Verhuislift huren Den haag

Verhuislift huren Den haag? Heeft u zware of grote spullen te verplaatsen naar een hoger gelegen verdieping? Dan doet u er goed aan om een verhuislift te huren. Verhuisbedrijf Draagkracht is dé specialist in het verhuren van verschillende soorten verhuisliften. Bij ons vindt u altijd de ideale lift voor uw gewenste toepassing.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Onze verhuisliften zijn op elk gewenst moment van de week beschikbaar. Op zondag, maar ook in de avonduren. U bent dus niet gebonden aan bepaalde tijden. En wat helemaal makkelijk is, is dat de verhuisliften worden gebracht en gehaald. U geeft het gewenste tijdstip aan en wij zorgen ervoor dat de lift en de vakmensen op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep staan.

Goedkoopste verhuislift huren Den haag

Verhuizen kost tijd en is nogal eens kostbaar. Om de verhuiskosten in de hand te houden, is een verhuislift huren Den haag dan ook een voordelige oplossing. Dit maakt het verplaatsen van grote en zware spullen naar een hoger gelegen verdieping gemakkelijker en voorkomt ongewenste schade en ongelukken. Als bijkomend voordeel bespaart u tijd en geld. De klus wordt door onze specialisten namelijk een stuk sneller geklaard.

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is het bovendien mogelijk om goedkoop verhuisliften te huren. U betaalt namelijk alleen voor de tijd dat u het materiaal nodig heeft. Vervoert u dus enkel een zwaar of groot object, dan huurt u de lift voor een klein deel van de dag. Vervoer, bediening en beschermingsmateriaal voor uw spullen zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u eenvoudig en goedkoop verhuisliften huren in Den Haag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De voordelen van verhuislift huren Den haag

Een verhuislift huren Den haag gebeurt onder andere wanneer spullen te groot of te zwaar zijn om zelf naar boven te tillen. Denk maar eens aan een piano, een kluis of extreem zware meubelen. Vaak kunnen deze spullen niet eens door de deur, tenzij ze worden gedemonteerd. Wat is dan makkelijker om dit meubilair via het balkon of slaapkamerraam naar binnen te brengen. Het bespaart u een hoop ergernis en kost aanzienlijk minder tijd.

Veiligheid en bescherming van uw spullen staan bij Verhuisbedrijf Draagkracht voorop. Daarom leveren wij standaard beschermmateriaal en vakbekwaam personeel mee. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij uw kostbare spullen veilig en zonder beschadigingen naar boven brengen. Zo voorkomt u ongelukken en letselschade door simpelweg een betaalbare en professionele Böcker verhuislift te huren.

Bediening van trap- en ladderliften

Of u nu een ladderlift of een traplift huurt, standaard leveren wij professionele operators mee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening van dit geavanceerde materieel. De medewerkers van ons verhuisbedrijf weten precies hoe zij veilig met uw spullen moeten omgaan en zorgen ervoor dat u binnen no time bent verhuisd.

Ook tijdens het verplaatsen van uw spullen naar boven, worden beschadigingen tot een minimum beperkt. Alle trap- en ladderliften zijn van de allerhoogste kwaliteit en geschikt voor dit zware werk. Verhuisbedrijf Draagkracht gebruikt beschermend materiaal, waardoor krassen en overige beschadigingen worden voorkomen. Kortom, uw spullen worden met uiterste zorg en precisie op hun plaats gezet.

24/7 Verhuislift huren Den haag, Bel ons en ontvang direct een offerte

Wilt u een verhuislift huren Den haag? Huur dan uw lift bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij zorgen ervoor dat het materieel en de vakmensen op het afgesproken tijdstip worden geleverd. Zo weet u zeker dat uw kostbare spullen veilig worden verplaatst naar hun nieuwe plek in Den Haag of omgeving.

Gaat u verhuizen van of naar Den Haag? Informeer dan vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden. U ontvangt binnen korte tijd een offerte op maat.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren