Verhuisbedrijf Gouda

Gaat u voor het eerst naar Gouda verhuizen?

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gouda is een prettige stad om in te wonen met een rijke historie dat ook overal terug te zien is in het oude stadscentrum. Verder kent Gouda natuurlijk een ideale ligging tussen Den Haag, Rotterdam en Utrecht in. Verhuisbedrijf Gouda draagkracht is erg bekend met regio Gouda en helpt u hier dan ook met alle plezier met uw verhuizing. Wij hebben jarenlange verhuiservaring en kunnen u een efficiënte, soepele en professionele verhuizing verzekeren. Of verhuist u juist van gemeente Gouda naar Moordrecht of Waddinxveen? Ook dan helpen wij u graag. Of u nou naar, van of binnen Gouda verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u door geheel Nederland graag bij.

Een goed voorbereide verhuizing is het halve werk!

Een verhuisproces is vaak hectisch omdat er aan zoveel gedacht moet worden en er zoveel geregeld moet worden, deze hectiek zorgt er soms echt voor dat u het overzicht kwijtraakt. Daarom raden we onze klanten altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden, want een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een checklist van alles dat geregeld moet worden, zo kunt u een nog beter overzicht houden van het verhuisproces. Begin op tijd met inpakken en deel deze klus op per kamer, zo blijft deze grote klus overzichtelijk. Door de verhuizing goed voor te bereiden voorkomt u onverwachte verrassingen, meet bijvoorbeeld van te voren ook de grote meubels en objecten op.

Bij verhuisbedrijf Gouda kunt u ook verhuisliften huren

Passen deze zeker door het trappengat en de deuropeningen van zowel de oude als de nieuwe woning? Mocht dit niet zo zijn, kunt u het huren van een verhuislift overwegen. Wordt het u allemaal te veel en wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Op Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u rekenen, wij bieden namelijk een betrouwbare service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Verhuisbedrijf Gouda luistert altijd naar uw wensen

Het uitbesteden van de verhuizing kan soms echt een uitkomst bieden. De verhuizing loopt namelijk sneller en efficiënter doordat een professioneel verhuisbedrijf alle kennis en ervaring in huis heeft. Zij bieden dan dat extra beetje hulp en overzicht die in u dit stressvolle proces zo goed kunt gebruiken. Bij Verhuisbedrijf Gouda draagkracht kunt u de verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo krijgt u echt een verhuizing op maat. Het is uw verhuizing en logischerwijs zal de verhuizing aangepast worden aan uw wensen, behoeften en budget. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuisbedrijf Gouda draagkracht hanteert duidelijke prijzen!

Maar wat zal dit nou gaan kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de services waarvan u gebruik wilt maken. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Vraag bij Verhuisbedrijf Gouda draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan voor de exacte kosten, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren