Zakelijk verhuizen met verhuisbedrijf Draagkracht

Soorten zakelijke diensten

De ene verhuizing is de ander niet. Daarom zijn er bij Verhuisbedrijf Draagkracht verschillende diensten binnen zakelijke verhuizingen. Deze hebben allemaal hun eigen specifieke aanpak en zorgen ervoor dat er wordt voldaan aan jouw wensen. De verschillende soorten verhuizingen zijn:

 • Zakelijke Verhuizingen in 2024

  Efficiënte en kosteneffectieve nationale en internationale bedrijfs­verhuizingen met plezier en glimlach. Vlot en soepel naar uw nieuwe werkplek.

 • Projectinrichting

  Vakkundige projectinrichting en -montage voor bedrijfs­verhuizingen. Flexibele oplossingen, duurzame materialen en een bekwaam team voor een succesvolle verhuizing.

 • Keukenlogistiek in 2024

  Bij het uitvoeren van keukenmontageprojecten bieden wij een breed scala aan diensten aan om aan al uw wensen en behoeften te voldoen.

 • Warmtepomp logistiek

  Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staan we bekend om onze unieke aanpak in de logistiek van warmtepompen. Onze focus ligt op het bieden van een service die niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar ook persoonlijk en afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Tips voor een soepele zakelijke verhuizing in 2024

Voor bedrijven die een zakelijke verhuizing op de planning hebben staan, is een gestroomlijnde aanpak cruciaal. Hier zijn de top 10 tips om ervoor te zorgen dat uw zakelijke verhuizing soepel verloopt

 • Kies voor Erkende Verhuizers: Verzeker uzelf van kwaliteit en betrouwbaarheid door te kiezen voor een verhuisbedrijf dat erkend is. Deze bedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.
 • Controleer NIWO-certificering: Voor zakelijk transport is een NIWO-certificaat een indicatie van professionaliteit en betrouwbaarheid. Zorg dat uw verhuisbedrijf over dit certificaat beschikt.
 • Vroegtijdige planning: Begin ruim op tijd met de planning van uw verhuizing. Dit geeft ruimte om alles gedetailleerd te organiseren en eventuele onvoorziene zaken op te vangen.
 • Inventarisatie: Maak een duidelijke inventarisatie van alle te verhuizen bedrijfsmiddelen. Dit zorgt voor efficiëntie op de verhuisdag en minimaliseert de kans op vergeten items.
 • Nazorg: Plan na de verhuizing een evaluatie met het verhuisbedrijf en uw team. Dit is het moment om de verhuizing te beoordelen, te leren van eventuele knelpunten en te zorgen dat alles op zijn plek staat en functioneert.
 • Communicatie: Houd alle betrokkenen, zowel intern als extern, op de hoogte van de verhuisplannen. Duidelijke communicatie voorkomt misverstanden en zorgt voor een gestroomlijnde overgang.
 • IT en technologie: Zorg voor een deskundige demontage, transport en montage van uw IT-apparatuur. Overweeg een IT-specialist in te schakelen om gegevensverlies en systeemstoringen te voorkomen.
 • Verzekering: Zorg dat uw verhuisbedrijf een goede verzekering heeft die eventuele schade tijdens de verhuizing dekt. Controleer zelf ook uw bedrijfsverzekeringen op dekking tijdens transport.
 • Duurzaam verhuizen: Kies voor een verhuisbedrijf dat duurzame verhuismethoden toepast, zoals herbruikbare verhuisdozen en efficiënte logistiek om de CO2-uitstoot te minimaliseren.
 • Verdeel de taken: Wijs specifieke taken toe aan teamleden. Dit zorgt voor verantwoordelijkheidsgevoel en een soepeler verhuisproces.

Zakelijke Verhuizingen: Persoonlijke Aandacht, Professionele Uitvoering

Voor uw zakelijke verhuizing begrijpen wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht het belang van een naadloze en efficiënte overgang. Wij staan klaar om u persoonlijk te ondersteunen bij elke stap van dit proces. Persoonlijk contact staat bij ons centraal; wij geloven dat een directe dialoog de sleutel is tot een succesvolle verhuizing die perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Daarom nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om de details van uw verhuizing te bespreken, of u bent welkom om ons kantoor te bezoeken voor een persoonlijk gesprek.

Zakelijk verhuizen

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht zetten we ons in voor kwaliteit en betrouwbaarheid door uitsluitend met ons eigen, deskundig personeel te werken. We vertrouwen niet op externe partijen voor essentiële taken; elke verhuizer in ons team is een getrainde professional die de waarden van ons bedrijf belichaamt. Ons uitgebreide wagenpark, variërend van verhuisliften tot vrachtwagens en alle benodigde hulpmaterialen, staat garant voor een flexibele en snelle beschikbaarheid. Deze zelfvoorzienendheid stelt ons in staat om elk aspect van uw verhuizing in eigen beheer uit te voeren, waardoor we een vlekkeloze service kunnen garanderen.

Zakelijke verhuizers

Vertrouwen en begrip

Wij begrijpen de complexiteit en de unieke uitdagingen van zakelijke verhuizingen. Daarom streven we ernaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft. Laat Verhuisbedrijf Draagkracht uw partner zijn in deze belangrijke transitie. Door te kiezen voor ons, kiest u voor een zorgeloze verhuizing waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw zakelijke verhuizing kunnen transformeren in een soepele en stressvrije ervaring.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 1 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je direct een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.