Verhuisbedrijf Zoetermeer

Zoekt u naar een verhuisbedrijf Zoetermeer? Zoek niet verder! Bij ons is uw verhuizing en materiaal in uitstekende handen. Met onze jarenlange ervaring als familiebedrijf zorgen wij voor een verhuizing zonder stress. Geen chaos maar een goed gecoördineerde aanpak zorgt voor rust en duidelijkheid bij uw verhuizing.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Zoetermeer draagkracht kent de stad als geen ander!

Dichtbij omliggende grote steden en snelwegen is het ideaal te bereiken als u hier uw onderneming vestigt, maar ook als inwoner is het aangenaam leven in gemeente Zoetermeer. Het gezellige centrum met oude panden en een ruim aanbod van winkels is sfeervol, er zijn veel faciliteiten op het gebied van onderwijs en sport aanwezig en een grote attractie is de grote indoor sneeuwbaan met 3 afzonderlijke pistes: Snow World. Het is bovendien divers wonen met verschillende wijken verdeeld rond het centrum.

Wij kennen de stad en al haar verschillende wijken uitstekend en garanderen zo de meest efficiënte manier van verhuizen en werken, ook dat scheelt weer tijd en drukte.

Onze expertise strekt zich uit over alle soorten verhuizingen, zoals:

Uw kantoor of onderneming verhuizen is bijvoorbeeld een flinke onderneming die wij graag voor u structureren en optimaal laten verlopen.

Verhuisbedrijf Zoetermeer draagkracht | Experts in particulier verhuizen

We hebben jaren ervaring op het gebied van verhuizen en onze kennis en kunde op het gebied van transport, dragen, laden en lossen garandeert dan ook een professionele aanpak. Behalve deze dingen zijn we u desgewenst ook graag van dienst met aanvullende taken zoals het in- en uitpakken of demonteren en monteren. Voor ons een eenvoudige klus en voor u een hele zorg minder.

Wij hebben een verhuislift die maakt dat de meest uiteenlopende spullen eenvoudig verhuisd kunnen worden en dragen zorg voor uw materiaal. Zo bieden wij ook pianotransport aan binnen ons uitgebreide pakket van mogelijkheden. Niets is zo kostbaar als een prachtige piano of vleugel en het verhuizen ervan kan voor de nodige hoofdbrekens zorgen. Met onze ervaring is daar geen sprake van en arriveert uw instrument ongeschonden op de nieuwe locatie. Aan de klank gaat niets verloren.

Ook voor verhuisliften kunt u terecht bij verhuisbedrijf Zoetermeer draagkracht.

Deze wordt bediend door onze professionals waardoor veiligheid en efficiëntie altijd voorop blijven staan en u hebt zo het gemak van de techniek en het grote bereik van deze lift en de ervaring van de professionals die hem voor u bedienen.

Bij ons is alles mogelijk

En we overleggen graag om zo een optimale aanpak van uw specifieke verhuizing te kunnen waarborgen. Dat neemt u veel werk en zorg uit handen en geeft u tijd voor belangrijke dingen. Uw nieuwe locatie verkennen bijvoorbeeld of uw bedrijf weer volop laten draaien en dat zonder zorgen over de organisatie van de verhuizing.

Regel nu alvast uw verhuizing en vul het aanvraagformulier op deze site in. U ontvangt binnen 6 uur een offerte op maat. Lees voor extra tips over verhuizen ook onze checklist op deze site, zo bent u optimaal voorbereid.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Zoetermeer

Laat uw verhuizing een aangename onderneming zijn met onze professionele aanpak die stress overbodig maakt. Ons Verhuisbedrijf Draagkracht in Zoetermeer is een baken op het gebied van verhuizingen en zorgt voor de beste aanpak speciaal op uw wensen afgestemd.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren