Verhuisbedrijf Leidschendam-Voorburg

Wilt u zorgeloos verhuizen in regio Leidschendam-Voorburg? Dan moet u echt bij Verhuisbedrijf Draagkracht wezen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Draagkracht kent regio Leidschendam-Voorburg uitstekend, hierdoor kunnen we u hier extra goed helpen met uw verhuizing. Leidschendam-Voorburg is een fijne stad om in te wonen met een prachtig historisch centrum en een ideale ligging tussen Den Haag en Leiden. Of het nou gaat om de verhuizing binnen gemeente Leidschendam-Voorburg, naar een andere plaats in de provincie zoals Voorburg of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u met alle plezier. De kennis van een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing veel soepeler en efficiënter verloopt. Zo krijgt u die extra hulp die u zo goed kunt gebruiken tijdens het hectische verhuisproces. Wat wilt u nog meer?

Verhuisbedrijf Leidschendam-Voorburg: ervaren in verhuizen!

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, u kunt zelf helemaal aangeven van welke verhuis­services u gebruik wilt gaan maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Doordat u bij Verhuisbedrijf Draagkracht echt een verhuizing op maat krijgt, is er voor ieder budget wat mogelijk. Wilt u graag goedkoop verhuizen en alleen een verhuislift of verhuiswagen huren? Dit is bij ons geen probleem. Of wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief in- en uitpakken en klusjes? Ook in dit geval staan wij met alle plezier voor u klaar. Wij weten heel goed dat elke verhuizing weer anders is, daarom luisteren we goed naar uw wensen en passen daar de verhuizing op aan. Verhuisbedrijf Leidschendam-Voorburg kunt u inschakelen voor elk type verhuizing.

Elke verhuizing is bij verhuisbedrijf Leidschendam-Voorburg goed voorbereid!

U gaat dus binnenkort verhuizen, maar waar kunt u nou het beste mee beginnen? Wij raden onze klanten altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden en uit te denken, zo worden er geen cruciale zaken vergeten en kunt het overzicht houden. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, houd deze bij de hand en blijf deze aanvullen gedurende het verhuisproces. Onze tip betreft het inpakken, is om deze grote klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel gedaan moet worden, door hier op tijd mee te beginnen en het op te delen blijft het overzichtelijk, overigens kan verhuisbedrijf Leidschendam-Voorburg. Check ook altijd van te voren of de grote meubels en objecten zeker door de trapopening en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Is dit niet het geval? Dan zou een verhuislift een perfecte oplossing kunnen zijn. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

Goedkoop verhuizen kan met verhuisbedrijf Leidschendam-Voorburg!

Maar hoeveel zal het uitbesteden van de verhuizing gaan kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren