White glove verhuizingen

Heeft jouw verhuizing net wat extra aandacht nodig? Kies dan voor onze white glove verhuis­service: de beste keus voor het verhuizen van waardevolle spullen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

White glove verhuizingen: verhuizen met extra aandacht

Verhuizen doen wij altijd met aandacht, maar sommige verhuizingen verdienen extra aandacht. Bijvoorbeeld omdat je veel waardevolle of kwetsbare spullen hebt. Of omdat je gevoelig bent voor prikkels, of gewoon geen rommel en gedoe wilt in deze drukke periode van je leven. Voor dit soort gevallen bieden wij white glove verhuizingen aan, een speciale service die jouw verhuisproces luxe en discreet maakt.

Wat is een white glove verhuizing?

Je vraagt je misschien af wat een white glove verhuizing precies is. Heb je wel eens gehoord van de uitdrukking ‘Iets met fluwelen handschoenen aanpakken’? Deze uitdrukking betekent dat je iets heel voorzichtig benadert en behandelt. Een white glove verhuizing is precies dat: onze white glove verhuizers benaderen jouw verhuizing extra voorzichtig.

Waarin onderscheiden onze white glove verhuizingen zich van reguliere verhuizingen?

 • Stil – drukte, gebonk, luide stemmen en veel ruis? Niet bij onze white glove verhuis­service. Onze erkende verhuizers fungeren als jouw persoonlijke noise cancelling koptelefoon en zorgen dat je zo min mogelijk geluid en gerommel hoeft te horen tijdens het verhuisproces.
 • Discreet – bij onze white glove verhuizingen zie je geen uitbundig bedrukte verhuiswagen of verhuizer in kleurige bedrijfskleding. Voor deze verhuizingen zetten we blanco verhuiswagens in en hebben onze verhuizers geen bedrijfskenmerken. Jouw verhuizing kan op alle privacy en discretie rekenen.
 • Zorgzaam – een waardevolle kunstverzameling, een delicaat meubelstuk of een inboedel die anderszins kwetsbaar is, is bij onze white glove verhuis­service in de juiste handen. Met onze top of the line materialen en zorgvuldige behandeling tijdens het hele verhuisproces kunnen je waardevolle stukken op de beste bescherming rekenen.
 • Ervaren – natuurlijk is het verhuizen van een kwetsbare inboedel spannend, maar voor onze verhuizers is het niet de eerste keer. Ons team bestaat uit de crème de la crème van professionele, zorgvuldige verhuizers en als bedrijf hebben we ruim twintig jaar ervaring in verhuizen.
 • Beschermd – bij onze white glove verhuis­service voor de bescherming van alles in en om het huis. Dat gaat dus verder dan alleen het beschermen van je meubels. Met onze hoogwaardige beschermingsmaterialen is je huis tijdens de verhuizing tot in het laatste hoekje afgedekt, om zelfs de kleinste beschadiging te voorkomen.
 • Besproken – tijdens een white glove verhuizing kun je rekenen op een white glove manager, die aan jouw verhuizing verbonden is en jouw aanspreekpunt is tijdens het hele proces. Zo weet je altijd bij wie je moet zijn.

Meer informatie?

Meer weten over wat wij voor je kunnen doen? Neem contact op met onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.