Verhuis­service | Goedkoop!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u verhuizen en denkt u erover om bepaalde verhuis­service in te huren? Dat is heel verstandig, het verhuisproces kan hectisch zijn en er moet veel geregeld worden.

Bepaalde verhuis­services uitbesteden kan er dan voor zorgen dat de verhuizing overzichtelijker en minder stressvol verloopt. De expertise van een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing soepeler en sneller verloopt. Hierdoor kunt u zich focussen op dat wat het allerbelangrijkste is: de verhuizing comfortabel laten verlopen voor u en uw gezin.

Verhuisdozen huren bij Verhuisbedrijf

Er bestaan verschillende verhuis­services, zo is het mogelijk om verhuisdozen te huren bij een Verhuisbedrijf. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht worden de verhuisdozen door heel Nederland geleverd en opgehaald, zo heeft u in ieder geval één zorg minder. Door goede en professionele verhuisdozen te huren, gaat het inpakken ook sneller, efficiënter en overzichtelijker. U kunt zelf de huurperiode aangeven, de verhuisdozen kunnen voor weken en zelf maanden gehuurd worden zodat u op uw gemak kan in- en uitpakken. Na gebruik worden de dozen weer opgehaald, dus ze zullen ook niet uw kostbare opslag­ruimte in beslag nemen.

Een andere verhuis­service is het huren van een verhuiswagen.

Wilt u graag de verhuizing zelf uitvoeren maar heeft u wel een verhuiswagen nodig? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het goede adres. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft een ruim assortiment aan verhuisauto’s te huur in verschillende uitvoeringen en formaten, zo is er voor iedere verhuizing wat wils. Zo kunt u samen met een aantal sterke vrienden of familie zelf de inboedel verhuizen van de oude naar de nieuwe woning. De verhuiswagen kan 1 of meerdere dagen gehuurd worden, zo kunt u op uw eigen tempo verhuizen.

Een andere verhuis­service is het huren van een verhuislift

Zo kunt u makkelijk en veilig meubels en goederen verplaatsen die door hun grootte of zwaarte niet makkelijk te verhuizen zijn. Verhuizen is een heel karwei waar veel bij komt kijken, maar dit kan nog ingewikkelder worden wanneer u van of naar een flat verhuisd. U kent het wel: te kleine liften, vele trappen, smalle trapgaten en een deur waar de meubels niet doorheen passen. Dit kan de meubels beschadigen en een hoop gedoe opleveren. Een verhuislift huren kan een ideale uitkomst bieden, de verhuizing kan hierdoor sneller, comfortabeler en veiliger verlopen. Het biedt net die extra hulp die u goed kunt gebruiken in het hectische verhuisproces.

Verhuisbedrijf inhuren

Naast de bovenstaande verhuis­service, bestaat er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid van de verhuizing daadwerkelijk laten uitvoeren door een verhuisbedrijf. Het is mogelijk om de verhuizers alleen in te huren voor het sjouw- en transporteerwerk maar het is ook mogelijk om voor een complete verhuizing te kiezen waar de verhuizers naast het sjouw- en transporteerwerk ook (mee)helpen met het in- en uitpakken en het doen van klusjes zoals het (de)monteren.

Draagkracht helpt u in heel Nederland

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u de verhuizing zover uitbesteden als u zelf wilt, zo krijgt u echt een verhuizing op maat. U geeft uw wensen en behoeften door, en Verhuisbedrijf Draagkracht past de verhuizing daarop aan en beantwoordt uw vragen en geeft tips. Of u nou in Den Haag, Amsterdam of Groningen woont, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u in heel Nederland. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.