Goedkoop verhuisdozen huren

Verhuizen stressvol? Dat is de ervaring die veel mensen hebben met verhuizingen. En dat is ook niet zo gek.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Er moet aan zoveel gedacht worden: ordenen, inpakken, schoonmaken, verhuizen, uitpakken, ophangen, monteren etc. Het is een hectisch proces en daarom is het des te belangrijker dat u de verhuizing zo efficiënt mogelijk aanpakt. Iets dat hier zeker bij zal helpen is verhuisdozen huren van sterke en stevige kwaliteit. Hierin kunnen alle spullen optimaal verzameld worden, zo gaat het verhuizen van de spullen nog makkelijker en houdt u een beter overzicht wanneer de dozen uitgepakt kunnen worden.

Kies voor een zorg minder door de verhuisdozen huren van Verhuisbedrijf Draagkracht. Naast dit verhuur, bieden wij alle verhuishulp die u maar wenst.

Maar is het nou voordeliger om de verhuisdozen huren of te kopen? Dit verschilt natuurlijk per situatie maar het huren van verhuisdozen maakt de verhuizing wel heel wat comfortabeler. Verhuisbedrijf Draagkracht levert de verhuisdozen bij u thuis af, maakt niet uit of u nou in Rotterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht of Eindhoven woont. De verhuisdozen worden door heel Nederland geleverd en opgehaald, zo heeft u in ieder geval één zorg minder. U ontvangt de dozen en kan beginnen met het inpakken. Een karweitje dat door goede verhuisdozen sneller, overzichtelijker en makkelijker uitgevoerd kan worden. U kunt zelf de gewenste huurperiode kiezen en mocht u ze toch nog wat langer nodig hebben, dan kunt u de huurperiode altijd nog verlengen. U kunt de dozen zelfs voor weken of maanden huren zodat u rustig op uw gemak kan in- en uitpakken. Na gebruik duurt het (hopelijk) weer een tijd voordat u weer een verhuisdoos nodig hebt, verhuisdozen moeten opslaan is dus eigenlijk zonde want het neemt kostbare opslag­ruimte in beslag. Als u de verhuisdozen huurt via Verhuisbedrijf Draagkracht worden de dozen na gebruik gewoon weer opgehaald, ideaal voor u in deze drukke tijd!

Compleet assortiment aan verhuisdozen!

Er zijn vele verhuisdozen in verschillende soorten en maten, het is dus belangrijk dat u het juiste type verhuisdoos kiest die bij uw inboedel past. Zo kunt u nog optimaler gebruik maken van de verhuisdozen. Een klein gezin gebruikt bijvoorbeeld al snel 40 tot 60 verhuisdozen. De verhuisdozen van Verhuisbedrijf Draagkracht worden door veel professionele verhuisbedrijven gebruikt en zijn veel sterker dan de verhuisdozen die bouwmarkten aanbieden. De ‘klassieke’ verhuisdozen lijken veel op elkaar, maar het verschil zit in de inhoud en de capaciteit. Zo kunt u wel of niet kiezen voor een dubbellaagse bodem, verstevigde handgrepen of een autolock optie. Een autolock optie zijn de verhuisdozen die u in een handomdraai kunt vouwen tot een stevige doos zonder tape of plakband. Maar dit type dozen kunt u niet te zwaar beladen, ze hebben namelijk maar een draagcapaciteit van 20 kg. Dit is lager dan de gemiddelde ‘klassieke’ verhuisdoos die vaak een draagcapaciteit van 40 tot 50 kg hebben. Maar het is aan te raden om de verhuisdozen niet te zwaar in te pakken.

Na het inpakken, verhuizen en uitpakken, is het eindelijk zover, de verhuizing is achter de rug. Verhuisbedrijf Draagkracht haalt dan heel makkelijk de verhuisdozen weer bij u op. Kies voor een zorg minder tijdens de verhuizing, kies voor het huren van de verhuisdozen via Verhuisbedrijf Draagkracht. Naast het verhuren van de verhuisdozen, biedt Verhuisbedrijf Draagkracht alle verhuishulp die u wenst. Of het nou alleen maar het verhuizen van de spullen is of een complete verhuizing inclusief het inpakken, demonteren, ontkoppelen, uitpakken, monteren en wederom alles inrichten en verbinden. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een verhuizing op maat. Interesse? Vraag een gratis offerte aan die u dezelfde dag nog vrijblijvend binnen 6 uur ontvangt!

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.