Verhuisservice

Gaat u verhuizen en denkt u erover om bepaalde verhuisservice in te huren? Dat is heel verstandig, het verhuisproces kan hectisch zijn en er moet veel geregeld worden. Bepaalde verhuisservices uitbesteden kan er dan voor zorgen dat de verhuizing overzichtelijker en minder stressvol verloopt. De expertise van een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing soepeler en sneller verloopt. Hierdoor kunt u zich focussen op dat wat het allerbelangrijkste is: de verhuizing comfortabel laten verlopen voor u en uw gezin.

 

Er bestaan verschillende verhuisservices, zo is het mogelijk om verhuisdozen te huren bij een Verhuisbedrijf. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht worden de verhuisdozen door heel Nederland geleverd en opgehaald, zo heeft u in ieder geval één zorg minder. Door goede en professionele verhuisdozen te huren, gaat het inpakken ook sneller, efficiënter en overzichtelijker. U kunt zelf de huurperiode aangeven, de verhuisdozen kunnen voor weken en zelf maanden gehuurd worden zodat u op uw gemak kan in- en uitpakken. Na gebruik worden de dozen weer opgehaald, dus ze zullen ook niet uw kostbare opslagruimte in beslag nemen.

 

Een andere verhuisservice is het huren van een verhuiswagen.

Wilt u graag de verhuizing zelf uitvoeren maar heeft u wel een verhuiswagen nodig? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het goede adres. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft een ruim assortiment aan verhuisauto’s te huur in verschillende uitvoeringen en formaten, zo is er voor iedere verhuizing wat wils. Zo kunt u samen met een aantal sterke vrienden of familie zelf de inboedel verhuizen van de oude naar de nieuwe woning. De verhuiswagen kan 1 of meerdere dagen gehuurd worden, zo kunt u op uw eigen tempo verhuizen.

 

Een andere verhuisservice is het huren van een verhuislift

Zo kunt u makkelijk en veilig meubels en goederen verplaatsen die door hun grootte of zwaarte niet makkelijk te verhuizen zijn. Verhuizen is een heel karwei waar veel bij komt kijken, maar dit kan nog ingewikkelder worden wanneer u van of naar een flat verhuisd. U kent het wel: te kleine liften, vele trappen, smalle trapgaten en een deur waar de meubels niet doorheen passen. Dit kan de meubels beschadigen en een hoop gedoe opleveren. Een verhuislift huren kan een ideale uitkomst bieden, de verhuizing kan hierdoor sneller, comfortabeler en veiliger verlopen. Het biedt net die extra hulp die u goed kunt gebruiken in het hectische verhuisproces.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Verhuisbedrijf

Naast de bovenstaande verhuisservice, bestaat er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid van de verhuizing daadwerkelijk laten uitvoeren door een verhuisbedrijf. Het is mogelijk om de verhuizers alleen in te huren voor het sjouw- en transporteerwerk maar het is ook mogelijk om voor een complete verhuizing te kiezen waar de verhuizers naast het sjouw- en transporteerwerk ook (mee)helpen met het in- en uitpakken en het doen van klusjes zoals het (de)monteren.

Draagkracht helpt u in heel Nederland

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u de verhuizing zover uitbesteden als u zelf wilt, zo krijgt u echt een verhuizing op maat. U geeft uw wensen en behoeften door, en Verhuisbedrijf Draagkracht past de verhuizing daarop aan en beantwoordt uw vragen en geeft tips. Of u nou in Den Haag, Amsterdam of Groningen woont, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u in heel Nederland. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!.

Referenties