Verhuisbedrijf Rotterdam

Komt u binnenkort in Rotterdam wonen of gaat u binnen de stad verhuizen? Of gaat u misschien vanuit Rotterdam naar een andere woonplaats? Wat uw bestemming ook is, u kunt op ons rekenen als ervaren verhuisbedrijf Rotterdam

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Als u op zoek gaat naar een verhuisbedrijf Rotterdam, wilt u zeker weten dat u kunt rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en klantvriende­lijkheid. Drie zaken die Verhuisbedrijf Draagkracht als authentiek familiebedrijf hoog in het vaandel heeft!

Complete dienstverlening bij Verhuisbedrijf Rotterdam

De ene verhuizing is de andere niet, daarom bieden wij als verhuisbedrijf in Rotterdam een breed pakket aan diensten aan op het gebied van verhuizen en transport. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag met:

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Rotterdam.

Probleemloos verhuizen bij Verhuisbedrijf Rotterdam

In principe is verhuizen natuurlijk niet meer dan het verplaatsen van spullen van adres A naar adres B. En dat is ook de manier waarop veel verhuisbedrijven in Rotterdam uw verhuizing benaderen. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u echter graag wat meer.

We vinden het namelijk ook belangrijk dat de verhuizing voor u en uw gezinsleden prettig verloopt. Onze service is er dan ook op gericht om elke verhuizing zonder problemen en zonder stress te laten verlopen. Hoe we dat precies doen kunt u lezen in onze werkwijze.

Verhuisbedrijf Rotterdam heeft ook verhuisliften!

Bijvoorbeeld omdat u naar een appartement verhuist en grote meubelen heeft die niet door de deur of het trappenhuis passen? Dat is iets wat we als verhuisbedrijf in Rotterdam natuurlijk vaker tegenkomen en waar we dan ook zeker op voorbereid zijn. Indien nodig zorgen we er dan ook voor dat er een verhuislift met deskundig personeel geregeld is.

Gaat u zelf verhuizen maar kunt u wel de hulp van een verhuislift gebruiken? Dan is het ook altijd mogelijk om bij ons alleen een verhuislift te huren in Rotterdam. Deze wordt bij u afgeleverd, compleet met professionele begeleiding van een van onze verhuizers voor veilig gebruik.

Uw verhuizing snel en simpel geregeld bij Verhuisbedrijf Rotterdam

Een verhuizing zonder stress begint met een goede voorbereiding. De eerste stap daarbij is het regelen van een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam. Wij helpen u vervolgens met een verhuisplan op maat en geven u handige tips om alles zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren