Verhuislift huren Utrecht

Verhuislift huren Utrecht? Bij Verhuisbedrijf Draagkracht staan ze voor u klaar. Niet alleen de verhuisliften, maar ook de mensen die ze bedienen. De verhuisliften zijn leverbaar op elk gewenst moment van de week. Dus ook op zondag en in de avonduren. En het is eenvoudiger dan u denkt, want reserveren doet u 24/7 online.

Een verhuislift huren is handig wanneer u grote en zware spullen moet verplaatsen naar een hoger gelegen verdieping in Utrecht. Spullen die bijvoorbeeld niet via de trap naar boven kunnen. Of die gewoonweg te zwaar zijn om te tillen zoals een kluis. Dan is het makkelijker om gebruik te maken van een verhuislift. Met het huren van een verhuislift bespaart u tijd, een hoop ergernis en verkleint u het risico op ongelukken.

 

Goedkoop een verhuislift huren Utrecht

 

Verhuizen is al duur genoeg. Daarom vinden we bij Verhuisbedrijf Draagkracht dat het huren van een verhuislift huren Utrecht niet onnodig duur hoeft te zijn. Maar niet alleen een lage huurprijs is belangrijk. Ook uw veiligheid en de veiligheid van uw spullen verdienen de volle aandacht. Verhuisbedrijf Draagkracht weet dit als geen ander en zorgt voor gedegen bescherming van u en uw spullen.

Wanneer u zware spullen gaat verhuizen, of objecten met grote afmetingen, dan neemt het risico op letsel en beschadigingen toe. Een misstap is immers snel gemaakt. Voorkom daarom dat u achteraf spijt heeft dat u geen gebruik heeft gemaakt van een degelijke lift. Voor een stevige verhuislift in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Enkele voordelen van het huren van een verhuislift:

 

 • U bespaart tijd dus uw verhuizing is goedkoper
 • Er is minder kans op schade
 • Zware objecten worden makkelijker verplaatst met een verhuislift
 • Bereik tot de 13e verdieping
 • Assistentie aanwezig

 

Verhuislift

Bediening trapliften en meubelliften

 

Ziet u op tegen de bediening van een traplift of meubellift? Ook daar hoeft u zich bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen zorgen om te maken. Bij alle trap- en meubelliften worden professionals en operators meegeleverd. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij veilig met uw spullen moeten omgaan. Of het nu om kwetsbare meubelstukken gaat, om een piano of een vleugel. De bediening van de meubellift is bij ons in veilige handen.

Tijdens de bediening van de liften gaan wij zorgvuldig om met uw spullen. Wanneer u een verhuislift huurt in Utrecht, dan is dat inclusief de vakbekwame mensen en het materiaal om uw spullen te beschermen. Mogelijke beschadigingen worden hierdoor zo goed als uitgesloten. Precies wat u wilt: uw kostbare objecten vinden veilig hun weg naar hun nieuwe plek.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Uw aanvraag

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

 • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

  Ontvang de zelfde dag nog uw offerte, voor spoedklussen neem telefonisch contact op!

 • 3. Uitvoering

  Uw verhuislift zal op het afgesproken tijdstip aankomen, deze worden altijd bediend door een professional

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Utrecht. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Ladderlift huren per dag

 

Afhankelijk van de omvang van de verhuizing, kunt u bij Verhuisbedrijf Draagkracht voor elke tijdsduur een ladderlift huren. Per dag of zelfs per uur. Gaat het om slechts een enkel object waarvoor u een ladderlift nodig heeft, dan huurt u de ladderlift dus gewoon korter. Een ladderlift huren per dag of per uur is bij ons dus geen enkel bezwaar.

Veel spullen zijn bij een verhuizing verpakt in dozen. Met een ladderlift verplaatst u de dozen gemakkelijk en snel naar de bovenste verdieping. Ook bij enkele grote of zware objecten is het soms noodzakelijk om zo’n lift te gebruiken. In dat geval is het wel prettig dat u bij ons een ladderlift voor elke gewenste tijdsduur kunt huren.

 

Verhuizen zonder zorgen? Verhuislift huren Utrecht

 

Een verhuislift huren Utrecht zorgt voor gemak en brengt uw spullen sneller naar hun nieuwe plek. Voorkom blessures, ongelukken en beschadiging van uw spullen. Met de vakmensen van Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat uw kostbare spullen veilig worden verplaatst naar hun nieuwe onderkomen.

Gaat u verhuizen van of naar Utrecht? Kies dan voor dé specialist in verhuisliften in Utrecht en omgeving. Neem contact op en ontvang binnen 6 uur geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Referenties