efficiënt verloopt met minimale hinder. Zo kun jij snel weer focussen op waar je het beste in bent: ondernemen!

Maak vandaag nog gebruik van onze expertise en ontdek welke diensten wij aanbieden. Vraag direct een offerte aan en ervaar hoe wij jouw zakelijke verhuizing probleemloos kunnen maken!

Niwo Erkende verhuizers logo

Soorten verhuizingen

De ene verhuizing is de ander niet. Daarom zijn er bij Verhuisbedrijf Draagkracht verschillende diensten binnen zakelijke verhuizingen. Deze hebben allemaal hun eigen specifieke aanpak en zorgen ervoor dat er wordt voldaan aan jouw wensen. De verschillende soorten verhuizingen zijn:

 • Bedrijfs­verhuizing

  Efficiënte en kosteneffectieve nationale en internationale bedrijfs­verhuizingen met plezier en glimlach. Vlot en soepel naar uw nieuwe werkplek.

 • Projectinrichting

  Vakkundige projectinrichting en -montage voor bedrijfs­verhuizingen. Flexibele oplossingen, duurzame materialen en een bekwaam team voor een succesvolle verhuizing.

 • Keukenlogistiek

  Bij het uitvoeren van keukenmontageprojecten bieden wij een breed scala aan diensten aan om aan al uw wensen en behoeften te voldoen.

 • Tweemans distributie

  Bij het leveren van goederen is het van cruciaal belang dat deze veilig en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen. Bij onze tweemansdistributie zorgen wij voor een vlotte en betrouwbare levering van uw goederen, waarbij we gebruik maken van ons ervaren en professionele team van distributie-experts.

 • Meubeltransport

  Veilige en betrouwbare meubeltransportdiensten met aandacht voor detail. Zorgeloze verplaatsing van uw meubels naar elke gewenste locatie.

 • Opslag voor bedrijven

  Flexibele en betrouwbare opslag­oplossingen op maat voor bedrijven. Diverse mogelijkheden, van containeropslag tot archiefopslag, met focus op veiligheid en bescherming

 • Warmtepomp logistiek

  Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staan we bekend om onze unieke aanpak in de logistiek van warmtepompen. Onze focus ligt op het bieden van een service die niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar ook persoonlijk en afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

 • Sellingpoints

  Waarom verhuizen met Draagkracht?

  • Uitzonderlijke klantbeleving
  • Gerenommeerd familiebedrijf
  • Bekroonde dienstverlening
  • Klantgerichte focus
  • Uitmuntende klantensupport
  • Milieuvriende­lijke benadering
 • Reviews

  L.
  Zoetermeer • 08 Dec, 2023

  Aardige, nette verhuizers.

  H.
  Tilburg • 19 Sep, 2023

  De verhuizers waren heel behulpzaam tot in de details. Geweldig goed bevallen. …

 • Faqs

  Hoe lang duurt een verhuizing?

  Dat ligt er maar net aan, hoeveel spullen moeten er verhuisd ...

  Wat kost een verhuizing?

  De kosten van een verhuizing hebben met veel factoren te maken ...

  Is mijn inboedel verzekerd tegen schade?

  Verhuisbedrijf Draagkracht is een Erkende Verhuizer en jouw inboedel...

Tips voor een soepele verhuizing

 • Begin op tijd met inpakken, door elke dag wat in te pakken wordt de klus minder groot en overzichtelijker;
 • Het is aan te raden om professionele, stevige verhuisdozen te gebruiken. Pak elke ruimte afzonderlijk in: gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen zodat je een duidelijk overzicht houdt en de spullen makkelijk kan terugvinden. Zo kan je elke doos een kleur geven refererend aan de kamer waar de doos bij hoort. Dit draagt bij tot een efficiënter uitpakken;
 • Gebruik vulmateriaal: vul dozen die niet helemaal vol zijn met vulmateriaal zodat de inhoud van de doos niet kan verschuiven tijdens het verhuizen;
 • Maak dozen niet te zwaar: stop zwaardere spullen onderaan in de doos en lichtere spullen bovenin. Hoe zwaarder de voorwerpen, hoe kleiner de doos;
 • Bescherm breekbare spullen: wikkel servies, glaswerk en bestek in kleding of handdoeken. Verwijder gloeilampen en lampenkappen van de lampen. Verpak elektronische apparaten in hun originele verpakking indien mogelijk, zo niet gebruik verhuisdozen en doe hier vulmateriaal in. Geef aan op de doos als er breekbare spullen in zitten.
 • Meet grote meubels op: meet van te voren grote meubels op zodat je weet of het door de deur, gang en trappengat kan in zowel de nieuwe als oude kantoorruimte;
 • Wijzig je adres: vergeet niet op tijd je adres te wijzigen, zo wordt er geen post meer gestuurd naar het oude adres. Geef je adreswijziging ook door bij de gemeente waar je naartoe gaat verhuizen of bij dezelfde gemeente als je binnen de gemeente blijft;
 • Gebruik een checklist: Maak een duidelijke planning en checklist, zo maak je de verhuizing nog gestructureerder;
 • Laatste tips: verhuis de wasmachine alleen met een vastgezette trommel, wikkel kasten in met folie, steek de stekker van de verhuisde koelkast pas 12 uur na de verhuizing in het stopcontact, houd belangrijke papieren, sleutels en medicijnen bij de hand in de handbagage, vul een speciale verhuisdoos met spullen voor de eerste dag/nacht.

Hulpmiddelen voor een verhuizing

Een verhuizing is vaak al zwaar genoeg. Om deze reden heeft Verhuisbedrijf Draagkracht een aantal hulpmiddelen die je hierbij kunnen ondersteunen en voor een groot deel kunnen ontzorgen:

Verhuislift service

Een verhuislift zorgt ervoor dat je gemakkelijk grote en zware spullen naar boven kunt verhuizen. Ook wanneer je zelf verhuist kan je gebruik maken van een verhuislift. Deze kan je huren voor een gehele dag of dagdeel. Uiteraard bieden wij ook professionele verhuizers aan die klaar staan voor assistentie wanneer dit nodig is.

Opslag verhuizingen

Als je gaat verhuizen kan een opslag een uitstekende mogelijkheid bieden. Wanneer de nieuwe woning nog niet volledig af is of nog niet alle spullen erin kunnen, kunnen je spullen naar een opslag verhuisd worden. Verhuisbedrijf Draagkracht verhuist hierbij jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer ze naar een woning worden verhuisd.

Ladderlift huren

Ga je verhuizen en kunnen niet alle spullen via de trap omhoog of omlaag worden gebracht? Dan is het huren van een ladderlift de oplossing! Met professionele assistentie staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor je klaar om alle spullen met gemak te verplaatsen. Op deze manier verloopt uw verhuizing uiterst efficiënt.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.