Verhuislift huren Utrecht

Verhuizing in Utrecht op een hoge verdieping? Onze verhuisliften & operators zorgen ervoor dat zware spullen veilig & onbeschadigd boven komen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Het huren van een verhuislift in Utrecht komt te pas wanneer u grote en zware spullen moet verplaatsen naar een hooggelegen verdieping. Denk hierbij aan de verplaatsing van een kluis of bank. Vooral als de trap naar boven toe smal of onhandig is, is het gebruik van zo’n verhuislift een fijne uitkomst zijn. Met het huren van een verhuislift bespaart u tijd, een hoop ergernis en verkleint u het risico op ongelukken.

Voordelen van een verhuislift huren in Utrecht

Een verhuizing brengt veel kosten met zich mee. Wij vinden bij Verhuisbedrijf Draagkracht dat een verhuislift huren in Utrecht niet onnodig duur hoeft te zijn. De prijs is natuurlijk niet de enige belangrijke factor. Een verhuislift hoort ook veilig te zijn voor u en uw spullen. We willen immers niet dat u verwond raakt of dat uw spullen beschadigd raken. Wij zorgen ervoor dat u en uw spullen de nodige bescherming krijgen, zodat u veilig uw verhuizing in Utrecht waar kunt maken.

Bespaar tijd met een verhuislift

Tevens kan een verhuizing veel tijd in beslag nemen. Denk aan alle spullen die naar de juiste verdieping en vervolgens naar de juiste woning gebracht moeten worden. Met het gebruik van onze verhuisliften bespaart u tijd en komt u dus ook goedkoper uit met uw verhuizing.

Bespaar beschadigingen aan uw spullen of uzelf met een verhuislift

Bij een verhuizing is een misstap snel gemaakt. Het risico op een letsel of beschadiging neemt toe wanneer u zware spullen of objecten met grote afmetingen verhuisd. Maak gebruik van één van onze ladderliften om te voorkomen dat u negatieve gevolgen ervaart bij het verhuizen.

Bij het gebruik van onze verhuisliften is er ook altijd assistentie aanwezig die u helpen bij het gebruik van de apparaten. U kunt bij ons stevige ladderliften huren in Utrecht. Als het om verhuisliften gaat dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres!

Verhuisliften met professionele operators

De bediening van een ladderlift is niet voor iedereen een alledaagse bezigheid en vanzelfsprekend. Als u er tegenop kijkt om een verhuislift te bedienen, dan u hoeft u zich daar bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen zorgen om te maken.

 • Bij alle ladder- en meubelliften worden professionals en operators ter assistentie standaard meegeleverd. Dankzij hun jarenlange ervaring in het gebruik en de bediening van ladderliften, weten zij precies hoe ze veilig met uw spullen moeten omgaan. Of het nu om kwetsbare meubelstukken gaat zoals een marmeren tafel of een piano, de bediening van de meubellift is bij ons in veilige handen.
 • Tijdens de bediening van de ladderliften gaan wij uiteraard zorgvuldig om met uw spullen. Bij het huren van een verhuislift in Utrecht, horen de vakbekwame mensen en het beschermingsmateriaal voor uw spullen er inclusief bij. Op deze manier wordt de mogelijkheid tot beschadiging van uw spullen ingeperkt en uitgesloten.
 • Met het gebruik van onze verhuisliften in Utrecht bereikt u het resultaat dat u graag wilt, namelijk het gemakkelijk verplaatsen van uw kostbare objecten naar hun nieuwe plek.
Als u makkelijk en veilig wilt verhuizen dan kunt u een verhuislift huren in Utrecht. Dit is een wel gepaste oplossing voor u bij uw verhuizing. Een verhuislift vergemakkelijkt het sjouwwerk van grote en zware meubelen en andere objecten. Door het vermijden van de nauwe trappenhal verkleint u ook de kans op het beschadigen van uw meubels en dergelijke bij de verhuizing. Daarnaast wilt u natuurlijk ook de veiligheid van uzelf waarborgen door zelf in zo min mogelijk gevaarlijke situaties te bevinden. Het gemak en de veiligheid die een verhuislift biedt kunt u nergens anders krijgen.
 • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u 24/7 online een verhuislift in Utrecht reserveren.
 • Wij leveren onze verhuisliften op uw gewenste moment van de dag. De levering kunnen wij ook waarmaken op de zondagen en de avonden. Deze mogelijkheden, die bijdragen aan de realisatie van uw verhuizing in Utrecht, kunt u bij ons vinden.
 • Afhankelijk van de omvang van uw verhuizing, kunt u bij ons voor elke tijdsduur een ladderlift huren.
 • U kunt onze ladderliften per dag of per uur huren. Als u slechts enkele objecten moet verhuizen, dan is dit ideaal voor u. In plaats van het huren van een ladderlift in Utrecht voor een hele dag, kunt u in dat geval korter huren. Een ladderlift huren per dag of per uur is bij ons dus geen enkel bezwaar.
 • Vele spullen worden bij een verhuizing verpakt in dozen. Met een ladderlift verplaatst u de dozen gemakkelijk en snel naar de gewenste verdieping. Het gebruik van zo’n lift is zowel bij grote en zwarte objecten als bij kleine spullen in dozen handig en soms zelfs noodzakelijk. In dat geval is het wel prettig dat u bij ons een ladderlift voor elke gewenste tijdsduur en op elke gewenste dag en dagdeel kunt huren.
 • Tarieven van een verhuislift in Utrecht

  De kosten voor het huren van een verhuislift van ons verhuisbedrijf in Utrecht bestaan uit een aantal onderdelen:

  • Lift + ervaren chauffeur €100,- voor het 1e uur
  • Extra opvolgende uren kosten €60,- per uur
  • Inclusief voorrijkosten + verhuismateriaal + hulp met objecten op de lift zetten

  Een ladderlift huren in Utrecht zorgt voor gemak en brengt uw spullen sneller naar hun nieuwe plek. Daarbij voorkomt u blessures, ongelukken en beschadiging van uw spullen. Met de vakmensen van Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat uw kostbare spullen veilig worden verplaatst naar hun nieuwe onderkomen op een hoge verdieping.

  Gaat u verhuizen van of naar Utrecht? Kies dan voor dé specialist in verhuisliften in Utrecht en omgeving. Neem contact op en ontvang binnen 6 uur geheel vrijblijvend een offerte op maat.

  Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren