Verhuislift huren Utrecht

Een verhuislift huren is handig wanneer u grote en zware spullen moet verplaatsen naar een hoger gelegen verdieping in Utrecht. Spullen die bijvoorbeeld niet via de trap naar boven kunnen. Of die gewoonweg te zwaar zijn om te tillen zoals een kluis. Dan is het makkelijker om gebruik te maken van een verhuislift. Met het huren van een verhuislift bespaart u tijd, een hoop ergernis en verkleint u het risico op ongelukken.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuislift huren in Utrecht? Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staan ze voor u klaar. Niet alleen de verhuisliften, maar ook de mensen die ze bedienen. De verhuisliften zijn leverbaar op elk gewenst moment van de week. Dus ook op zondag en in de avonduren. En het is eenvoudiger dan u denkt, want reserveren doet u 24/7 online.

Goedkoop een verhuislift huren Utrecht

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom vinden we bij Verhuisbedrijf Draagkracht dat het huren van een verhuislift huren Utrecht niet onnodig duur hoeft te zijn. Maar niet alleen een lage huurprijs is belangrijk. Ook uw veiligheid en de veiligheid van uw spullen verdienen de volle aandacht. Verhuisbedrijf Draagkracht weet dit als geen ander en zorgt voor gedegen bescherming van u en uw spullen.

Wanneer u zware spullen gaat verhuizen, of objecten met grote afmetingen, dan neemt het risico op letsel en beschadigingen toe. Een misstap is immers snel gemaakt. Voorkom daarom dat u achteraf spijt heeft dat u geen gebruik heeft gemaakt van een degelijke lift. Voor een stevige verhuislift in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Enkele voordelen van het huren van een verhuislift:

 • U bespaart tijd dus uw verhuizing is goedkoper
 • Er is minder kans op schade
 • Zware objecten worden makkelijker verplaatst met een verhuislift
 • Bereik tot de 13e verdieping
 • Assistentie aanwezig

Bediening trapliften en meubelliften

Ziet u op tegen de bediening van een traplift of meubellift? Ook daar hoeft u zich bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen zorgen om te maken. Bij alle trap- en meubelliften worden professionals en operators meegeleverd. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij veilig met uw spullen moeten omgaan. Of het nu om kwetsbare meubelstukken gaat, om een piano of een vleugel. De bediening van de meubellift is bij ons in veilige handen.

Tijdens de bediening van de liften gaan wij zorgvuldig om met uw spullen. Wanneer u een verhuislift huurt in Utrecht, dan is dat inclusief de vakbekwame mensen en het materiaal om uw spullen te beschermen. Mogelijke beschadigingen worden hierdoor zo goed als uitgesloten. Precies wat u wilt: uw kostbare objecten vinden veilig hun weg naar hun nieuwe plek.

Ladderlift huren per dag

Afhankelijk van de omvang van de verhuizing, kunt u bij Verhuisbedrijf Draagkracht voor elke tijdsduur een ladderlift huren. Per dag of zelfs per uur. Gaat het om slechts een enkel object waarvoor u een ladderlift nodig heeft, dan huurt u de ladderlift dus gewoon korter. Een ladderlift huren per dag of per uur is bij ons dus geen enkel bezwaar.

Veel spullen zijn bij een verhuizing verpakt in dozen. Met een ladderlift verplaatst u de dozen gemakkelijk en snel naar de bovenste verdieping. Ook bij enkele grote of zware objecten is het soms noodzakelijk om zo’n lift te gebruiken. In dat geval is het wel prettig dat u bij ons een ladderlift voor elke gewenste tijdsduur kunt huren.

Tarieven

Verhuizen zonder zorgen? Verhuislift huren Utrecht

Een verhuislift huren Utrecht zorgt voor gemak en brengt uw spullen sneller naar hun nieuwe plek. Voorkom blessures, ongelukken en beschadiging van uw spullen. Met de vakmensen van Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat uw kostbare spullen veilig worden verplaatst naar hun nieuwe onderkomen.

Gaat u verhuizen van of naar Utrecht? Kies dan voor dé specialist in verhuisliften in Utrecht en omgeving. Neem contact op en ontvang binnen 6 uur geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren