Pianotransport en -verhuizingen

Uw piano verhuizen of vervoeren? Kies voor professioneel pianotransport van Verhuisbedrijf Draagkracht voor de beste zorg in pianovervoer.

Piano verhuizen en transport

Als pianist hoopt u natuurlijk dat u uw geliefde instrument niet al te vaak hoeft te vervoeren. Een hele uitdaging vanwege het gewicht en de omvang, maar zeker ook met de nodige risico’s voor de piano zelf. Gelukkig staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar als ervaren specialist in pianotransport en -verhuizingen.

Professioneel piano verhuizen

Voor het vervoeren of verhuizen van uw piano is uw instrument bij ons in goede handen. We hebben jarenlange ervaring in pianotransport. Voor particulieren, maar bijvoorbeeld ook voor het Conservatorium van Amsterdam. Onze service biedt u onder meer:

 • Gratis inpakken van uw piano
 • Inzet van professionele verhuislift
 • Inclusief (de-)montage indien nodig
 • Goede verzekering tijdens verhuizing

Kies het beste voor uw piano

Wilt u zeker weten dat uw piano op het nieuwe adres weer net zo prachtig klinkt als op zijn oude plek? Neem dan direct contact op en informeer naar onze uitgebreide service in professioneel pianotransport. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u weer snel van uw piano kunt genieten.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Uw aanvraag

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Wilt u dit liever telefonisch bespreken, dan kan dat natuurlijk ook.

 • 2. Gratis offerte binnen 6 uur

  Ontvang de zelfde dag nog uw offerte, voor spoedklussen neem telefonisch contact op!

 • 3. Uitvoering

  Uw piano zal veilig en schadeloos in uw nieuwe woning staan.