Verhuisbedrijf Zaanstad

Gaat u voor het eerst verhuizen naar Zaanstad? Zaanstad is een mooie, rustige gemeente met een ideale centrale ligging vlakbij het drukke Amsterdam.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Zaanstad is een prettige gemeente om in te wonen met een prachtig historisch centrum, veel water, fijne familie wijken en rustgevende polders. Het is echt betaalbaar wonen met veel ruimte, iets wat je in grotere steden vaak mist. Wilt u graag hulp krijgen bij de verhuizing? Verhuisbedrijf Zaanstad Draagkracht is erg bekend met de Zaanstreek en kunt u hier dan ook uitstekend helpen. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen de gemeente Zaanstad verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat graag voor u klaar door geheel Nederland.

Verhuisbedrijf Zaanstad is altijd goed voorbereid!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk, overigens doet verhuisbedrijf Zaanstad dit graag voor u. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door de trapopening en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service en klantvriende­lijkheid.

Verhuisbedrijf Zaanstad: expertise en ervaring in elk type verhuizing

Maar waarom zou u nu voor de verhuis­service van Verhuisbedrijf Draagkracht moeten kiezen? Bij een verhuizing moet er heel veel geregeld worden en het verhuisproces kan dan ook als zeer stressvol ervaren worden, het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Draagkracht kan dan echt de extra hulp bieden die u zo hard nodig heeft in deze hectische periode. Met het uitbesteden van een verhuizing zorgt u er kortom voor dat u overzicht houdt en niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Verhuisbedrijf Zaanstad biedt u namelijk een stressloze, deskundige en efficiënte verhuizing, wat wilt u nog meer? Verder kunt u uw verhuizing bij Verhuisbedrijf Draagkracht zover uitbesteden als u wilt: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Zaanstad biedt dus echt een verhuizing op maat, zo is er voor ieder budget wat mogelijk. We begrijpen best als u zo goedkoop mogelijk wilt verhuizen en de verhuizing zover mogelijk zelf wilt regelen, dan kunt u bij ons prima alleen een verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u juist graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en het doen van klusjes? Ook hierbij helpt Verhuisbedrijf Draagkracht u graag.

Goedkoop verhuizen met verhuisbedrijf Zaanstad!

Benieuwd naar hoeveel het uitbesteden van een verhuizing kost? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en welke verhuis­services u wilt gebruiken. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (dit zijn er gemiddeld 3);
 • De verhuiswagen (logischerwijs is er voor een grotere verhuizing een grotere verhuiswagen nodig);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag weten wat het uitbesteden van uw verhuizing bij Verhuisbedrijf Draagkracht zal kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren