Verhuisbedrijf in Noordwijk inschakelen

Gaat u binnenkort in Noordwijk verhuizen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het inschakelen van een verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Draagkracht verzorgt graag uw verhuizing in Noordwijk en omgeving. Het is fijn als de verhuizing snel verloopt, Verhuisbedrijf Draagkracht kijkt samen met u naar de mogelijkheden om een verhuizing op maat te verzorgen. In overleg is er veel mogelijk. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het verhuizen van spullen van A naar B, maar ook het in- en uitpakken en het demonteren en monteren van meubels in en rondom uw huis behoren tot de mogelijkheden. 

 

De omgeving van Noordwijk

De gemeente Noordwijk bestaat uit vier kernen: Noordwijk aan zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk. Met de ruim 13 kilometer lange kust kunt u Noordwijk gerust een badplaats noemen. Zomers trekken er dan ook veel toeristen naar Noordwijk aan zee toe, waardoor het een bruisende badplaats wordt. Noordwijk is tevens goed bereikbaar via meerdere busverbindingen, die u naar omliggende plaatsen en steden brengt. In Noordwijk vindt u naast alle noodzakelijke voorzieningen ook vele andere winkels en horeca. Het plaatselijke winkelcentrum is een aanrader om te bezoeken!

 

Verhuizing in Noordwijk plannen

Een verhuizing kost erg veel tijd en energie. Hierom kan het u veel stress bezorgen. Om ervoor te zorgen dat dit zo min mogelijk gebeurt is het van belang om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Hieronder zijn een aantal stappen opgesomd die u kunnen helpen bij het voorbereiden van de verhuizing.

 

Schrijf op wat er gedaan moet worden

De eerste stap is het inzichtelijk maken van wat er allemaal gedaan moet worden. Op die manier kunt u uzelf rust geven en weet u zeker dat u achteraf niks vergeet. Maak verschillende lijstjes, een lijstje met wat er nog gekocht moet worden, een lijstje met wat er geregeld moet worden en een lijstje wat u op de verhuisdag nog moet doen. 

 

Verhuisbedrijf zoeken

Wanneer u zorgeloos wilt verhuizen is een verhuisbedrijf de perfecte oplossing. Niet alleen het verhuizen zelf maar ook alles eromheen kan voor veel stress zorgen. Door een deel uit te besteden hoeft u zich hier niet meer druk over te maken. Doordat verhuizers dagelijks verhuizingen verzorgen en weten hoe zij het beste meubels kunnen tillen, zal het ook sneller gaan.

 

Begin op tijd met inpakken

Een goed begin is het halve werk, wanneer alles op tijd is ingepakt scheelt dit veel stress op de verhuisdag. Tevens heeft u dan genoeg tijd om al uw spullen uit te zoeken. De kans is groot dat u bepaalde spullen wilt verkopen of wegdoen. Dit scheelt ook weer verhuizen.

 

Adreswijzigingen doorgeven

Wanneer u gaat verhuizen moet iedereen op de hoogte zijn van uw nieuwe adres. Niks is zo vervelend als naar uw oude adres te moeten om post op te halen. Zorg er dus voor dat naast vrienden en familie ook andere instanties op tijd bekend zijn met uw nieuwe adres. Hierbij kunt u denken aan verzekeringsmaatschappijen maar ook aan uw werk en internetprovider. 

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Noordwijk. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Verhuizers weten precies hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Hoe u zich het beste kunt voorbereiden, maar ook hoe zij bijvoorbeeld efficiënt een verhuiswagen in moeten pakken. Dit scheelt weer tijd. Tevens kunt u zich tijdens de verhuizing bezig houden met andere zaken. Er komt veel op u af, een verhuisbedrijf ontzorgt u voor een groot deel. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is veel mogelijk. Wilt u zelf meehelpen met de verhuizing? Dit is geen probleem. Het is ook mogelijk om alles uit te besteden. Wilt u dat lampen worden gedemonteerd in uw oude woning en gemonteerd in uw nieuwe woning? Ook dit is mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht.

 

Verhuisbedrijf Draagkracht inschakelen voor uw verhuizing in Noordwijk

Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag met uw verhuizing. Wij verzorgen verhuizingen in heel Nederland en staan ook voor u klaar in Noordwijk. Of het gaat om een kleine- of grote verhuizing, bij Verhuisbedrijf Draagkracht is het mogelijk.

 

Persoonlijk

Bij ons is persoonlijk contact vanzelfsprekend. Wij communiceren niet alleen binnen ons bedrijf veel met elkaar, maar ook met onze klanten. Voor, tijdens en na de verhuizing hebben wij regelmatig contact zodat u weet wat u te wachten staat. Voor de verhuizing ontvangt u een korte introductie en fun-fact van de verhuizers die u komen verhuizen. Zo weet u van tevoren wie u over de vloer krijgt.

 

Ervaren

Meer dan 20 jaar verzorgen wij verhuizingen in heel Nederland. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht vinden wij verhuizen meer dan spullen van A naar B verhuizen, uw verhuizing moet ook als overzichtelijk en prettig worden ervaren. Pas dan is een verhuizing geslaagd!

Verhuizing op maat

Zoals eerder benoemd, is er bij Verhuisbedrijf Draagkracht veel mogelijk. Op basis van uw wensen kunnen wij een verhuizing op maat verzorgen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. Middels een taxatie kan er een offerte op maat worden opgesteld zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Professioneel

Onze verhuizers zijn allemaal in het bezit van de benodigde certificaten. Tevens volgen zij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Naast dat spierballen, ruimtelijk inzicht en handigheid erg belangrijk zijn bij verhuizen. Vinden wij klantvriendelijkheid ook heel belangrijk. 

 

Verzekering en vergunning

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat werkzaamheden worden uitgevoerd onder goede voorwaarden. Deze zijn opgesteld met de Consumentenbond. Hier vallen ook goede verzekeringsvoorwaarden onder. Tevens is Verhuisbedrijf Draagkracht aangesloten bij Erkende Verhuizers waardoor u geen eigen risico heeft.

 

Als verhuisbedrijf zijn we verplicht om in het bezit te zijn van een NIWO vergunning. Alle bedrijven die spullen willen vervoeren moeten deze vergunning aanvragen. Veel verhuisbedrijven zijn hier niet in het bezit van, Verhuisbedrijf Draagkracht is dit wel. 

Referenties