Verhuisbedrijf Schiedam

Gaat u voor het eerst naar Schiedam verhuizen? Schiedam is een prettige gemeente om in te wonen met een prachtig historisch centrum en een ideale ligging vlakbij Rotterdam

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Draagkracht is dan ook erg bekend met regio Schiedam, met deze kennis en ervaring kunnen wij u hier dan ook uitstekend helpen. Verhuist u van Schiedam naar een andere stad in de provincie, zoals Rotterdam? Ook dan staan we voor u klaar. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen Schiedam verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag door geheel Nederland.

Verhuisbedrijf Schiedam helpt u met goed voorbereid zijn!

Gaat u verhuizen in regio Schiedam en bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Schiedam Draagkracht wezen, bij ons bent u verzekerd van een professionele en transparante verhuizing. Kijkt u op tegen de verhuizing? Het helpt ontzettend wanneer de verhuizing goed voorbereid is, want een goede voorbereiding is het halve werk. Maak bijvoorbeeld een checklist waarop u bijhoudt wat er nog gedaan en geregeld moet worden. Zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces en zorgt u ervoor dat er geen cruciale zaken vergeten worden. Verder raden we ook altijd aan om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen in een aantal dagen. Meet ook altijd van te voren de grote meubels en objecten op, ga dan na of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Is dit niet het geval? Dan kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Schiedam Draagkracht staat graag voor u klaar.

Professionals bij verhuisbedrijf Schiedam voor elk type verhuizing

Heeft u al enig idee in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf? Bij Verhuisbedrijf Schiedam krijgt u echt een verhuizing op maat, u kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt. Wilt u zoveel mogelijk zelf regelen en zo goedkoop mogelijk verhuizen? Bij Verhuisbedrijf Schiedam Draagkracht is het ook mogelijk om alleen de verhuiswagen of verhuislift te huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Verhuisbedrijf Draagkracht Schiedam helpt u met alle plezier. Er is dus voor elk budget wat mogelijk! Wij bieden de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuizen kan een ontzettend hectisch proces zijn omdat er zoveel geregeld moet worden, een professioneel verhuisbedrijf kan dan echt de helpende hand bieden. Wij zorgen er namelijk voor dat de verhuizing soepel en efficiënt verloopt, zo kunt u heel veel stress besparen.

Bij verhuisbedrijf Schiedam kunt u goedkoop verhuizen!

Benieuwd naar de kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor uw situatie? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren