Verhuizing in Noordwijk

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort in Noordwijk verhuizen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het inschakelen van een verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Draagkracht verzorgt graag uw verhuizing in Noordwijk en omgeving. Het is fijn als de verhuizing snel verloopt, Verhuisbedrijf Draagkracht kijkt samen met u naar de mogelijkheden om een verhuizing op maat te verzorgen. In overleg is er veel mogelijk. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het verhuizen van spullen van A naar B, maar ook het in- en uitpakken en het demonteren en monteren van meubels in en rondom uw huis behoren tot de mogelijkheden.

De omgeving van Noordwijk

De gemeente Noordwijk bestaat uit vier kernen: Noordwijk aan zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk. Met de ruim 13 kilometer lange kust kunt u Noordwijk gerust een badplaats noemen. Zomers trekken er dan ook veel toeristen naar Noordwijk aan zee toe, waardoor het een bruisende badplaats wordt. Noordwijk is tevens goed bereikbaar via meerdere busverbindingen, die u naar omliggende plaatsen en steden brengt. In Noordwijk vindt u naast alle noodzakelijke voorzieningen ook vele andere winkels en horeca. Het plaatselijke winkelcentrum is een aanrader om te bezoeken!

Een verhuizing kost erg veel tijd en energie. Hierom kan het u veel stress bezorgen. Om ervoor te zorgen dat dit zo min mogelijk gebeurt is het van belang om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Hieronder zijn een aantal stappen opgesomd die u kunnen helpen bij het voorbereiden van de verhuizing.
De eerste stap is het inzichtelijk maken van wat er allemaal gedaan moet worden. Op die manier kunt u uzelf rust geven en weet u zeker dat u achteraf niks vergeet. Maak verschillende lijstjes, een lijstje met wat er nog gekocht moet worden, een lijstje met wat er geregeld moet worden en een lijstje wat u op de verhuisdag nog moet doen.
Wanneer u zorgeloos wilt verhuizen is een verhuisbedrijf de perfecte oplossing. Niet alleen het verhuizen zelf maar ook alles eromheen kan voor veel stress zorgen. Door een deel uit te besteden hoeft u zich hier niet meer druk over te maken. Doordat verhuizers dagelijks verhuizingen verzorgen en weten hoe zij het beste meubels kunnen tillen, zal het ook sneller gaan.
Een goed begin is het halve werk, wanneer alles op tijd is ingepakt scheelt dit veel stress op de verhuisdag. Tevens heeft u dan genoeg tijd om al uw spullen uit te zoeken. De kans is groot dat u bepaalde spullen wilt verkopen of wegdoen. Dit scheelt ook weer verhuizen.
Wanneer u gaat verhuizen moet iedereen op de hoogte zijn van uw nieuwe adres. Niks is zo vervelend als naar uw oude adres te moeten om post op te halen. Zorg er dus voor dat naast vriende­n en familie ook andere instanties op tijd bekend zijn met uw nieuwe adres. Hierbij kunt u denken aan verzekeringsmaatschappijen maar ook aan uw werk en internetprovider.
Verhuizers weten precies hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Hoe u zich het beste kunt voorbereiden, maar ook hoe zij bijvoorbeeld efficiënt een verhuiswagen in moeten pakken. Dit scheelt weer tijd. Tevens kunt u zich tijdens de verhuizing bezig houden met andere zaken. Er komt veel op u af, een verhuisbedrijf ontzorgt u voor een groot deel. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is veel mogelijk. Wilt u zelf meehelpen met de verhuizing? Dit is geen probleem. Het is ook mogelijk om alles uit te besteden. Wilt u dat lampen worden gedemonteerd in uw oude woning en gemonteerd in uw nieuwe woning? Ook dit is mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht.
Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag met uw verhuizing. Wij verzorgen verhuizingen in heel Nederland en staan ook voor u klaar in Noordwijk. Of het gaat om een kleine- of grote verhuizing, bij Verhuisbedrijf Draagkracht is het mogelijk.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren