Verhuizen in Wassenaar

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Staat er een verhuizing in Wassenaar op de planning? Gefeliciteerd! U gaat een leuke periode tegemoet waar u zo veel mogelijk van wil genieten. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk stress ervaart in deze tijd, kunt u een deel uit handen geven door een verhuisbedrijf in te schakelen. U kunt ervoor kiezen om de werkzaamheden op het gebied van verhuizen gedeeltelijk of compleet uit te besteden. Op deze pagina leest u meer over het uitbesteden van deze verhuiswerkzaamheden.

Wonen in Wassenaar

Wassenaar staat natuurlijk bekend om de vele villawijken en grootse landhuizen. Het is een bosrijke omgeving pal aan de kust en daarmee een geliefde plek om te wonen. In Wassenaar kunt u niet alleen heerlijk wonen, ook buitenshuis zijn er veel dingen om te doen. Wat dacht u van golfen op een van de vijf plaatselijke golfbanen? Voor de kinderen is attractiepark Duinrell om de hoek. Natuurlijk mag een strandwandeling of duinwandeling naar een van de vele uitkijkpunten niet ontbreken. Het centrum van Wassenaar is dorps en hier vindt u alle noodzakelijke voorzieningen zoals de supermarkt, drogisterij en het postkantoor.

De verhuisbranche staat onder druk

Verhuizen is mensenwerk, ofwel: een dienst. De tarieven worden dan ook grotendeels bepaald op basis van de arbeid die verricht moet worden. Verhuisbedrijven opereren in een competitieve markt met veel aanbieders. Echter zijn een groot deel van deze aanbieders geen officiële verhuisbedrijven doordat zij de wet- en regelgeving niet naleven. Dit zorgt ervoor dat er een neerwaartse prijsdruk ontstaat. Er zijn veel ondernemers die zichzelf een verhuisbedrijf noemen omdat zij een busje en personeel hebben die spullen willen en kunnen verhuizen. Echter zijn zij niet op de hoogte van de wet- en regelgeving die hierbij komt kijken. Of voldoen zij bewust niet aan deze wet- en regelgeving. Een groot aantal van dit soort bedrijven staat niet eens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ‘Verhuisvervoer’. Zoals u leest moet u goed opletten wanneer u een verhuisbedrijf in Wassenaar uitkiest. Hieronder leest u meer over waar u op kunt letten tijdens het zoeken naar een verhuisbedrijf.

Een verhuisbedrijf in Wassenaar kiezen

Zoals u hierboven las is het nog niet zo eenvoudig om een betrouwbaar verhuisbedrijf te kiezen. Wanneer u weinig kennis heeft over de verhuisbranche is het lastig om het onderscheid te maken tussen een betrouwbaar verhuisbedrijf en een onbetrouwbaar verhuisbedrijf. Hierom hebben wij voor u een aantal aspecten opgeschreven zodat u zelf deze afweging beter kan maken. Want net als u willen wij dat al uw spullen snel en veilig worden verhuisd.

Erkende verhuizers

Het eerste waar u naar kunt kijken is of het bedrijf is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Als u kiest voor een verhuisbedrijf dat is aangesloten heeft u meer zekerheid op verschillende gebieden. Zo beschikt het bedrijf over verzekeringen, zal de verhuizing niet voor stress zorgen en weet u zeker dat de algemene voorwaarden met de Consumentenbond zijn opgesteld.

Code verantwoordelijk marktgedrag

Als u een verhuisbedrijf heeft gevonden die is aangesloten bij Erkende verhuizers, dan weet u ook dat deze bij Code verantwoordelijk marktgedrag zijn aangesloten. Dit is een code waar verschillende branches bij aangesloten zijn. Hierbij kunt u denken aan beveiliging en schoonmaak. Met deze code geeft de onderneming aan dat zij hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Als een verhuisbedrijf deze code heeft ondertekend, geeft het bedrijf aan dat zij met respect en op een verantwoorde manier opdrachten uitvoeren. Deze code kan de onbalans van de prijs-kwaliteit verhouden die op dit moment speelt, tegengaan.

Certificeringen

Verhuisbedrijven kunnen zich onderscheiden door certificeringen te behalen. Een bekend certificaat is de NIWO. Dit staat voor Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Met een NIWO-certificering laat het bedrijf zien dat zij betrouwbaar, vakbekwaam en kredietwaardig zijn. Het betekent kort gezegd dat het bedrijf aantoonbaar in orde is. Kiest u voor een bedrijf met een NIWO-certificaat? Dan weet u zeker dat uw inboedel in veilige handen is en dat u kiest voor kwaliteit.

Verzekeringen

Zoals al eerder benoemd is, zijn er veel verhuisbedrijven die niet goed verzekerd zijn in het geval dat er (lichte) schade ontstaat aan uw inboedel. Dit is natuurlijk niet de bedoeling maar kan altijd gebeuren. In dat geval zal het met een verzekering opgelost kunnen worden. Maar dan moet het bedrijf hier wel verzekerd voor zijn. Verhuisbedrijf Draagkracht is hiervoor verzekerd waardoor de schade altijd netjes zal worden opgelost.

Kiezen voor Verhuisbedrijf Draagkracht

Wanneer u volledig ontzorgt wil worden tijdens uw verhuizing in Wassenaar bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres. Niet alleen de mogelijkheid om spullen over te huizen, maar ook het demonteren en monteren, het uit- en inpakken van spullen en het assisteren bij andere werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden de complete service aan zodat u zorgeloos kunt verhuizen. De drie meest gekozen opties zijn:

 • Full service VIP: alles wordt voor u geregeld, het inpakken maar ook het demonteren van meubels
 • 50/50 deal: u helpt zelf mee met het inpakken en demonteren
 • Pakt zelf in: u pakt zelf in en doet de voorbereiding

Heeft u onze recensies al gelezen? Hier leest u hoe klanten ons en onze diensten hebben ervaren. In Google scoren wij 5/5 en op klantenvertellen.nl een 9,9!

Persoonlijk en kwaliteit

Als u voor Verhuisbedrijf Draagkracht kiest, dan kiest u voor persoonlijk en kwaliteit. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u voor de verhuizing te horen wie u zal verhuizen. Hierdoor bent u van tevoren al bekend met de verhuizers. Onze verhuizers zijn vriende­lijk en behulpzaam. Zij denken met u mee en begeleiden de verhuizing zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Tevens is ons personeel opgeleid waardoor wij kwaliteit leveren en zijn wij, wie wij zeggen te zijn.

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht vindt u:

 • Een verhuis­service met een obsessie voor kwaliteit
 • Een bedrijf waar persoonlijk contact vanzelfsprekend is
 • In 2019 best beoordeelde verhuisbedrijf op Sirelo.nl
 • Marktconforme tarieven
 • Familiebedrijf

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren