Verhuizing in Oegstgeest

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Een verhuizing is erg leuk en spannend. Doordat u veel te regelen heeft brengt een verhuizing vaak ook veel stress met zich mee. Om dit zoveel mogelijk te beperken kunt u de verhuizing in Oegstgeest uitbesteden bij een verhuisbedrijf. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw spullen in goede handen zijn. U kunt zich concentreren op andere dingen wat u veel tijd zal schelen. Tevens is een goede voorbereiding erg belangrijk. Dit kunt u zelf doen, maar ook verhuisbedrijven kunnen u hierbij helpen.

De gemeente Oegstgeest

De gemeente Oegstgeest is gelegen tussen Katwijk en Leiden. De plaats is bekend van het Museum Corpus en kwam in 2014 als beste uit de test bij een onderzoek van De Telegraaf naar de beste gemeenten om in te wonen. De plaats heeft veel sportfaciliteiten, waaronder twee voetbalverenigingen, een cricketclub, golfclub en een korfbalclub. Aan de noordzijde is tevens het recreatiegebied De Klinkenbergerplas gelegen met daarbij een hondenstrand. Op het gebied van winkelen heeft Oegstgeest alles te bieden, u vindt voldoende winkels en gezellige horecagelegenheden in het centrum. Wilt u toch meer aanbod? Dan kunt u binnen 10 minuten naar het centrum van Leiden toe.

Let hierop bij het kiezen van een verhuisbedrijf in Oegstgeest

Er zijn veel aspecten waar u op kunt letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf. Echter zijn er ook veel zaken waar u waarschijnlijk niet aan denkt. Niet elk verhuisbedrijf is namelijk bevoegd om verhuiswerkzaamheden uit te voeren. Een groot deel van de verhuisbedrijven in Nederland beschikt niet over de verplichte vergunningen. Tevens staat ook een deel niet (juist) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast beschikken veel verhuisbedrijven niet over een goede verhuisverzekering. Kiest u voor een bedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers? Dan beschikt deze over een verzekering zonder eigen risico. Op deze punten kunt u letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

Uw verhuizing voorbereiden

Naast het enkel verplaatsen van spullen van A naar B, kunt u er ook voor kiezen om meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen te laten verzorgen. Wanneer u toch voorbereidend werk zelf wil doen zijn er verschillende dingen waar u rekening mee kan houden om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Kleding inpakken

Er zijn verschillende manieren om uw kleding op een efficiënte manier in te pakken. Een manier is om deze in vuilniszakken te vervoeren. U kunt ze op de hanger laten en de vuilniszak om de kledingstukken doen. Zorg wel voor extra stevige vuilniszakken zodat deze niet kunnen scheuren.

En andere manier is het gebruik van koffers of reistassen. Hier kunt u erg veel kleding in kwijt en het blijft ook nog eens opgevouwen zoals het in de kast lag. Tevens is het zo erg eenvoudig te vervoeren en die koffers en tassen moeten toch worden verhuisd.

Breekbare spullen

U wilt natuurlijk niet dat uw servies tijdens de verhuizing breekt. Hierom is het verstandig om uw glazen, borden etc. goed in te pakken met bijvoorbeeld handdoeken. Na het inpakken kunt u tape gebruiken zodat het goed blijft zitten. Dat scheelt weer folie en de handdoeken zouden toch verhuisd moeten worden.

Boeken inpakken

Wanneer u meerdere boeken in verhuisdozen doet, zullen de dozen erg zwaar worden. Het meest efficiënt is om deze in koffers te doen. Deze rolt u mee waardoor u minder zware verhuisdozen heeft.

Beschermfolie gebruiken

Uw meubels moeten natuurlijk zonder beschadigingen bij uw nieuwe huis aankomen. Tevens is het voor de verhuizing zelf ook prettig als kastjes of lades niet open gaan tijdens het tillen of het vervoer in de verhuisbus. Om dit te voorkomen kunt u folie om de kasten wikkelen. Daarnaast kunnen uw kasten ook nog een andere functie hebben tijdens de verhuizing: u kunt namelijk lichte spullen zoals handdoeken of kleding in de kasten doen zolang het niet voor meer gewicht zorgt. Dat scheelt weer verhuisdozen.

Kabels

Wanneer een tv, computer of andere apparatuur veel kabels bevatten kan het een kunst zijn om deze allemaal weer op de juiste plek aan te sluiten. Om deze apparaten toch snel weer aan te kunnen sluiten kunt u gebruik maken van verschillende technieken. De simpelste is een foto maken van de achterkant van het apparaat zodat u precies ziet welke kabel waar in moet. Ook is het mogelijk om kabels te nummeren of met kleuren te werken. Dit kunt u het beste doen moet stickers.

Verhuisbedrijf Draagkracht – Professionele verhuizers

Jaarlijks voert Verhuisbedrijf Draagkracht meer dan 1200 verhuizingen uit. Ook in Oegstgeest. Voor veel mensen wordt een verhuizing als stressvol ervaren. De kans is groot dat u iets vergeet te regelen of voorbereiden wat voor meer stress kan zorgen. Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt ervoor dat uw verhuizing in Oegstgeest ontspannen en gecontroleerd zal verlopen.

Waarom Verhuisbedrijf Draagkracht?

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht zijn uw spullen in betrouwbare handen. Wij beschikken over de verplichte vergunningen en zijn voorzien van een goede verhuisverzekering. Het kan gebeuren dat er iets schade ontstaat. Op dat moment wordt dit volledig vergoed en zonder problemen afgehandeld. Verhuisbedrijf Draagkracht is ook aangesloten bij Erkende Verhuizers. Dit heeft verschillende voordelen, bijvoorbeeld dat de algemene voorwaarden samen met de Consumentenbond zijn opgesteld. Daarnaast kunt u van goede kwaliteit en service uitgaan. De verhuizers dienen namelijk goed opgeleid te zijn en over voldoende vaardigheden te beschikken.

Naast dat Verhuisbedrijf Draagkracht zich aan de wet- en regelgeving houdt, zijn vele klanten u voorgegaan. De recensies kunt u bijvoorbeeld op Klantenvertellen.nl of Sirelo.nl lezen. Op Klantenvertellen.nl scoren wij een 9.9 en in 2019 waren wij het best beoordeelde verhuisbedrijf op Sirelo.nl.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren