• ± 6 minuten

Draagkracht steunt sportscholen en Horeca

"Draagkracht toont solidariteit met sportscholen, horeca en ondernemers tijdens versoepelingen. Ontdek hoe we samen sterker staan in deze tijden."

Het is natuurlijk goed nieuws dat er versoepelingen plaatsvinden en er meer ruimte komt voor ondernemers om weer lekker aan de slag te kunnen. Toch blijkt het dat veel ondernemers het in de corona tijd door alle maatregelen niet meer redden. Als jong verhuisbedrijf zien wij veel mooie initiatieven van ondernemers en besloten wij ook onze handen uit de mouwen te steken, voor elkaar. Juist in deze moeilijke periode is dat extra belangrijk!

Draagkracht geeft ondernemers 15% korting op alle verhuisdiensten

Ook verhuisbedrijf Draagkracht steunt sportscholen, horeca en andere ondernemers die het zwaar hebben in deze lockdown periode. Om ondernemers een steun in de rug te bieden geeft verhuisbedrijf Draagkracht 15% korting op al haar verhuisdiensten. Daarbij kun je denken aan complete verhuizingen, bijzondere objecten verhuizen, het huren van een verhuislift, onze gemakkelijke inpak­service, de handige handyman, verhuismaterialen of het huren van een opslag­ruimte bij onze opslag­ruimte in Zoetermeer.

Corona-proof verhuizen met Draagkracht

Wij houden ons zelf natuurlijk ten alle tijde aan de corona richtlijnen en kunnen hierdoor ten alle tijde corona-proof verhuizingen realiseren. Corona houdt veel dingen tegen, maar jouw verhuizing kan gelukkig gewoon doorgaan. Vul nu het aanvraag formulier in met jouw bedrijfsgegevens en in de opmerkingen #DraagkrachtVoorOndernemers om gebruik te maken voor ons initiatief.

Vraag nu een corona-proof verhuisplan aan

Corona & bedrijven voor bedrijven

Benieuwd naar de initiatieven die bedrijven hebben bedacht om hun steentje bij te dragen in deze coronacrisis? Hieronder vindt je een lijst. Deze wordt door ons aangevuld.

FiveLeggedSheep

FiveLeggedSheep gaat in 2021 zoveel mogelijk ondernemers helpen. Het hele jaar in lockdown zorgt voor grote problemen bij bedrijven en ondernemers. Sommige organisaties zijn in zwaar weer terecht gekomen, groeiambities kwamen onder druk te staan en bijna allemaal kregen ze te maken met grote veranderingen in de bedrijfsvoering, inclusief de onzekerheid die daarbij hoort. De Haagse Gijsbert van der Meulen wil hier een zinvolle bijdrage aan leveren en heeft daarom de actie FiveLeggedSheep opgezet. Hiermee wil de ondernemer in 2021 zoveel mogelijk bedrijven in Nederland gratis helpen om sneller weer op de been te komen of om harder te groeien. Zijn enige voorwaarde is dat bedrijven achteraf de waarde van zijn advies bepalen en dat doneren aan Make-A-Wish, zodat ook ernstig zieke kinderen een positieve boost kunnen krijgen.

Wederopbouwers.nl

Wederopbouwers is een landelijk initiatief om ondernemers eenmalig en vrijblijvend te verbinden aan een hulpvraag van kwetsbaren uit de samenleving. Ondernemers stropen de mouwen op en bouwen mee aan herstel, onder andere via het initiatief Wederopbouwers.

Afgelopen zomer startte het initiatief en krijgt het ook nu weer een boost door aanmeldingen van nieuwe ondernemers die meedoen. De teller staat inmiddels op 412 ondernemers.

Kraak de crisis

‘Kraak de crisis’ is een crowdsourcing-initiatief voor een duurzamer, socialer en economisch sterker Nederland en heeft als doel om de groeikans van de beste initiatieven die zorgen voor een veerkrachtig Nederland na corona te vergroten. De finalisten krijgen een compleet coachingstraject van PWC en Frisse Blikken en een doormeting van MAEX.

Gratis vertalingen RIVM-richtlijnen

Het bedrijf Ludejo heeft samen met trouwe vertalers de RIVM richtlijnen vertaald in het Arabisch, Frans, Spaans, Turks en Pools. Werkgevers met arbeidsmigranten of anderstaligen in dienst kunnen gebruik maken van de uitwerkingen. Hiermee kunnen alle mensen de informatie kunnen hebben en begrijpen, ongeacht taalachtergrond, cultuur of educatieniveau. De vertalingen zijn kosteloos beschikbaar in pdf en als video’s met tekst in beeld.

NLvoorelkaar.nl

NLvoorelkaar.nl is een landelijke campagne met Nederlandse topsporters in de hoofdrol om sociale initiatieven die ontstaan zijn door de corona-crisis een groot podium te geven. Via NLvoorelkaar.nl kan iedereen een vraag of aanbod plaatsen voor hulp. Uit de aanmeldingen kiezen sporters, zoals Rico Verhoeven, een mooi initiatief waarvoor ze een gratis commercial met zendtijd gaan maken. Deze campagne wordt gratis geproduceerd door de Nederlandse reclamebranche en mogelijk gemaakt door grote mediapartners zoals RTL, DPG, Talpa, Ster, Exterion Media en Ocean Outdoor.

Goedkopekantoorinrichting.nl

In plaats van bedrijven te laten investeren is er een aantal bedrijven aangeboden om meubels van goedkopekantoorinrichting te lenen (tijdelijk) om op deze manier – zonder al te veel investeringen – toch aan de Corona maatregelen te kunnen voldoen

Superburen.nl

is een soort Gouden Gids of telefoongids met als belangrijke toegevoegde waarde dat potentiële klanten eenvoudig bedrijven op locatie (dus in hun directe omgeving) kunnen vinden.

Horecaondernemer helpt lokale bedrijven

Sommige bedrijven helpen andere ondernemers door belangeloos hun medewerkers ter beschikking te stellen. Zoals horecaondernemer Wim Cox. Dit geldt niet voor zijn medewerkers die zorgtaken hebben of niet willen, maar wel voor degenen die dit zien zitten. Zo helpen ze bijvoorbeeld met vakkenvullen, aspergesteken en ambulances schoonmaken.

CAPGEMINI

Het is van groot belang om tijdens de coronacrisis de continuïteit van zorgsector te kunnen waarborgen. Daarom slaan een groot aantal Nederlandse Cybersecurity bedrijven, waaronder Capgemini, de handen ineen om zorginstellingen te beschermen tegen cyberaanvallen tijdens de coronacrisis.

Achterhoek verbindt

Achterhoek Verbindt is een mooi voorbeeld van samenwerking, die snel en soepel tot stand is gekomen. Elke ochtend om 8.00 uur een videopodcast met ondernemers en veel ervaringen, tips en informatie die wordt gedeeld.

Help de Horeca

Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen.

1,5 meter store

De Eindhovense ondernemers Vorstenbosch en De Witte hebben het internetplatform Anderhalvemeterstore.nl ontwikkeld, waarop producten van ondernemers uit de regio voor de anderhalve-metersamenleving zijn te vinden.

Vraag nu een corona-proof verhuisplan aan

Wijhelpengraag.nu

Is een initiatief van CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche. We zijn er voor elkaar. Instanties, bedrijven en particulieren worden daarom opgeroepen hun vraag voor hulp of ondersteuning voor te leggen aan professionals in de evenementenbranche. “Onze professionals bieden heel graag ondersteuning bij alles wat er nu (ad-hoc) georganiseerd of geregeld moet worden.

Futere Fit programma

Is een post corona supportprogramma van OndernemersLift+. Het helpt start-ups, scale-ups en mkb-bedrijven in Noordoost-Brabant om door de coronacrisis te komen. Het programma richt zich op bedrijven die voor het uitbreken van de coronacrisis gezond waren en zich aan willen én kunnen passen aan een nieuwe werkelijkheid.

Regioconnect Zwolle

Regio Opleiders biedt gratis online cursusaanbod

www.coronaconflictbemiddeling.nl

Stichting Insolventie Mediation opent digitaal bemiddelingsloket voor ondernemers, waar ondernemers onder begeleiding van een mediator kunnen onderhandelen over een minnelijke oplossing voor hun door de Corona crisis veroorzaakte geschillen. Zij werken om in deze crisis hun steentje bij te dragen voor een gereduceerd vast bedrag per mediation.

Ik moet digitaal

Omdenken, aanpassen en innoveren. Dockwize uit Zeeland helpt hier graag bij. Dagelijks zitten coaches gereed achter de digitale desk om ondernemersvragen te beantwoorden. Of kijk in de kennisbank, waar de meeste interessante informatie is verzameld over digitalisering en het laatste nieuws rondom de coronacrisis.

wiezetjijopeen.nu

Is een open platform en bieden een podium aan werkgevers die solidair zijn richting hun werknemers en die ze, juist in tijden van corona, op de eerste plaats zetten. Partijen die zich aansluiten, mogen het PeopleFirst-logo gebruiken.

#allemaaldigitaal

Publieke en private partijen slaan de handen ineen voor mensen die in deze tijd achterblijven omdat ze niet over digitale middelen beschikken. Met #allemaaldigitaal nemen NLdigital, Alliantie Digitaal Samenleven en SIVON het initiatief om gebruikte en nieuwe laptops en tablets op grote schaal gecoördineerd in te zamelen. Deze komen terecht bij Nederlanders die nu niet digitaal mee kunnen doen. Op de website www.allemaal-digitaal.nl kunnen donateurs terecht met hun digitale apparaten.

Supportyourlocals.nl

Support Your Locals roept heel Nederland op om de lokale producten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. Onder de vlag van #supportyourlocalsNL zijn de eerste initiatieven ontstaan.

Zorgeloos verhuizen met Verhuisbedrijf Draagkracht

Heeft u hulp nodig met uw verhuizing? Wij nemen alle zorgen op het gebied van verhuizen uit handen. Ook tijdens corona.

Onze hoofdvestiging met opslag­ruimte bevindt zich in Zoetermeer maar wij zijn niet enkel in grote steden zoals Amsterdam actief, maar ook in steden en dorpen. Zo kunt u op ons rekenen als verhuisbedrijf in en rondom:

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Vraag nu een corona-proof verhuisplan aan