Verhuisbedrijf Delft

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht in Delft is het ons doel om onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen in te zetten om uw verhuizing zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij maken in overleg met u een plan op maat en zorgen voor een goed georganiseerd verloop.

 

Verhuizen naar Delft is een goede keuze.

De gemeente is divers en uitgebreid met de prachtige oude binnenstad met oude smalle straatjes, bruggetjes, grachten en mooie huizen in combinatie met moderne panden, de nodige toeristen en het bruisende studentenleven. Het is ook een centrum van innovatie met de Technische Universiteit Delft als middelpunt.

 

Met onze hulp en kennis van de stad is het navigeren van uw inboedel door de nauwe straatjes geen probleem. Wij zorgen voor de juiste aanpak zodat uw materiaal met alle zorg van A naar B verhuisd kan worden. En behalve bij het transporteren, dragen en laden en lossen zijn wij u desgewenst graag van dienst bij het in- en uitpakken, demonteren en monteren en het ophangen van materiaal, voor u een hele zorg minder. Wij zorgen voor orde, opgeruimdheid en een structuur waardoor alles vlot zal verlopen, bij alle soorten verhuizingen. Zo zijn wij u bijvoorbeeld graag van dienst bij:

 

 

Of u nu uw kantoor verhuist of met uw hele gezin een nieuwe woning betrekt: voor iedere situatie maken wij een plan op maat in overleg met u. En niet alleen grootscheepse ondernemingen zijn geholpen met onze service. Ook voor studenten is onze verhuisservice in Delft een uitstekende oplossing voor het navigeren van meubels naar kleine studio’s en kamers en via smalle gangen en trappen. Soms is het vrijwel onmogelijk om de grote meubels via deze weg naar boven te krijgen en dan is onze verhuislift een uitkomst.

 

Met behulp van onze verhuislift is iedere ruimte bereikbaar en kunnen ook de zwaarste meubels verhuisd worden. En indien u graag onze hulp wenst bij een kleinere opdracht is dat ook geen probleem, wij zijn u graag van dienst bij het verhuizen van een meubelstuk of bijvoorbeeld pianotransport. Onze expertise en ervaring garandeert een veilige reis voor uw instrument of meubels. Het is bovendien mogelijk om onze verhuislift te huren om zo zelf goedkoop te verhuizen in Delft. Onze professionals bedienen de lift zodat alles veilig en zonder problemen verloopt en u hebt het aangename gemak van de techniek.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Delft. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Ongeacht of u nu alles uit handen wenst te geven om zo zorgeloos op iets anders te kunnen focussen, of op een andere manier gebruik wenst te maken van onze diensten, wij denken graag met u mee. Voor meer informatie vult u eenvoudig het aanvraagformulier op onze site in en u ontvangt een offerte binnen 6 uur. Vervolgens overleggen wij graag over eventuele verdere wensen, verzoeken of noden. Om alvast wat tips te lezen, kunt u eens kijken op onze pagina Verhuistips.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Delft

Verhuizen hoeft geen zware en stressvolle onderneming te zijn, onze kennis en kunde maakt het een aangename ervaring die gecoördineerd verloopt. Geen spierpijn en geen vermoeidheid, alleen het genot van uw nieuwe woning in deze prachtige stad!

Referenties