Verhuisbedrijf Rotterdam

Als u op zoek gaat naar een verhuisbedrijf Rotterdam, wilt u zeker weten dat u kunt rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Drie zaken die Verhuisbedrijf Draagkracht als authentiek familiebedrijf hoog in het vaandel heeft!

 

Komt u binnenkort in Rotterdam wonen of gaat u binnen de stad verhuizen? Of gaat u misschien vanuit Rotterdam naar een andere woonplaats? Wat uw bestemming ook is, u kunt op ons rekenen als ervaren verhuisbedrijf Rotterdam.

 

Complete dienstverlening bij Verhuisbedrijf Rotterdam

De ene verhuizing is de andere niet, daarom bieden wij als verhuisbedrijf in Rotterdam een breed pakket aan diensten aan op het gebied van verhuizen en transport. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag met:

 

 • Particuliere verhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen

 

Ook helpen we u graag met kleinere klusjes, zoals het vervoeren van grote objecten wanneer u hier zelf de middelen niet voor heeft. Informeer gerust eens naar onze opties op het gebied van meubeltransport en pianotransport in Rotterdam.

 

Probleemloos verhuizen bij Verhuisbedrijf Rotterdam

In principe is verhuizen natuurlijk niet meer dan het verplaatsen van spullen van adres A naar adres B. En dat is ook de manier waarop veel verhuisbedrijven in Rotterdam uw verhuizing benaderen. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u echter graag wat meer.

 

We vinden het namelijk ook belangrijk dat de verhuizing voor u en uw gezinsleden prettig verloopt. Onze service is er dan ook op gericht om elke verhuizing zonder problemen en zonder stress te laten verlopen. Hoe we dat precies doen kunt u lezen in onze werkwijze.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Rotterdam heeft ook verhuisliften!

Bijvoorbeeld omdat u naar een appartement verhuist en grote meubelen heeft die niet door de deur of het trappenhuis passen? Dat is iets wat we als verhuisbedrijf in Rotterdam natuurlijk vaker tegenkomen en waar we dan ook zeker op voorbereid zijn. Indien nodig zorgen we er dan ook voor dat er een verhuislift met deskundig personeel geregeld is.

 

Gaat u zelf verhuizen maar kunt u wel de hulp van een verhuislift gebruiken? Dan is het ook altijd mogelijk om bij ons alleen een verhuislift te huren in Rotterdam. Deze wordt bij u afgeleverd, compleet met professionele begeleiding van een van onze verhuizers voor veilig gebruik.

Uw verhuizing snel en simpel geregeld bij Verhuisbedrijf Rotterdam

Een verhuizing zonder stress begint met een goede voorbereiding. De eerste stap daarbij is het regelen van een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam. Wij helpen u vervolgens met een verhuisplan op maat en geven u handige tips om alles zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Referenties