Verhuisbedrijf Hilversum

Bij Verhuisbedrijf Hilversum Draagkracht bent u op de beste plek voor uw stressvrije verhuizing in Hilversum.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Ons familiebedrijf heeft een jarenlange ervaring en biedt u een totaalpakket afgestemd op uw wensen. Voor iedere situatie is wel een oplossing op maat te vinden. Verhuizen naar Hilversum is een prima keuze. Gelegen tussen de bruisende steden Amsterdam en Utrecht en gesitueerd direct aan de prachtige natuur van de Utrechtse heuvelrug is deze plaatst ideaal gelegen.

In Hilversum is bovendien veel te ontdekken. Een gezellig centrum, enkele musea, een uitgebreid mediapark dat Hilversum ook wel de bijnaam de ‘media stad’ gegeven heeft en bovendien alle winkels en voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Een levendige stad met alles wat u nodig heeft en een goede verbinding met de steden rondom.

Verhuisbedrijf Hilversum Draagkracht heeft jarenlange ervaring

Onze ervaring biedt u de garantie op een optimale verhuis­service in Hilversum. Bovendien kennen wij deze stad goed waardoor we probleemloos met uw meubels en spullen door de stad naar uw nieuwe woning navigeren. Een strakke organisatie geeft rust en duidelijkheid en onze kennis en kunde staan hier garant voor. Verhuizen kan een enorm vermoeiende en stressvolle onderneming zijn en wij maken hier graag een aangename ervaring van. Zodat u uw energie aan belangrijke zaken kunt besteden en bovendien zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning en woonplaats.

Onze expertise strekt zich uit over alle soorten verhuizingen:

Ongeacht of u als particulier met bijvoorbeeld uw gezin verhuist of als ondernemer uw volledige zaak naar een nieuwe locatie verplaatst; op alle vlakken kunt u rekenen op onze toewijding en professionaliteit. Bovendien gaat onze Verhuisbedrijf Hilversum verder dan slechts het dragen en vervoeren van dozen en meubilair. Wij helpen u indien u dit wenst graag bij het in- en uitpakken alsook het demonteren en monteren van meubilair en andere zaken. Van chaos en stress is geen sprake met onze aanpak! Voor handige tips met betrekking tot het verhuizen kunt u ook eens op onze pagina verhuistips kijken. Zo bent u optimaal voorbereid en kunt u met een gerust hart van start.

Verhuisbedrijf Hilversum Draagkracht heeft meerdere diensten!

Ook voor de lastig te bereiken woningen, studio’s en appartementen hebben wij alles in huis. Zo hebben we een verhuislift die ieder meubelstuk aankan en ook de bovenste verdiepingen bereikt. Het is bovendien mogelijk om deze verhuislift te huren voor uw verhuizing in Hilversum. Op die manier kunt u zelf verhuizen en toch vertrouwen op onze techniek en service, want onze professionals die de verhuislift bedienen zijn bij deze verhuur inbegrepen. Zo staan veiligheid en professionaliteit altijd voorop.

Ook is het mogelijk om enkel enkele meubelstukken te laten verhuizen of gebruik te maken van onze diensten op het gebied van pianotransport. Uw muziekinstrument wordt vakkundig en met de grootste zorg getransporteerd.

Betaal nooit te veel bij Verhuisbedrijf Hilversum Draagkracht!

Wij stemmen onze diensten af op uw wensen om u een zorgeloze en aangename verhuizing in Hilversum te garanderen op een stressvrije manier. Voor meer informatie kunt u het aanvraagformulier invullen op deze site, dan ontvangt u binnen 6 uur een offerte op maat. Laat uw verhuizing geen oorzaak van slapeloze nachten zijn en vertrouw op de expertise en toewijding van Verhuisbedrijf Draagkracht!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren