Verhuisbedrijf Delft

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht in Delft is het ons doel om onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen in te zetten om uw verhuizing zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij maken in overleg met u een plan op maat en zorgen voor een goed georganiseerd verloop.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuizen naar Delft is een goede keuze

De gemeente is divers en uitgebreid met de prachtige oude binnenstad met oude smalle straatjes, bruggetjes, grachten en mooie huizen in combinatie met moderne panden, de nodige toeristen en het bruisende studentenleven. Het is ook een centrum van innovatie met de Technische Universiteit Delft als middelpunt.

Met onze hulp en kennis van de stad is het navigeren van uw inboedel door de nauwe straatjes geen probleem. Wij zorgen voor de juiste aanpak zodat uw materiaal met alle zorg van A naar B verhuisd kan worden. En behalve bij het transporteren, dragen en laden en lossen zijn wij u desgewenst graag van dienst bij het in- en uitpakken, demonteren en monteren en het ophangen van materiaal, voor u een hele zorg minder. Wij zorgen voor orde, opgeruimdheid en een structuur waardoor alles vlot zal verlopen, bij alle soorten verhuizingen. Zo zijn wij u bijvoorbeeld graag van dienst bij:

Voor elke verhuizing een oplossing

Of u nu uw kantoor verhuist of met uw hele gezin een nieuwe woning betrekt: voor iedere situatie maken wij een plan op maat in overleg met u. En niet alleen grootscheepse ondernemingen zijn geholpen met onze service. Ook voor studenten is onze verhuis­service in Delft een uitstekende oplossing voor het navigeren van meubels naar kleine studio’s en kamers en via smalle gangen en trappen. Soms is het vrijwel onmogelijk om de grote meubels via deze weg naar boven te krijgen en dan is onze verhuislift een uitkomst.

Met behulp van onze verhuislift is iedere ruimte bereikbaar en kunnen ook de zwaarste meubels verhuisd worden. En indien u graag onze hulp wenst bij een kleinere opdracht is dat ook geen probleem, wij zijn u graag van dienst bij het verhuizen van een meubelstuk of bijvoorbeeld pianotransport. Onze expertise en ervaring garandeert een veilige reis voor uw instrument of meubels. Het is bovendien mogelijk om onze verhuislift te huren om zo zelf goedkoop te verhuizen in Delft. Onze professionals bedienen de lift zodat alles veilig en zonder problemen verloopt en u hebt het aangename gemak van de techniek.

Ongeacht of u nu alles uit handen wenst te geven om zo zorgeloos op iets anders te kunnen focussen, of op een andere manier gebruik wenst te maken van onze diensten, wij denken graag met u mee. Voor meer informatie vult u eenvoudig het aanvraagformulier op onze site in en u ontvangt een offerte binnen 6 uur. Vervolgens overleggen wij graag over eventuele verdere wensen, verzoeken of noden. Om alvast wat tips te lezen, kunt u eens kijken op onze pagina Verhuistips.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Delft

Verhuizen hoeft geen zware en stressvolle onderneming te zijn, onze kennis en kunde maakt het een aangename ervaring die gecoördineerd verloopt. Geen spierpijn en geen vermoeidheid, alleen het genot van uw nieuwe woning in deze prachtige stad!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren