Verhuisdozen huren

Verhuizen stressvol? Dat is de ervaring die veel mensen hebben met verhuizingen. En dat is ook niet zo gek, er moet aan zoveel gedacht worden: ordenen, inpakken, schoonmaken, verhuizen, uitpakken, ophangen, monteren etc. Het is een hectisch proces en daarom is het des te belangrijker dat u de verhuizing zo efficiënt mogelijk aanpakt. Iets dat hier zeker bij zal helpen is verhuisdozen huren van sterke en stevige kwaliteit. Hierin kunnen alle spullen optimaal verzameld worden, zo gaat het verhuizen van de spullen nog makkelijker en houdt u een beter overzicht wanneer de dozen uitgepakt kunnen worden.

 

Kies voor een zorg minder door de verhuisdozen huren van Verhuisbedrijf Draagkracht. Naast dit verhuur, bieden wij alle verhuishulp die u maar wenst.

 

Maar is het nou voordeliger om de verhuisdozen huren of te kopen? Dit verschilt natuurlijk per situatie maar het huren van verhuisdozen maakt de verhuizing wel heel wat comfortabeler. Verhuisbedrijf Draagkracht levert de verhuisdozen bij u thuis af, maakt niet uit of u nou in Rotterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht of Eindhoven woont. De verhuisdozen worden door heel Nederland geleverd en opgehaald, zo heeft u in ieder geval één zorg minder. U ontvangt de dozen en kan beginnen met het inpakken. Een karweitje dat door goede verhuisdozen sneller, overzichtelijker en makkelijker uitgevoerd kan worden. U kunt zelf de gewenste huurperiode kiezen en mocht u ze toch nog wat langer nodig hebben, dan kunt u de huurperiode altijd nog verlengen. U kunt de dozen zelfs voor weken of maanden huren zodat u rustig op uw gemak kan in- en uitpakken. Na gebruik duurt het (hopelijk) weer een tijd voordat u weer een verhuisdoos nodig hebt, verhuisdozen moeten opslaan is dus eigenlijk zonde want het neemt kostbare opslagruimte in beslag. Als u de verhuisdozen huurt via Verhuisbedrijf Draagkracht worden de dozen na gebruik gewoon weer opgehaald, ideaal voor u in deze drukke tijd!

 

Compleet assortiment aan verhuisdozen!

 

Er zijn vele verhuisdozen in verschillende soorten en maten, het is dus belangrijk dat u het juiste type verhuisdoos kiest die bij uw inboedel past. Zo kunt u nog optimaler gebruik maken van de verhuisdozen. Een klein gezin gebruikt bijvoorbeeld al snel 40 tot 60 verhuisdozen. De verhuisdozen van Verhuisbedrijf Draagkracht worden door veel professionele verhuisbedrijven gebruikt en zijn veel sterker dan de verhuisdozen die bouwmarkten aanbieden. De ‘klassieke’ verhuisdozen lijken veel op elkaar, maar het verschil zit in de inhoud en de capaciteit. Zo kunt u wel of niet kiezen voor een dubbellaagse bodem, verstevigde handgrepen of een autolock optie. Een autolock optie zijn de verhuisdozen die u in een handomdraai kunt vouwen tot een stevige doos zonder tape of plakband. Maar dit type dozen kunt u niet te zwaar beladen, ze hebben namelijk maar een draagcapaciteit van 20 kg. Dit is lager dan de gemiddelde ‘klassieke’ verhuisdoos die vaak een draagcapaciteit van 40 tot 50 kg hebben. Maar het is aan te raden om de verhuisdozen niet te zwaar in te pakken.

 

Na het inpakken, verhuizen en uitpakken, is het eindelijk zover, de verhuizing is achter de rug. Verhuisbedrijf Draagkracht haalt dan heel makkelijk de verhuisdozen weer bij u op. Kies voor een zorg minder tijdens de verhuizing, kies voor het huren van de verhuisdozen via Verhuisbedrijf Draagkracht. Naast het verhuren van de verhuisdozen, biedt Verhuisbedrijf Draagkracht alle verhuishulp die u wenst. Of het nou alleen maar het verhuizen van de spullen is of een complete verhuizing inclusief het inpakken, demonteren, ontkoppelen, uitpakken, monteren en wederom alles inrichten en verbinden. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een verhuizing op maat. Interesse? Vraag een gratis offerte aan die u dezelfde dag nog vrijblijvend binnen 6 uur ontvangt!

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Nederland. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties