Betrouwbaar verhuisbedrijf in Landsmeer

U heeft zojuist een woning gekocht of gehuurd en gaat binnen een aantal maanden verhuizen. Er komt veel op u af en er moet veel geregeld worden. Niet alleen voor de verhuizing maar ook op de verhuisdag zelf. Houdt u niet van gestresste situaties? Dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf een goede oplossing. Een verhuisbedrijf verhuist al uw meubels naar uw nieuwe woning. Bent u niet zo handig of vindt u het demonteren en monteren van meubels zoals kasten en lampen een vervelende klus? Dan is het ook mogelijk om dit uit te besteden. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunnen wij een volledige verhuizing voor u verzorgen. 

 

De gemeente Landsmeer

Ten Noorden van Amsterdam ligt de gemeente Landsmeer. U zult verstelt staan hoe snel de grote stad omslaat naar een ruimtelijk dorp omringt door vele weilanden. Aan de kant van Amsterdam vindt u het dorpscentrum. Verder het dorp in wordt het rustiger en zijn de wijken ruimer opgezet. Doordat Landsmeer in een poldergebied ligt zijn er veel mogelijkheden om op of aan het water te recreëren. Het natuurgebied Het Twiske is hiervoor een populaire plek. Het is mogelijk om een boot in één van de haventjes te positioneren of afhankelijk van de plek van uw toekomstige woning, op uw eigen terrein. Als u op stap wilt zonder de auto te gebruiken kunt u per bus richting Amsterdam of Purmerend. 

 

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een verhuisbedrijf kan inschakelen. Een verhuizing kost altijd meer tijd dan u denkt. Tevens hebben verhuisbedrijven de kennis en middelen in huis om uw spullen veilig te verhuizen. De voornaamste redenen om een verhuisbedrijf in Landsmeer in te schakelen zijn:

 

 1. Ontzorgen

Als u kiest voor een verhuisbedrijf zorgen zij voor een geschikte verhuisbus en andere middelen die nodig zijn. Tijdens de verhuisdag heeft u veel aan uw hoofd. Misschien heeft u wel kleine kinderen waar ook wat voor geregeld moet worden. Door het fysieke verhuizen uit handen te geven zal de verhuizing minder stress opleveren.

 

 1. Veiligheid

Dozen tillen is niet het moeilijkste tijdens een verhuizing. Ook zware kasten, banken en tafels moeten worden verhuisd. Zwaar meubilair tillen is niet voor iedereen weggelegd. Het inschakelen van een verhuisbedrijf kan u daarom ook flink wat lichamelijke klachten besparen. Door de ervaring van verhuizers kennen zij bepaalde methodes om meubels te tillen en verplaatsen. Het tillen van zware meubels brengt veel risico’s met zich mee. Een verhuisbedrijf verkleint dit risico.

 

 1. Snel verhuizen

Gemak is erg belangrijk in onze samenleving. Het is niet prettig als u verspreid over meerdere dagen moet verhuizen. U leeft dan een paar dagen tussen de verhuisdozen, dat kan veel stress opleveren. Het is fijn als uw nieuwe huis snel klaar is zodat u deze snel kan betrekken. 

 

 1. Verhuislift

Zoals al eerder aangegeven is, beschikt een verhuisbedrijf over de benodigde spullen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij hoort ook een verhuislift. Het kan voorkomen dat u verhuist van of naar een verdieping waarbij geen lift aanwezig is. Dan is het enkel mogelijk om bijvoorbeeld een piano via een verhuislift naar boven te brengen. Verhuisbedrijven kunnen dit voor u regelen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Landsmeer. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Verhuisbedrijf in Landsmeer kiezen

De vele aanbieders op de markt zorgen er voor dat de verhuisbranche een competitieve branche is. De toetredingsdrempel is erg laag. Dit komt voornamelijk doordat er weinig toezicht wordt gehouden op het naleven van de wet- en regelgeving in de branche. Hierbij kunt u denken aan het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Bijna de helft van de aanbieders stond in 2018 niet ingeschreven bij de KVK als ‘Verhuisbedrijf’. Tevens zijn nog veel minder verhuisbedrijven in het bezit van de verplichte NIWO vergunning. Hierom is het voor u van belang dat u goed oplet waar het verhuisbedrijf over beschikt en wat het aanbiedt. 

 

Beoordelingen

Beoordelingen worden elke dag belangrijker. Op het internet zijn veel websites te vinden waar u beoordelingen over een verhuisbedrijf in Landsmeer kunt vinden. Naast ervaringen van bekenden zijn ook online ervaringen waardevol. Veel websites filteren neppe beoordelingen eruit waardoor er een eerlijk beeld wordt geschetst van de dienst die wordt aangeboden. 

 

De totale kosten

Zoals eerder benoemd zijn er veel bedrijven die zich niet aan de wet- en regelgeving houden en dan ook een lage prijs hanteren. Trap hier niet in! Kijk niet alleen naar de kosten maar ook de voorwaarden die hierbij horen. Hierbij kunt u denken aan de voorwaarden van een verzekering. Niet alle verhuisbedrijf zijn verzekerd tijdens een verhuizing. Dit kan tot veel problemen leiden, wat u natuurlijk niet wilt.

 

Verhuiskosten worden soms berekend op basis van een uurtarief, hier komen vaak nog voorrijkosten en transportkosten bij. Andere verhuisbedrijven hanteren een totaalprijs waarbij u van tevoren precies weet wat u gaat betalen.

 

Erkende Verhuizers

Wanneer u voor extra kwaliteit wilt gaan kunt u er op letten of het verhuisbedrijf is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Het voordeel hiervan is dat het meer garanties biedt. Hierbij kunt u denken aan vakbekwaamheid, betrouwbaar en voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

Verhuizing door Verhuisbedrijf Draagkracht

Als u kiest voor Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest. Jaarlijks voeren wij meer dan 1200 verhuizingen uit in zowel het binnen- als buitenland. Tevens hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie, u betaalt pas wanneer u 100% tevreden bent. De klant staat bij Verhuisbedrijf Draagkracht centraal!

 

Verhuizing op maat

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u terecht voor een verhuizing op maat. Elke verhuizing is namelijk anders. Naast het verplaatsen van spullen van A naar B is het namelijk ook mogelijk om het in- en uitpakken aan ons uit te besteden. Tevens kunnen wij het demonteren en monteren van meubels voor u verzorgen. Zo hoeft u zich helemaal nergens druk over te maken. Onze verhuizers komen graag langs om een taxatie te doen zodat u weet wat u kunt verwachten. De meest gekozen opties zijn:

 

 • Full service VIP: wij pakken alles in en uit en zorgen ook voor het demonteren en monteren in en om huis
 • 50/50 deal: u helpt ook mee met de verhuizing
 • Pakt zelf in: wij zorgen dat al uw spullen naar uw nieuwe woning worden verhuisd

 

Waarom Verhuisbedrijf Draagkracht?

Verhuisbedrijf Draagkracht doet er alles aan om de klant tevreden te stellen, hieronder leest u waarom veel mensen u voor zijn gegaan:

 

 • best beoordeelde verhuisbedrijf op Sirelo.nl
 • aangesloten bij Erkende Verhuizers
 • goede verzekeringsvoorwaarden
 • in het bezit van een NIWO vergunning
 • ingeschreven bij de KVK
 • 100% tevredenheidsgarantie

Referenties