Veelgestelde vragen

Verhuizen doet u natuurlijk niet elke dag, dus we kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Hieronder vindt u de antwoorden op de vragen die we het meest krijgen van onze klanten.

Het aanvragen van de offerte is geheel gratis en vrijblijvend

Ja, tijdens het verhuizen en het transport zijn uw eigendommen volledig verzekerd.

Ja hoor, als u en uw vrienden of familie meehelpen scheelt dat natuurlijk tijd. Vanzelfsprekend resulteert dat in een lagere rekening.

Het raadzaam om uw verhuizing minstens 3 weken van te voren bij ons te reserveren. Uiteraard zijn er spoedsituaties waarbij dit niet mogelijk is, wij zullen in zo’n geval altijd een passende oplossing proberen te zoeken.

Kostbare en breekbare voorwerpen  worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. Indien nodig hebben wij speciale kisten voor het verhuizen van verlichting/kroonluchters. Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met sjorbanden.

Het is vaak niet nodig om een vergunning aan te vragen, maar dit is afhankelijk van uw gemeente en uw straat. Wij adviseren uw om bij twijfel telefonisch contact op te nemen, vaak kunnen wij dan voor u beoordelen of dit nodig gaat zijn.

Al onze verhuizers zijn opgeleid bij het Verhuiscollege, een toonaangevende praktijkopleider in het verhuisvak.

Net hoe u wilt. U kunt de rekening voor de verhuizing contant, met PIN of op factuur betalen.

Ja, wij werken door heel Nederland, dus ook in uw woonplaats.

Wij doen allerlei soorten montagewerk, hiervoor hebben wij specialistisch personeel in dienst. Van het (de-)monteren van de moeilijkste kledingkasten tot het af en aansluiten van uw wasmachine. Dit zit altijd bij de prijs inbegrepen, dus u komt nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Ja hoor, elke verhuizing verzorgen wij compleet op maat. Dus heeft u eigenlijk geen tijd voor het inpakken en uitpakken, dan nemen we u ook graag die zorgen uit handen.

In principe kunnen we met behulp van ons aanvraagformulier al een duidelijke indicatie van de werkzaamheden en bijbehorende kosten maken. Voorziet u complicaties en heeft u liever dat we even komen kijken, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Wij hebben verhuiswagens van verschillende formaten, van minimaal 22m3 tot maximaal 40m3.

Jazeker, de meeste mensen verhuizen immers ook graag in het weekend. Onze verhuizers zijn in het weekend dus gewoon beschikbaar, ons callcenter helaas niet.

Onze callcenter is niet geopend in het weekend, wij verhuizen wel in het weekend.

Ja hoor, het is ook mogelijk om los personeel in te schakelen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!