Professioneel verhuisbedrijf in Voorschoten

U gaat binnenkort verhuizen en bent zich aan het oriënteren op verschillende verhuisbedrijven in Voorschoten. Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres. Verhuisbedrijf Draagkracht beschikt over alle benodigde kennis en ervaring om uw verhuizing in Voorschoten snel en prettig te laten verlopen. Veel verhuisbedrijven voldoen niet aan deze (verplichte) voorwaarden. Hierbij kunt u denken aan vergunningen maar ook het inschrijven bij de KVK. Ondanks dat dit verplicht is wordt het minder vaak gedaan dan zou moeten.

 

Wonen in Voorschoten

Voorschoten is gelegen tussen Wassenaar en Leiden. Met ruim 25 duizend inwoners is het een flink dorp te noemen. Hoewel het aan de noordzijde aan Leiden ligt, is de rest van het dorp omringt door weilanden en het water bij de Vliet. Dat geeft het dorp een groen karakter. Voorschoten heeft diverse sportfaciliteiten en parken, waardoor u het dorp zelf niet hoeft te verlaten om te sporten. Zomers kunt u vanuit Voorschoten met de boot op pad en de omgeving verkennen. Ook per auto en openbaar vervoer is het dorp goed bereikbaar. 

 

De verhuismarkt in Nederland

Onder andere doordat het opereren in de verhuismarkt erg laagdrempelig is, is er de laatste jaren veel concurrentie ontstaan. Hierbij kunt u denken aan bedrijven die zich niet aan de wet- en regelgeving houden en bedrijven die zich hier wel aan houden. De markt is laagdrempelig doordat de controle op de verplichte vergunningen bijna niet wordt uitgevoerd. Veel ondernemers beschikken dan ook niet over een verplichte vergunning. In 2015 was dit 62% en in 2018 76%.Tevens is het van belang dat verhuizers regelmatig opleidingen volgen. Ook dit wordt bij een groot deel van de verhuisbedrijven niet gedaan. Erkende Verhuizers probeert al meerdere jaren hier oplossingen voor te zoeken door bijvoorbeeld de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Door een goede samenwerking in de keten en het uitwisselen van gegevens kan de omvang van het probleem worden vastgesteld waardoor er ook eenvoudiger oplossingen kunnen worden gevonden. Op dit moment moet u echter nog wel goed opletten voor welk verhuisbedrijf u kiest. 

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Voorschoten. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom een verhuisbedrijf?

Het inschakelen van een verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Voorschoten heeft verschillende voordelen. Zo kunt u zich op andere zaken focussen wat zorgt voor minder stress tijdens deze drukke periode. Het is tevens ook mogelijk om alles uit handen te geven. Naast het verplaatsen van uw inboedel van A naar B kan een verhuisbedrijf u ook assisteren bij het inpakken en demonteren van uw spullen. Op die manier stelt u een verhuizing op maat samen.

 

Snelle en prettige verhuizing

Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Het liefst wilt u direct uw nieuwe woning binnenlopen met al het interieur al op z’n plek. Dit kan! U hoeft alleen maar een verhuisbedrijf in te schakelen die alles voor u verhuist en op z’n plek zet. Dit scheelt u veel tijd en bespaart u een hoop stress. Verhuizers weten namelijk precies hoe zij meubels uit elkaar kunnen halen en in elkaar kunnen zetten. Tevens pakken zij een verhuisbus erg efficiënt in wat weer tijd en schade bespaard. 

 

Lichamelijke klachten besparen

Wanneer u zelf niet zo handig bent, snel lichamelijke klachten hebt of om een andere reden niet kan of wil tillen is het verstandig om dit uit te besteden. Een kast of tafel naar boven tillen is moeilijker dan vaak wordt verwacht. Verhuizers weten hoe zij efficiënt en veilig moeten tillen. Dit kunt u gerust aan hun overlaten.

 

Ontzorgen

Bij een verhuizing komt meer kijken dan u waarschijnlijk in eerste instantie denkt. Een verhuisbedrijf neemt het fysieke deel uit handen waardoor u zich kunt focussen op andere zaken. Op die manier zal de verhuizing minder stressvol zijn. Wilt u echt niet om te hoeven kijken naar uw spullen? Dan kunt u er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Hiermee wordt ook het demonteren van spullen en installeren van bijvoorbeeld lampen bedoeld.

Werkwijze van Verhuisbedrijf Draagkracht

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht vinden wij een persoonlijke benadering en transparantie erg belangrijk. Hierom communiceren wij veel met onze klanten en bent u altijd op de hoogte van de te nemen stappen door u en door ons. Hieronder leest u meer over de werkwijze.

 

Offerte aanvragen

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u binnen 5 minuten een offerte aanvragen. Met de benodigde informatie kunnen wij uw verhuizing in kaart brengen. Tevens is het mogelijk om telefonisch uw wensen te bespreken.

 

Offerte ontvangen

Na het aanvragen van een offerte ontvangt u op werkdagen binnen 6 uur een reactie van ons. Een goede en snelle service vinden wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht belangrijk.

 

Verhuizing

Voor de verhuisdag sturen wij u een korte introductie van de verhuizers die u zullen verhuizen. Zo weet u wie u gaan helpen met de verhuizing. Op de verhuisdag zelf staan wij op de afgesproken tijd klaar om u te verhuizen.

 

Genieten in uw nieuwe woning

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning. Hierom is het ook mogelijk om meubels en andere apparaten te monteren en aan te sluiten in uw nieuwe woning. Afrekenen gebeurt pas wanneer u 100% tevreden bent.

 

Verhuizen in Voorschoten met Verhuisbedrijf Draagkracht

Bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Draagkracht is uw inboedel in professionele handen. Verhuisbedrijf Draagkracht is aangesloten bij Erkende Verhuizers, beschikt over een goede verhuisverzekering en over de benodigde vergunningen. Tevens zijn al onze verhuizers opgeleid en volgen zij de benodigde trainingen om u met een goed gevoel te kunnen verhuizen. Het doel van Verhuisbedrijf Draagkracht is om u met een glimlach terug te laten kijken op de verhuisdag. 

Referenties