Duurzaam met Onze Plastic Verhuisdozen

Verhuizen stressvol? Dat is de ervaring die veel mensen hebben met verhuizingen. En dat is ook niet zo gek.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht zetten we ons in voor een groenere toekomst, één verhuizing tegelijk. Met trots introduceren we onze nieuwste innovatie in duurzaam verhuizen: de EcoMove Box. Deze herbruikbare kunststof verhuisdozen bieden een milieu­vriende­lijk en kosteneffectief alternatief voor de traditionele kartonnen verhuisdozen. Ontworpen voor de milieu­bewuste verhuizer, zetten we een stap in de richting van duurzaamheid zonder in te leveren op kwaliteit of gemak.

Waarom Kiezen voor de EcoMove Box?

Milieubewust Verhuizen: De EcoMove Box is vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled PP, volledig vrij van schadelijke stoffen. Deze dozen zijn niet alleen vochtbestendig maar ook herbruikbaar, wat ze ideaal maakt voor meerdere verhuizingen.

Betaalbaar en Handig: Voor slechts €0,75 per doos biedt Verhuisbedrijf Draagkracht een betaalbare oplossing voor uw verhuisbehoeften. Met onze duurzame verhuisdozen bespaart u niet alleen geld maar draagt u ook bij aan het verminderen van afval.

Gebruiksvriende­lijk Ontwerp: Dankzij de innovatieve Zweedse bodemconstructie en de handige V-sluiting is de EcoMove Box eenvoudig en snel op te zetten. De sterke structuur garandeert de veiligheid van uw bezittingen tijdens het transport.

Zelf Ophalen en Terugbrengen: Om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, vragen we u om de verhuisdozen zelf op te halen en terug te brengen bij onze hoofdvestiging in Zoetermeer. Ons team staat klaar om u te assisteren bij het laden en lossen.

Flexibiliteit: De standaard huurperiode voor onze EcoMove Boxen is twee weken. Heeft u meer tijd nodig? Laat het ons weten, en we vinden samen een passende oplossing.

Hoe Werkt het Huren van de EcoMove Box?

  1. Plaats Uw Bestelling: Via onze webshop kunt u eenvoudig de benodigde EcoMove Boxen selecteren en bestellen.

  2. Afhalen in Zoetermeer: Kom naar onze hoofdvestiging in Zoetermeer om uw bestelling op te halen. Ons team helpt u graag met het inladen van de dozen.

  3. Geniet van een Duurzame Verhuizing: Gebruik onze EcoMove Boxen voor een georganiseerde en milieu­vriende­lijke verhuizing.

  4. Breng de Dozen Terug: Na afloop van de huurperiode brengt u de dozen terug naar onze vestiging in Zoetermeer. Wij zorgen voor het lossen.

Een Duurzame Keuze voor Uw Verhuizing

De EcoMove Box is meer dan een verhuisdoos; het is onze toewijding aan een duurzamere wereld. Kies voor Verhuisbedrijf Draagkracht en draag bij aan het verminderen van afval en CO2-uitstoot. Samen maken we het verschil!

Voor meer informatie of om direct uw EcoMove Boxen te bestellen, bezoek onze website of neem contact op. Ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar duurzaam verhuizen kan zijn met Verhuisbedrijf Draagkracht.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 1 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je direct een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Verhuizers die aan het verhuizen zijn bij een VerhuisbedrijfVerhuisbedrijf Verhuizen kantoor