Anoniem verhuizen

Discrete verhuis­service met volledige privacy. Speciale service voor anoniem verhuizen met extra maatregelen voor rust en vertrouwelijkheid.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Anoniem verhuizen: privacy en discretie gegarandeerd

In bepaalde situaties is het cruciaal om in alle discretie te verhuizen. Of het nu gaat om bekende personen, getuigenbescherming, verhuizingen onder politiebegeleiding of om persoonlijke redenen, bij Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpen we dat privacy voorop staat. Daarom bieden we een speciale service voor anoniem verhuizen, waarbij we extra maatregelen nemen om uw verhuizing in alle rust en vertrouwelijkheid uit te voeren.

 • Strikte geheimhouding: Onze verhuizers ondertekenen een geheimhoudingsovereenkomst.
 • Beveiligde opslag: Mocht u tijdelijke opslag nodig hebben, bieden wij extra beveiligde opslag­ruimtes aan.
 • Flexibele planning: Wij bieden flexibele planningsopties om de verhuizing op een tijdstip uit te voeren waarop er zo min mogelijk kans is op ongewenste aandacht.
 • Aangepaste route: Indien gewenst, kunnen we een aangepaste route plannen om uw verhuizing nog discreter te laten verlopen en drukke wegen of bekende locaties te vermijden.
 • Persoonlijke accountmanager: Bij een anonieme verhuizing wijzen wij een speciale accountmanager toe die u begeleidt van begin tot eind, zodat u altijd één vertrouwd aanspreekpunt heeft.
 • Gebruik van niet-herleidbare verpakkingsmaterialen

Discrete verhuiswagens en onopvallende verhuizers

Bij een anonieme verhuizing maken we gebruik van blanco verhuiswagens, zonder enige vorm van bedrijfsreclame. Zo kunnen we onopgemerkt en zonder de aandacht te trekken uw spullen verplaatsen. Onze professionele verhuizers dragen bovendien geen bedrukte werkkleding, zodat zij niet te herkennen zijn als medewerkers van ons verhuisbedrijf. Op deze manier verloopt de verhuizing geheel incognito.

Uiterste zorg voor uw privacy

Gedurende het hele verhuisproces staat privacy bij ons hoog in het vaandel. We behandelen uw persoonlijke gegevens en eigendommen met de grootst mogelijke zorg en vertrouwelijkheid. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de gevoelige aard van een anonieme verhuizing en zullen te allen tijde discreet te werk gaan. Zo kunt u met een gerust hart de verhuisdag tegemoet zien.

Maatwerkoplossingen voor uw specifieke situatie

Elke anonieme verhuizing is uniek en vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Op basis van uw wensen en eisen stellen we een gedetailleerd verhuisplan op, waarin we rekening houden met de specifieke omstandigheden van uw verhuizing. Indien gewenst, kunnen we zelfs verhuizingen onder persoonsbeveiliging faciliteren voor extra veiligheid en gemoedsrust.

Persoonlijk overleg zonder digitale sporen

Wij begrijpen dat u bij een anonieme verhuizing wellicht liever geen telefoon- of e-mailcontact heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om persoonlijk bij ons op kantoor de verhuisdetails te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat er geen digitale sporen achterblijven en uw privacy gewaarborgd blijft.

Ervaar de voordelen van anoniem verhuizen met Verhuisbedrijf Draagkracht

Kies voor een zorgeloze en discrete verhuizing met onze anonieme verhuis­service. Wij combineren de ervaring en professionaliteit van onze verhuizers met aandacht voor uw privacy. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen bij uw anonieme verhuizing.

Wij zorgen voor de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens door strikte vertrouwelijkheidsovereenkomsten met onze medewerkers en het nemen van speciale zorg bij het verpakken en vervoeren van vertrouwelijke documenten.
Ja, Draagkracht is uitgerust met de juiste materialen en ervaring om zelfs grote of zware objecten anoniem en veilig te verhuizen.
In dat geval kunt u een afspraak maken om persoonlijk naar ons kantoor te komen en alles face-to-face te bespreken, zodat er geen sporen van communicatie achterblijven.
Jazeker, wij bieden desgewenst tijdelijke opslag in beveiligde en anonieme opslag­faciliteiten om uw privacy te waarborgen.
Absoluut, bij Draagkracht begrijpen we dat elke verhuizing uniek is en werken we samen met u om een op maat gemaakt verhuisplan te creëren dat voldoet aan al uw privacy-eisen.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.