Verhuizen in Laren

U gaat binnenkort in of naar Laren verhuizen en bent zich aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het inhuren van een verhuisbedrijf om u te ondersteunen tijdens deze drukke dag(en)

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Een verhuizing brengt altijd stress met zich mee en zal nooit vlekkeloos verlopen. Een verhuisbedrijf ontzorgt u in deze periode. Naast dit grote voordeel zijn er zijn nog veel meer voordelen aan het inhuren van een verhuisbedrijf voor een verhuizing. De belangrijksten zijn:

 • Minder zorgen, u hoeft geen verhuisbus en andere zaken te regelen
 • Het zware werk wordt voor u gedaan, zo bespaart u lichamelijk klachten
 • U kunt zelf op andere zaken focussen
 • Door kennis en kunde zorgt een verhuisbedrijf voor een snelle verhuizing

De verhuisbranche

Op dit moment is de verhuisbranche erg competitief door het vele aanbieders op de markt. Doordat de toetredingsdrempel erg laag is en er tevens weinig toezicht is of de regelgeving wordt nageleefd, is het eenvoudig om in deze branche te opereren. Echter zijn veel aanbieders en afnemers hier de dupe van.

De aanbieders in de verhuisbranche, dus de verhuisbedrijven, zien steeds meer concurrentie van bedrijven die de markt betreden zonder zich aan de wetten en regels te houden. Het aantal bedrijven dat verhuisdiensten aanbiedt is niet in verhouding met het aantal bedrijven dat officieel als verhuisbedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Tevens hebben weinig bedrijven de beschikking over een NIWO vergunning. U kunt dan dus niet van een bepaalde kwaliteit uitgaan.

Door de druk in de markt die wordt veroorzaakt door de vele aanbieders, ontstaan er ook onprettige situaties bij de afnemers: de klanten. Door de lage toetredingsdrempel zijn er veel verhuisbedrijven zonder verzekering. Als er iets kapot gaat tijdens de verhuizing, kan dit tot problemen leiden.

Wonen in Laren

Als een van de oudst bebouwde plekken in Het Gooi is Laren een populaire plaats om in te wonen. Omringt door bos en heide vindt u hier een oase van rust. Toch zijn de grote steden Amsterdam en Utrecht in minder dan een half uur te bereiken. De meeste wijken in Laren zijn ruim opgezet, waardoor u van veel privacy kunt genieten. De plaats heeft een gezellig centrum met veel horeca en een groot aanbod van winkels uit het hogere segment.

Wanneer u niet bekend bent in de verhuisbranche is de kans klein dat u weet waar u op moet letten tijdens uw zoektocht naar een professioneel verhuisbedrijf in Laren. Hierom hebben we een aantal tips voor u opgesteld waar u op kunt letten.
 • Is het een erkend verhuisbedrijf?

 • Als het verhuisbedrijf is aangesloten bij Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft het een aantal voordelen. Zo bent u er zeker van dat het bedrijf aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Een bedrijf dat aangesloten is bij Organisatie voor Erkende Verhuizers is getoetst op verschillende eisen op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Verhuisbedrijf Draagkracht is aangesloten bij deze organisatie.
 • Vraag een offerte aan

 • Een offerte aanvragen is altijd een goed idee. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht ontvangt u op werkdagen binnen 6 uur een offerte. Het opvragen van een offerte heeft als grote voordeel dat u rustig kunt kijken naar de kosten. U kunt letten op verschillende zaken, zoals: gaat het om een all-in prijs of wordt de factuur opgesteld op basis van het aantal uren dat er daadwerkelijk is gewerkt? Maar ook welke werkzaamheden het bedrijf uitvoert en wat u zelf gaat doen op de verhuisdag.
 • Zijn mijn spullen verzekerd?

 • Wat voor u, maar ook voor ons als verhuisbedrijf erg belangrijk is, is dat uw spullen veilig van A naar B komen. Maar het kan natuurlijk dat er iets kapot gaat. Dan is het prettig als dit netjes wordt opgelost en het verhuisbedrijf dit snel en zonder zorgen afhandelt. Echter zijn veel verhuisbedrijf niet of niet goed verzekerd voor dit soort voorvallen. Let bij het kiezen van een verhuisbedrijf goed op of het bedrijf hiervoor verzekerd is.
 • Beschikt het bedrijf over de juiste vergunningen?

 • Als je als bedrijf zijnde goederen vervoert over de weg, moet het bedrijf in het bezit zijn van een vergunning om dit uit te mogen voeren. Echter zijn er veel bedrijven die niet beschikken over zo’n vergunning.
  Zoals u leest zijn er erg veel zaken waar u op dient te letten bij het uitkiezen van een geschikt verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Draagkracht verzorgt regelmatig verhuizingen in Laren. Voor particuliere, maar ook zakelijke verhuizingen kunt u bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Onze verhuizers volgen regelmatig opleidingen waardoor ze altijd in het bezit zijn van de benodigde certificaten. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht vinden wij klantvriende­lijkheid erg belangrijk. Onze verhuizers willen u ontzorgen en zorgen ervoor dat u de verhuizing als prettig zal worden ervaren.

  Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren