Verhuisbedrijf Vlaardingen

Woont u in regio Vlaardingen en wilt u graag uw verhuizing (deels) uitbesteden? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Draagkracht wezen

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Vlaardingen staat altijd paraat

Wij bieden u een stressloze, efficiënte en betrouwbare verhuizing die u zo goed kunt gebruiken in deze hectische periode. Er komt bij een verhuizing altijd veel kijken, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Samen met het verhuisbedrijf bereidt u de verhuizing goed voor zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Deze goede voorbereiding helpt ontzettend want een goede voorbereiding is echt het halve werk. Houd bijvoorbeeld een checklist bij van alles dat nog geregeld moet worden, dit helpt voor het houden van een duidelijk overzicht. Kijkt u op tegen het inpakken? Begin op tijd met deze grote klus en deel dit op per kamer. Zo blijft het overzichtelijk en creëert u een goed systeem voor wanneer alles weer uitgepakt moet worden. Check van te voren altijd even of de grote meubels en objecten zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Zo niet, dan zou een verhuislift huren een goede oplossing kunnen zijn. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Vlaardingen Draagkracht helpt u graag.

Wij werken bij verhuisbedrijf Vlaardingen met ervaren vakmensen en professioneel materiaal

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat, het is namelijk aan u de keuze in hoeverre u de verhuizing uit wilt besteden. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Bij Verhuisbedrijf Vlaardingen Draagkracht hebben we mogelijkheden voor ieder budget, we luisteren echt naar uw wensen en passen de verhuizing daarop aan. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Voordelig verhuizen kan met verhuisbedrijf Vlaardingen

Vraagt u zich af hoeveel het uitbesteden van uw verhuizing zal gaan kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Verhuisbedrijf Vlaardingen verhuist door heel Nederland

Gaat u voor het eerst naar gemeente Vlaardingen verhuizen? Vlaardingen is een hele fijne stad om in te wonen met een ideale ligging vlakbij Rotterdam. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met deze regio en kunt u hier dan ook uitstekend helpen. Of gaat u juist van Vlaardingen naar Schiedam, Maassluis, Den Haag of Rotterdam verhuizen? Geen probleem, ook dan helpen wij u graag. Of u nou van, naar of binnen gemeente Vlaardingen verhuist, Verhuisbedrijf Vlaardingen Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Ons deskundig verhuisbedrijf heeft alle kennis in huis om de verhuizing efficiënt te laten verlopen. Kies voor Verhuisbedrijf Draagkracht en kies voor een soepele, stressvrije en schadeloze verhuizing. Wat wenst u nog meer?

Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren