Verhuisbedrijf Leiden

Wilt u zorgeloos van, naar of binnen Leiden verhuizen? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Door voor een verhuizing met Verhuisbedrijf te kiezen, kiest u voor een efficiënte, snelle en stressloze verhuizing. Een verhuisproces is hectisch en er moet veel geregeld worden, het kan dan echt een uitkomst bieden om bepaalde taken uit te besteden aan een verhuisbedrijf.

Gaat u voor het eerst in Leiden wonen?

Leiden is een hele prettige stad om in te wonen met een historisch centrum, prachtige grachten, een levendig studentenleven, vele culturele activiteiten en een centrale locatie in de randstad. Zoals Leidenaren zelf ook wel eens zeggen: het is de “Parel van het Hollands land”. Doordat Verhuisbedrijf Draagkracht regio Leiden goed kent, kunnen we u hier uitstekend helpen met uw verhuizing. Of het nou gaat om de verhuizing binnen de gemeente of naar een andere plaats in de provincie zoals Leiderdorp of Voorschoten, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar en helpt u met al uw verhuiswensen.

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt door geheel Nederland een breed scala aan verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

U kunt uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo is er voor elk budget wat mogelijk en krijgt u echt een verhuizing op maat. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en alleen de verhuiswagen of verhuislift huren? Dit is bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen probleem, we helpen u graag. Maar ook als u de verhuizing compleet wilt uitbesteden, inclusief het in- en uitpakken en de klusjes, staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar. We begrijpen dat elke verhuizing weer anders is, daarom luisteren we graag naar uw wensen en behoeften en passen daar de verhuizing op aan.

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk.

Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Benieuwd naar de kosten?

Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services gebruik gemaakt zal worden, de kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (dit zijn er gemiddeld 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren