Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Woont u in regio Alphen aan den Rijn en gaat u binnenkort verhuizen? Besteed dan uw verhuizing uit aan Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn draagkracht

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wij bieden u de stressloze, efficiënte en professionele verhuizing waar u naar op zoek bent. De verhuizing uitbesteden kan echt een uitkomst bieden, want het verhuisproces kan heel hectisch zijn en er komt veel bij kijken. Door bepaalde taken over te laten aan het verhuisbedrijf zorgt u ervoor dat u een beter overzicht houdt en niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Kies bij ons zelf in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden !

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, het is aan u de keuze van welke verhuis­services u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Draagkracht luistert naar uw wensen en biedt u een verhuizing op maat. Zo is er voor ieder budget wat mogelijk. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en en zoveel mogelijk zelf regelen? Geen probleem, bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u ook alleen een verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u de verhuizing juist compleet uitbesteden tot en met het in- en uitpakken en klussen? Ook dan staat Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn draagkracht voor u klaar.

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn draagkracht helpt u graag!

Wij van Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn draagkracht raden onze klanten altijd ten zeerste aan dat ze hun verhuizing goed voorbereiden, want een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een checklist van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u nog een beter overzicht van het verhuisproces en zorgt u ervoor dat er geen cruciale zaken vergeten worden. Verder is het ook altijd aan te raden om het inpakken goed te plannen, hiermee op tijd te beginnen en het op te delen per kamer. Hierdoor blijft het overzichtelijk en zorgt u er ook voor dat er een logisch systeem is wanneer de dozen uitgepakt gaan worden. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op: passen deze zeker door het trappengat en de deuropeningen van zowel de oude als de nieuwe woning? Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf alphen aan den Rijn draagkracht helpt u met alle plezier.

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn draagkracht verhuisd ook landelijk!

Gaat u voor het eerst naar gemeente Alphen aan den Rijn verhuizen? Alphen aan den Rijn is een fijne stad met een mooi historisch centrum en een bijzondere ligging in het Veenweidegebied. De stad is echt omgeven door natuur, water en molens. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met deze regio en kunt u hier dus ook extra goed helpen. Verhuist u van Alphen aan den Rijn naar Woubrugge? Ook dan helpen wij u graag. Of u nou van, naar of binnen de gemeente Alphen aan den Rijn verhuist, Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van de verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services u gebruikt wilt gaan maken. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag weten wat het exact voor u zal gaan kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren